Antreman Günlüğüm

Iftar ;
Tarhana çorbası
Kepekli makarna (yağsız tuzsuz haşlanmış )
200 gram tavuk göğüs ızgara
2 Tulumba tatlısı

Antreman - göğüs - biceps
byvu8uda.jpg

Antreman çok iyi geçti her hafta üstüne koyarak gidiriyoruz ama Trapez ve Omuz arasında kalan yerde ağrım var anlamadım ne olduğunu spordan öncede ağrıyordu gece ters yattım herhalde ondan zannediyorum.
Antrenman sonrası
a6ymyrav.jpg

250 gram tavuk ızgara göğüs
3 kaşık yoğurt
Supplement siparislerimde sabah verilecek ve ramazan sonrası beslenme programım yavaş yavaş şekil alacak .
Yanlış anlaşılmasın ramazan hep bitsin bitsin diyoruz sadece yaptigimiz spor düzene girmesi için yoksa en sevdiğim ay ramazan ayidir benim ...
Bol Şans :)

Iftar ;
Çorba
Kepekli makarna
Izgara tavuk
Patates püre

Antreman - Bacak
rege3uty.jpg

Antreman yine Nizamiyet çok güzeldi .
Bel agirlarim vardı geçen hafta bacak idmanindan sonra suan yok çok rahatım sadece bacaklarım bitmiş durumda ve artık ramazan vurmaya başladı güç düşüşü hissediyorum.
Antrenman sonrası
eje5y9ut.jpg

Sahurda görüşürüz :)
Bol Şans

Iftar ;
Çorba
Kepekli makarna
Izgara tavuk
Patates püre

Antreman - Bacak
rege3uty.jpg

Antreman yine Nizamiyet çok güzeldi .
Bel agirlarim vardı geçen hafta bacak idmanindan sonra suan yok çok rahatım sadece bacaklarım bitmiş durumda ve artık ramazan vurmaya başladı güç düşüşü hissediyorum.
Antrenman sonrası
eje5y9ut.jpg

Sahurda görüşürüz :)
Bol Şans
Sucuk goruyorum ordaaaaa
:P
Ya bu romanianda bacaklar kirilicak mi M

Sahur ;
2 bardak yarım yağlı süt
Birşey yiyemedim midem sağolsun :)
Sahur ;
2 Yumurtalı Tereyağlı Omlet
50 gr. Çökelek
50 gr. Tulum Peyniri
100 gr. Süzme Yoğurt
10 Fındık - 10 Badem
Yeşillik-Domates

:D

Iftar ;
Mahalle iftarimiz vardı ve bunu biz yapıyorduk katılmamak olmaz böyle birşey yaptık bakalım :)
Mercimek Çorbası
1 adet Kıymalı pide
1 küçük biber dolma
2 buzme baklava 2 Tulumba
Biraz gec yazıyorum kusura bakmayın daha yeni camiden geldim az sonra kuran okuyacam hemen yazayım dedim . Kandiliniz mübarek olsun

Supplementler de gelmiş @Jake Tyler dan güzel bi mesaj aldım bugün ona burdan teşekkür etmek istedim ... gerek supplement konusundaki yardımlarından , gerek iyi arkadaşlığından , gerek antremanimi düzene sokmasindan , gerek motive ediciliginden burdan teşekkür ediyorum :)
daqyha4a.jpg

e7yda4ah.jpg

Supplementler de gelmiş @Jake Tyler dan güzel bi mesaj aldım bugün ona burdan teşekkür etmek istedim ... gerek supplement konusundaki yardımlarından , gerek iyi arkadaşlığından , gerek antremanimi düzene sokmasindan , gerek motive ediciliginden burdan teşekkür ediyorum :)
daqyha4a.jpg

e7yda4ah.jpg
atlete karşılık alırım bi protein barını :D hayırlısı olsun güle güle kullan

Back
Yukarı