Tevfik Erzon
Üye
Arkadaş ne zorun varBu arada çenemi çıkardım büyük ihtimal, koca domatesi agıza sokunca, tam da okul arefesi. Yutkundugumda bile müthiş acıyor. Ayrıca havuzda da sag bilegimi incitmiştim o da agrıyor hala.

Arkadaş ne zorun varBu arada çenemi çıkardım büyük ihtimal, koca domatesi agıza sokunca, tam da okul arefesi. Yutkundugumda bile müthiş acıyor. Ayrıca havuzda da sag bilegimi incitmiştim o da agrıyor hala.
Arabada suyu akmasın diye attım agzıma, atmaz olaydımArkadaş ne zorun varGeçmiş olsun.
Teşekkürler aynen çok dıkkat etmek lazım gecen bende yaşadım bi sıkıntı bar curl de bıraz cheat yapayım dedım bı kaç gün sıkıntı ceketimde duzeldı suan dıkkat edıcem mutlakadostum valla ben belim hala gecmedi beklıyorum ama agrılar cok azaldı fıtık olduguna emın gıbı bırseyim parada yok belden işede girilmiyor yürüyünce bile belim agrıyordu ama onları aştım bel kuvvetlendi %95 lik agrılar azaldı gibi birşey yani beline çok dikkat et helede barbell curl de sallama kendini her haraket sıkıntı yapıyor hoca bana diyordu enseden arka kol haraketi vardı onu oturarak yap bele vurmaz vs diyordu bel sanki umrumda degildi bir anda bi vurdu geçmiyorda
Aynen ısıttıgım için farketti kilolar ama böyle daha çok hissettim kasıIsınmayı fazla yaptıgından kilolarda düşüş olabilir mi ? Ben ısınmadan yani 5-6 kez gerdiriyorum, direk agırlıga giriyorum![]()
Kan oraya pompalandıgı için olabilir mi ?Aynen ısıttıgım için farketti kilolar ama böyle daha çok hissettim kası![]()
Öyle tabide ağır kaldırıp hıssetmıycegıme hareketten calıcagıma hıssederek yapınca daha iyi hissediyorum kendimide hem ,ama ağır kaldırmakta onemlı zamanla artacaktır kilolarda inşallahKan oraya pompalandıgı için olabilir mi ?![]()
Ben fazla ısındım mı, asıl nizami kilolarıma çıkamıyorum, ondan dedimÖyle tabide ağır kaldırıp hıssetmıycegıme hareketten calıcagıma hıssederek yapınca daha iyi hissediyorum kendimide hem ,ama ağır kaldırmakta onemlı zamanla artacaktır kilolarda inşallah![]()
Aynen haklısın ısınmayıda abartmamak lazım bench dolu diye uzattım ben yoksa boş Barla ısınır başlarım artıkBen fazla ısındım mı, asıl nizami kilolarıma çıkamıyorum, ondan dedim![]()
Teşekkürler hocam güzel tavsiyeniz içinKilolarda ciddi bir artış hedeflediğiniz dönemlerde biraz da olsa cheating yapmaktan çekinmeyin = )
Benim de en çok demek istedıgim şey, hatta ayda bir hafta veya 2 ayda bir tüm hafta cheating setlerle çalısmayı planlıyorumKilolarda ciddi bir artış hedeflediğiniz dönemlerde biraz da olsa cheating yapmaktan çekinmeyin = )
Okulun salonuna mı geçtin ayrıca chest press bende eklemek istiyorumda 5 hareket fazla mı senceEvet kısaca yazıp geçeyim. Buyrun detaylar;
Göğüs
Incline Bench Press 12-10-10-10 (48-50-50-50 kg)
Bench Press 10-8-8-6 (53-53-53-58 kg)
Butterfly 4x12 (50 kg)
Chest Press 8-8-6-8/8 (50-45-50-45/30 kg)
Biceps
Ez-Barbell Curl 12-10-10-10 (23-25-25-25 kg)
Seated Hammer Curl 4x12 (12.5 kg)
Concentration Curl 4x12 (12.5 kg)
Aynen öyle, incline da agır girince flat da agır gıremedim. Ayrıca barlarda olimpik olunca bilegim çok acıdı, zorlamak istemedim. Dene, bak ekleyebilirsin chest press decline ya da pullover yerine.Okulun salonuna mı geçtin ayrıca chest press bende eklemek istiyorumda 5 hareket fazla mı sence