egemennn & requ. Antrenman Günlüğü

@requ.

http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/seated-close-grip-concentration-barbell-curl

Bugün denicektim unuttum idman sonunda pump için denedim halter uzun benim o biraz sıkıntı cikariyor dengelemede ama hareketi 1-2 set yapınca alışıyorsun güzel hareket programına eklemenı öneririm fazla ağırlık kullanma ama iyi esnet kası hafif ağırlıkla bütün kas liflerinin aktif olduğunu hissederek yavaşca yapmanı öneririm
Spider curl daha iyi bence :D

Scott ve preacher aynı, spider daha fantazi içeren bi hareket :D<br/> preacher curl barbel versiyon scott curl ise dumbell versiyon spider curlda ise sehpa açısı değişiyo diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin :D

Scott ve preacher aynı, spider daha fantazi içeren bi hareket :D<br/> preacher curl barbel versiyon scott curl ise dumbell versiyon spider curlda ise sehpa açısı değişiyo diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin :D
Al işte kafa karıştırıyor :D benim bildiğim preacher curlü, larry scott isimli eski bbci abilerden biri çok seviyor ve yapıyor diye onun adıyla anmaya başlamışlar. Spider curl dediğini de videolarda normal preacher curl sehpasında yapan da var, düz benchi yan devirip yapan da var.

Aslında sıkıntı requ. da. Nerede günyüzü görmemiş hareket var bulup yapıyor adam :D araştırmacı bbci.[DOUBLEPOST=1410377086][/DOUBLEPOST]Triceps hareketleri dirsekleri bayağı ağrıtıyor @requ. , iyi dayanıyorsun spidera, gerçi pade pek basmıyor dirseklere ama olsun.

Son düzenleme:
Al işte kafa karıştırıyor :D benim bildiğim preacher curlü, larry scott isimli eski bbci abilerden biri çok seviyor ve yapıyor diye onun adıyla anmaya başlamışlar. Spider curl dediğini de videolarda normal preacher curl sehpasında yapan da var, düz benchi yan devirip yapan da var.

Aslında sıkıntı requ. da. Nerede günyüzü görmemiş hareket var bulup yapıyor adam :D araştırmacı bbci.[DOUBLEPOST=1410377086][/DOUBLEPOST]Triceps hareketleri dirsekleri bayağı ağrıtıyor @requ. , iyi dayanıyorsun spidera, gerçi pade pek basmıyor dirseklere ama olsun.
Ben son triceps idmanlarını eczaneden aldıgım kum rengi bandajlarla sarıyorum dırsekleri :D

Ben son triceps idmanlarını eczaneden aldıgım kum rengi bandajlarla sarıyorum dırsekleri :D
Dirsek lafını duyunca geldim .
Dirseklerim artık yerinden çıkacak gibi oluyor var mı çözümü olan ?
Ben dirseklik düşündüm ama siz ne dersiniz fayda eder mi ?

Ben dedigim yöntemle biraz azalttım, ama profesyonel dirseklikler var schiek gibi. Onlar daha iyi olabilir

Ben dedigim yöntemle biraz azalttım, ama profesyonel dirseklikler var schiek gibi. Onlar daha iyi olabilir
Schiekin dirsek desteği neoprenmiş, neopren nefes alan bir malzeme değil, sakatlıklarda bile çok az tercih edilir, acayip ısıtıyor takılı olan noktayı, o kadar ki havasızlık ve terden isilik oluyorsun :) zaten pek fazla tercih eden yok ki çok birşey bulamadım. Diz bandajı süperdir ama bunu nedense giyilen türde bir de neoprenden yapmışlar.

Eczane bandajları acayip nefes alır, muhtemelen en iyi seçenek o.[DOUBLEPOST=1410380892][/DOUBLEPOST]Diz bandajının örgü malzemesinden birşey buldum, bandajdan daha iyi diyorlar ama işte fiyat uçuk.

Açıklamada neopren dirsekliklerle dalga geçmişler, dalgıçlar içindir diye :D

image.jpg

Son düzenleme:
Merhabalar aksam dirsek dirsek dediniz bugun hafiften bi dirsegi sakatladim :D sanirim yani cok hafif bi agri var yarin bacak dinlenir gecer diye düşünüyorum overhead pressten sonra oluştu fazla genis tuttum sanirim bari :)

Antrenman=omuz

Seated dumbell lateral raises 4x12 son set drop 12-12-12 (7.5kg)(drop 7.5kg 5kg 2.5kg)
Wide grip upright row 4x12 (15kg bar haric)
Over head press 8-8-5 (bar haric 15kg)
Dumbell shoulder press 12 10 8 6 (15kg,17.5kg,17.5kg,20kg)
Seated rear delt raise 4x12 (7.5kg 10kg)
Dumbell shrug 25kg 3x15

Antrenman boyleydi gayet iyi verimliydi bu hafta dershane tatil sonra yogun bi program bekliyo beni belki fullbody e gecis yaparim yapamazsam zaman olmazsa, yada 5x5 stronglift (asiri merak ettigim bi sistem kilo arttirmak isttedigim.icin ) ama sanmıyorum bi sekilde yaratırim zaman iyi gunler herkese..

Merhabalar aksam dirsek dirsek dediniz bugun hafiften bi dirsegi sakatladim :D sanirim yani cok hafif bi agri var yarin bacak dinlenir gecer diye düşünüyorum overhead pressten sonra oluştu fazla genis tuttum sanirim bari :)

Antrenman=omuz

Seated dumbell lateral raises 4x12 son set drop 12-12-12 (7.5kg)(drop 7.5kg 5kg 2.5kg)
Dumbell shrug 25kg 3x15

Antrenman boyleydi gayet iyi verimliydi bu hafta dershane tatil sonra yogun bi program bekliyo beni belki fullbody e gecis yaparim yapamazsam zaman olmazsa, yada 5x5 stronglift (asiri merak ettigim bi sistem kilo arttirmak isttedigim.icin ) ama sanmıyorum bi sekilde yaratırim zaman iyi gunler herkese..

Geçmiş olsun tricepsi hafiften ısıt omuz idmanindan önce presslerde dirsek ağrısı yaşıyorsan. Fullbodynin 1 gününü 5x5 olarak yapabilirsin mesela.

Geçmiş olsun tricepsi hafiften ısıt omuz idmanindan önce presslerde dirsek ağrısı yaşıyorsan. Fullbodynin 1 gününü 5x5 olarak yapabilirsin mesela.
Tesekkurler split program icerisine 5x5 eklesem nasil olur mesela goguste pressleri 5x5 gibi yapsam.veya tamamen haftada1 gun guc uygulasam bi katkisi olurmu acaba

Antrenman=omuz

Dumbell shrug 25kg 3x15

Tek dumbell 20 kg degil mi dumbell presste :D

Antrenman=omuz

Dumbell shrug 25kg 3x15

Kendi fikrime göre söylemek gerekirse fazla hareket var. Lateral, Pres ve Rear Delt. olmak üzere 3 hareket bence yeterli, ön ömuz yada trapez biraz pro işi bence.

Back
Yukarı