deejayhuLe
Üye
aynen malum şuanda kış ayında olduğum için zaten iş yerimde buzdolabımda var hem tam içeriği paylaşırmısın lütfen ceviz badem fındık miktar olarak ne kadar koydun ? ayrıca içine yumurta koyabilirmiyiz çiğ yumurta ?
Ben sabah yulafi shakera koyup işe goturuyorum bi sknti olmuyovitamin kaybi konusunda tam birsey diyemeyecegim ama, sicaklik sartlari dolayisiyla sut bozulabilir. serin yerde muhafaza ettiginizde sorun olaz diye dusunuyorum.
Sent from my iPad using Tapatalk
Cig yumurta tavsiye etmem ama haftada 1 koyabilirsiniz. İcindeki bir madde pisince sindirilebiliyormus, su an aklima gelmedi ama surekli cig yumurta tuketimini tavsiye etmiyorlar.aynen malum şuanda kış ayında olduğum için zaten iş yerimde buzdolabımda var hem tam içeriği paylaşırmısın lütfen ceviz badem fındık miktar olarak ne kadar koydun ? ayrıca içine yumurta koyabilirmiyiz çiğ yumurta ?
Çok teşekkür ederim başka güzel önerileriniz Varsa öğrenmek istiyorum
never die alone!!!
Bana bir tavsiyeniz???değerli arkadaşım sanıırım kırmızı et tüketmişsin bu resimdeki menün de ! sana bir tavsiyem
merhaba bişey sorabilirmiyim ? bu ara öğünü evde hazırlayıp iş yerine yanıma getirsem ve yaklaşık iki saat kadar cam kavanoz içinde beklese sonra tüketsem olur mu beklediği için herhangi bir vitamin kaybı olur mu ? teşekkürler !!![DOUBLEPOST=1421079548][/DOUBLEPOST]
ee tabi arada ister hele de arpanın en kalitesinin işlenmiş olduğu irlanda birası![]()
yaa pardon yanlışlık olduBana bir tavsiyeniz???
Abi adres versene ulkeyi biliyorumda nekadar tutarsa artik bi ziyaretine geliyim masallah eline saglik hehe yemek bahane bekci abiyle tanismak şahane olurdu tabiEv yapımı dürüm döner,
Sen gelicek ol yeterki ben seni sınır kapısından alırımAbi adres versene ulkeyi biliyorumda nekadar tutarsa artik bi ziyaretine geliyim masallah eline saglik hehe yemek bahane bekci abiyle tanismak şahane olurdu tabi
Buna benzer bir shake yapiyorum içine balda katiyorum ama yulaf mikserden geçirilmeden yenmiyor be abicim![]()
1 bardak yulaf
Yarim olcek whey
250ml laktozsuz sut
Yulafi ve muzu mikserde cekmiyorum, sutu ve proteini shakerda karistirip yulafa ilave ediyorum ardindan muz dograyip yiyorum. Tadi mukemmel[emoji106]
Eat like an animal
Train like a beast
Sleep like a baby
Tavuk gögsünün markası ne acaba![]()