pashaturks
Üye
kolay gelsin dostum takma kafana bulursun inş yeni bir iş takipteyim..
Günaydın arkadaşlar. Dün spora gidemedim. Aslında keyfi bir neden. İşten çıkarıldım. Böyle olunca tabii moralim bozuldu keyfim kaçtı eve gelip yemeğimi yedim uyuyamadım geceye kadar oturdum falan.
[DOUBLEPOST=1402517721][/DOUBLEPOST]Çok afedersin hızlı hızlı geçerken fark etmemişim şimdi gördüm sorunu. Açıkçası almadan evvel forumlarda yapılan yorumlarda "çok kuvvetli bir supplament" , "üst üste 2 kutu kullanmayın" , "6 ayda bir kullanın" , "bir ayda ne olduğunu şaşırdım" gibi yorumlar okuyarak ürünü satın aldım. İlk 2 hafta "bu nedir böyle ya" diyerek kullandım. Yağlı kollarımda bile damarlar belli oldu. Hele omuzlarımda; harita gibi fırladılar. Şu an 4. haftamdayım ve herhangi bir etki yok. Yani ilk 2 hafta ağırlık kaldırmasam bile patlayan damarlar şu an en ağır ağırlıklarda az biraz belli oluyor. Yani ürün sanki gerçek Growth hormonmuş gibi yorumlar yapılmış. Göz boyamamak gerek. Arada sırada vücudu bi hoplatmak amaçlı kullanılabilir. Ama bence çok da gerekli değil.
teşekkür ederim stronger düşündüğüm gibi anlattınÇok afedersin hızlı hızlı geçerken fark etmemişim şimdi gördüm sorunu. Açıkçası almadan evvel forumlarda yapılan yorumlarda "çok kuvvetli bir supplament" , "üst üste 2 kutu kullanmayın" , "6 ayda bir kullanın" , "bir ayda ne olduğunu şaşırdım" gibi yorumlar okuyarak ürünü satın aldım. İlk 2 hafta "bu nedir böyle ya" diyerek kullandım. Yağlı kollarımda bile damarlar belli oldu. Hele omuzlarımda; harita gibi fırladılar. Şu an 4. haftamdayım ve herhangi bir etki yok. Yani ilk 2 hafta ağırlık kaldırmasam bile patlayan damarlar şu an en ağır ağırlıklarda az biraz belli oluyor. Yani ürün sanki gerçek Growth hormonmuş gibi yorumlar yapılmış. Göz boyamamak gerek. Arada sırada vücudu bi hoplatmak amaçlı kullanılabilir. Ama bence çok da gerekli değil.
Bixerimiz bile ayni yalniz gogus kismini halletmisin valla bravo ben ankaraya yerlestim nasipse haftaya baslicamYine sıcak da olsa ufak tefek devam ediyorum arkadaşlar. Diyeti değiştirip biraz daha irileşmek için oynuyorum. Başıma gelmeyen kalmadı. Kafa yapım yağlı olması gerekiyormuş ben her gün 1-2 defa duş aldığım için derim kurumuş kafamda yaralar çıktı. Gözümde arpacık çıktı dayak yemiş gibi oldum. En son da dün kedi tırmaladı. Tırmalayan kedinin ağzından köpükler falan geldi bende hem kuduz hem de tetanoz aşısı oldum. Bir ay boyunca 4 defa daha iğne yapılacak. Omuzlardan sağlı sollu vurdular hiç halim kalmadı ama yine antrenmanlara devam ediyorum. Bunlar da kız arkadaşımın çektiği fotoğraflar;
Eki Görüntüle 30708 Eki Görüntüle 30709 Eki Görüntüle 30710
Diyetisyene gidip tartıya çıktım. Yağ oranım önce %6 sonra %7 çıktı. Tartı için servis çağırdılar ayarlar yapıldı sonra da %8 çıktı. Anlaşılan bir türlü doğruyu öğrenemedik. Ama kilom 78-80 arası gidip geliyor. Ben de idare ediyorum. Şimdilik herkese iyi günler![]()