Stronger8
Üye
Evet çok duydum bunu ZMA deneyeceğim çinko bitince. Bakalım o nasıl tepki verecekBen cinko kullandigim zamanlar kabuslar görüyordum, gece uyabmalar vesayre. Demekki kişiden kişiye değisiyor.

Evet çok duydum bunu ZMA deneyeceğim çinko bitince. Bakalım o nasıl tepki verecekBen cinko kullandigim zamanlar kabuslar görüyordum, gece uyabmalar vesayre. Demekki kişiden kişiye değisiyor.
Valla 10 bademi atıyorum ağzıma, bitince 2 kaşık sirke içiyorum üzerine. Bir yandan da BCAA'yı çalkalıyorum. İçerken Arginine, çinko ve omagayı atıyorumSirke , arginine ve cinko demissin nasil kullaniyorsun yani bi kac dakka ara ile mi atiyorsun ? Uyumusundur sen iyi ruyalar![]()
Yaklasik 2 gun once arkadaslarla otururken bi konuyu tartistik '' gogus kafesi " genisligi hakkinda.Bu gün antrenmanım çok güzel ve verimli geçti. Yapamadığım zorlandığım yada içime sinmeyen hiç hareket olmadı. Sırt-Trapez-Triceps-Mide çalıştım. Gelelim antrenmana;
DEADLIFT 3x10 (30,50,70 kg) (Boş bar 10 kg)
BARFIX 4x8 (Son 2 set yardımlı)
T BAR ROW 3x12 (20,30,40 kg) (Bench barı ile)
BARBELL ROW 4x10 (35 kg) (Boş bar 5 kg)
ONE ARM CABLE ROW 3x12 (20,30,40 kg)
-----
CABLE REAR DELD ROW 4x12 (30,30,30,35 kg)
BARBELL SHRUG 20-15-12 (50,70,90 kg)(Boş bar 10 kg)
DUMBELL SHRUG 4x15 (15,20,22.5 kg)
-----
BARBELL SKULL CRUSHERS 12-10-8-6 (20-25-30-35 kg) (Boş bar 5 kg)
PUSH DOWN (ROPE) 3x12 (30-35-40 kg)
KICK BACK 3x10 (5-7.5-7.5 kg)
-----
CRUNCH(SEHPA) 3x40 (Süperset)
RUSSIAN TWIST 3x40
DİZ İÇİNE ÇEKME 3x15
CABLE ADONIS 3x20 (20,25,30 kg)
CABLE CRUNCH 3x20 (60 kg)
Antrenman üzerinden yaklaşık 2 saat belki daha fazla geçti, yemeklerimi yedim ve yarının yemeklerini bile hazırladım. Sırtımda ufak bir ağrı var, yine antrenmanın hakkını vermişimTricepslerim de kasınca ağrıyor. Deli gibi terliyorum antrenmanlarda damla damla sular akıyor üzerimden. Dayanamadım yine resim çektirdim. Ama aynada gördüğüm gibi çıkmıyor maalesef resimler. Bir de istediğim gibi poz veremedim millet gidip gelip rahatsız etti. Yorum sizde, herkese iyi geceler
Eki Görüntüle 29436 Eki Görüntüle 29435 Eki Görüntüle 29434 Eki Görüntüle 29433
İşin o yanını bilmiyorum fakat adele kütlesi oluşturmak istiyorsanız örneğin hormon takviyesi kullanacaksanız sanırım biz de testosterone almak durumundasınız. Bu yüzden belki size de faydası olabilir. Ayrıca gece yatmadan atıldığında sabaha kadar yok olduğundan koku yapma gibi bir durumu yok. İsterseniz deneyinKadınlara bir faydası yok o zaman![]()
Ben Solgar'ın Female Multiple multivitamini kullanıyorum, şimdi baktım 10 mg çinko varmış, ama ben kahvaltıdan sonra alıyorum, o zaman akşam sarımsakla alsam testosteronum mu yükselecek dye soruyorum kendimeEki Görüntüle 29706
Evde değilim fakat yanlış hatırlamıyorsam kullandığım ürün buydu. Eczanedeki bayan tamamen bitkisel olduğunu, karaciğeri yormadığını söyledi ve bunu aldım. 22mg bir hapı gece yatmadan alıyorum. 2 adet fazla gelir dedi aynı bayan ama neden bilmiyorum. Ayrıca yorulmuş, yıpranmış ve etkisi düşmüş beyin hücrelerini yenileme kısmında da etkisi var. Yani baya bir faydalı şu küçük şey. İçinde 100 tane var ve 30 tl. Üç ay bitene kadar kullanacağım![]()