Maksimum yağ yakımı istiyorsanız Carb Nite Solution önerebilirim, hafta içinde sadece protein ve yağ yiyerek beslenip hafta sonu bir gün cumartesi yada pazar antrenmandan sonra karbonhidrat yükleme şeklinde oluyor.
Alt yapım var, sadece kasların üzerindeki yağ tabakasından yavaş yavaş kurtulmak istiyorum dersen o zaman;
Off günler sadece protein ve yağ, antrenman günleri antrenman saatine kadar yine sadece protein ve yağ, antrenmandan sonraki ilk öğünde kaslarda büyümeyi tetikleyecek kadar atıyorum kilo x2-2.5g yüksek GI karbonhidrat ve protein.
Ve başlangıçta 10 günlük prep phase yapman iyi olur, hem bu beslenme şekline adapte olmak için hemde ne yiyebilirsin onları tecrübe etmek için.
Tek tek ne yemek gerekeni yazamadım, şartlar ve damak tadı herkesde aynı olmayabilir.
Ama kısaca kullanabileceğin yağ kaynakları; et yağları, tereyağı, zeytinyağı, kuruyemişler, yumurta, tam yağlı peynirler.
Karbonhidrat miktarını kontrol ederek sebze tüketebilirsin istediğin kadar, 30g altında kalmak kaydıyla.
Proteinleri biliyorsun zaten.