Sevdiğiniz güzel öğünlerinizin paylaşımı

aynen malum şuanda kış ayında olduğum için zaten iş yerimde buzdolabımda var hem tam içeriği paylaşırmısın lütfen ceviz badem fındık miktar olarak ne kadar koydun ? ayrıca içine yumurta koyabilirmiyiz çiğ yumurta ?

aynen malum şuanda kış ayında olduğum için zaten iş yerimde buzdolabımda var hem tam içeriği paylaşırmısın lütfen ceviz badem fındık miktar olarak ne kadar koydun ? ayrıca içine yumurta koyabilirmiyiz çiğ yumurta ?
Cig yumurta tavsiye etmem ama haftada 1 koyabilirsiniz. İcindeki bir madde pisince sindirilebiliyormus, su an aklima gelmedi ama surekli cig yumurta tuketimini tavsiye etmiyorlar.

Laktozsuz sut 300ml kadar
1 su bardagi kadar yulaf
İncir
Kuru kayisi
Ceviz
Kuru uzum

Bunlari goz karari koyuyorum kisi kendisine gore ayarlayabilir. Dilerseniz badem de ekleyebilirsiniz.

@Leopara'nin da soyledigi gibi tum karisimi mikser de cekip shaker icinde de goturebilirsiniz. Sivi halde sindirimi kolay olacaktir.

Eat like an animal
Train like a beast
Sleep like a baby

Çok teşekkür ederim başka güzel önerileriniz Varsa öğrenmek istiyorum

never die alone!!![DOUBLEPOST=1421081283][/DOUBLEPOST]aslında şöyle güzel bir yulaflı tarife ihtiyacım var benim :)

Ev yapımı dürüm döner,

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    206 KB · Görüntüleme: 476
  • image.jpg
    image.jpg
    222,7 KB · Görüntüleme: 462
  • image.jpg
    image.jpg
    153,8 KB · Görüntüleme: 479
  • image.jpg
    image.jpg
    224 KB · Görüntüleme: 513
  • image.jpg
    image.jpg
    254,5 KB · Görüntüleme: 479
  • image.jpg
    image.jpg
    135,7 KB · Görüntüleme: 488
  • image.jpg
    image.jpg
    165,4 KB · Görüntüleme: 474
Çok teşekkür ederim başka güzel önerileriniz Varsa öğrenmek istiyorum

never die alone!!!

387492cefbc9e15869fa94cf35b26085.jpg

Kendi ekmeginizi kendiniz yapabilirsiniz mesela.

1 su bardagi tam bugday unu
1 su bardagi mikserde cekilmis yulaf
1/2 yemek kasigi maya(mayayi az ilik suda sulu hale getirip oyle ekleyin)
3/2 cay kasigi seker
Yarim cay kasigi tuz
Yarim su bardagi laktozsuz sut
1 tam yumurta + 1 yumurta beyazi
1-2 yemek kasigi zeytinyagi

Tum malzemeleri derin bi kapta karistirin. Kulak memesi kivamina gelince hamuru 15dk kadar dinlenmeye birakin. Sonrasinda kucuk topcuklar yaparak asagidaki gibi lavas ekmegi tarzinda hamuru acin.

d1332d8fb1c7afc327e88ee130a93f4f.jpg

Sonrasinda yagsiz teflon tavaya hamuru atin alt ve ust pisecek sekilde cevirin.

Haftasonu bos zamanim oldugunda bu sekilde ekmegimi kendim yapiyorum, normalde hic ekmek tuketmem, biliyorum tam bugday ya da kepekli tuketmek lazim ama bu sekilde yaptigim hamurdan 5-6 tane ekmek cikiyor ve gayet lezzetli oluyor. Dolapta ya da disarda posette saklayabilirsiniz, yaniniza alacaginiz sandvicleri bu ekmekle tuketebilirsiniz.
Cocuklugum pastanemizin imalathanesinde gecti, hamur isi filan beceriyorum ama malum spordan dolayi pek tercih edemiyorum.

Yogurmak filan zahmetli olacaktir lakin kendi ekmeginizi tuketmek inanin gerek lezzeti gerekse emeginizden dolayi daha farkli olacaktir. Dileyen arkadaslar a101 gibi marketlerde beyaz undan yapilma lavaslari tercih edebilirler.

Afiyet olsun

Eat like an animal
Train like a beast
Sleep like a baby

değerli arkadaşım sanıırım kırmızı et tüketmişsin bu resimdeki menün de ! sana bir tavsiyem

merhaba bişey sorabilirmiyim ? bu ara öğünü evde hazırlayıp iş yerine yanıma getirsem ve yaklaşık iki saat kadar cam kavanoz içinde beklese sonra tüketsem olur mu beklediği için herhangi bir vitamin kaybı olur mu ? teşekkürler !!![DOUBLEPOST=1421079548][/DOUBLEPOST]
ee tabi arada ister hele de arpanın en kalitesinin işlenmiş olduğu irlanda birası :)
Bana bir tavsiyeniz???

Ev yapımı dürüm döner,
Abi adres versene ulkeyi biliyorumda nekadar tutarsa artik bi ziyaretine geliyim masallah eline saglik hehe yemek bahane bekci abiyle tanismak şahane olurdu tabi

a50cbac1a024e3f6ff08fc791b7a0712.jpg

1 bardak yulaf
Yarim olcek whey
250ml laktozsuz sut

Yulafi ve muzu mikserde cekmiyorum, sutu ve proteini shakerda karistirip yulafa ilave ediyorum ardindan muz dograyip yiyorum. Tadi mukemmel[emoji106]

Eat like an animal
Train like a beast
Sleep like a baby

a50cbac1a024e3f6ff08fc791b7a0712.jpg

1 bardak yulaf
Yarim olcek whey
250ml laktozsuz sut

Yulafi ve muzu mikserde cekmiyorum, sutu ve proteini shakerda karistirip yulafa ilave ediyorum ardindan muz dograyip yiyorum. Tadi mukemmel[emoji106]

Eat like an animal
Train like a beast
Sleep like a baby
Buna benzer bir shake yapiyorum içine balda katiyorum ama yulaf mikserden geçirilmeden yenmiyor be abicim :)

@ozaner valla uzun zamandan beri yedigim icin bu yulafi, mikserde cekmisim, yumurta icinde yemisim farketmiyo. Her turlu tadi yok zaten.

Antrenman sonrasi ogunum
Hazir barbunya(biliyorum yag var ama elimden geldigince suzmeye calisiyorum yagi)
Suzme agirlik 104gr ton baligi
Kepekli makarna(aci soslu)

aca3631a69c1a1690c1b859a151f6468.jpg

Finallerden dolayi 4gun spora gidemedim, gogusler direk sondu. Dun bi gogus girdim hemen fora. Yarismalarda arkada basma sebeplerini simdi anliyorum. Bu spor o kadar nankor ki 1-2 gunluk bosvermede hemen sonuyor vucut.

Eat like an animal
Train like a beast
Sleep like a baby

hocam migrostan aldim net agirlik 450gr 5.59₺. bupilic markasi. arasinda domates ve biber var. evde de yapilabilir ama deneyeyim dedim. iyi oldu.

Sent from my iPad using Tapatalk

Back
Yukarı