egemennn & requ. Antrenman Günlüğü

gecmiş olsun inşallah o bölgeyi sakatlamamışsındır. ben 2.ayımda sakatladım sol omzumu öyle berbat bir şey ki sol elimi kullanırken 2 defa düşünüyorum o derece. bilinçaltıma yerleşti. tekrar geçmiş olsun umarim ciddi bir sey olmamistir
İnşallah. En çok sinirimi bozan şey tam verimle gerçekleştiremedim göğüs kısmını. Sagolasın bu arada :)

@requ geçmiş olsun bende sakatlamıştım başlarda ondan sonra bacak antrenmanından önce bile Omuzları ısıtmaya başladım korkuya bak:)

@requ geçmiş olsun bende sakatlamıştım başlarda ondan sonra bacak antrenmanından önce bile Omuzları ısıtmaya başladım korkuya bak:)
Artık bir squat rack şart oldu, yoksa oldurecez kendimizi :D

abi cok cok dikkat edin gerekirse 30 dakka ısının ben ısınmadan antremanlar yaptım belim suan 3 aydır felan agrıyıor ve geceleri uykudan uyandırıyor yatıs seklımde bıle sıkıntı yasıyorum yanı artık yatmaktan nefet eder oldum bel egzersizleri yaptım ve agrılar %95 şekilde azaldı ama gecmıyor cok dikkat edin sağlıgın degeri sonradan cıkıyor 2 aydır fitness yapmıyorum kolum hala 33 cm yerim kasını sağlık önemli geçerse başlicam inşallah

Ben hiç ısınmam. Ama demin aklıma bilegim geldi. Olimpık barda calıstıgımdan beri el taragımda müthiş agrı var. Dün röntgen çektirdim kırık yok dedi doktor. Ondan kaynaklı olabilir bugun agırlıkları almada sıkıntı yaşamam

yedıklerını tartıp grgr yıyıp calorınzıe gore beslenıyorsanız hedef yakındır.

yedıklerını tartıp grgr yıyıp calorınzıe gore beslenıyorsanız hedef yakındır.
ben tartıyorum makro kalori hesabı yapıyorum hergün hoşgeldin ciko nasıl sence son durum bro bulk devam ediyorum..
711557_10204583236122750_279749397_n (1)-tile.jpg

evet arkadaşlar aç karna yaptığım Abs-Bacak idmanı bitti. Az sonra kahvaltı yapacaz. Buyrun detaylar;

Abs
Crunch 4*30 -
Lying Leg Raise 4*20 -
Lying Knee Raise 4*10 -
Oblique Crunch 4*15 -
Hepsi Ardarda Süperset

Bacak
Romanian Deadlift 6*12 (60 kg)
Dumbbell Walking Lunge 4*10 (12 kg)
Narrow Stance ATG Squat 6*12 (43 kg)
Seated Calf Raise 6*25 (79 kg)

- Evet detaylar böyle. Bugün merak ettiklerinizi cevaplayabilirim, hafta içi müsait olamıyorum genelde. Hepinize iyi günler :)

- Bu arada antrenman splitini değiştirdim gibi. Şöyle olacak;

Pazartesi: Abs-Sırt
Salı: Göğüs-Biceps
Çarşamba: Omuz-Triceps
Perşembe: Off (Halı Saha)
Cuma: Abs
Cumartesi: Fullbody
Pazar: Abs-Bacak

- Bir iki değişiklik olabilir, misal bacak cuma olur, pazar off olur vb. Ama bu hafta böyle deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak. Bu arada kiloların düştüğünü farketmişsinizdir. Ben hem 1 hafta arada 0 karb. alımı ile hem de olimpik barlarda kavrama zorluğuna bağlıyorum. Bakalım önümüzdeki hafta nasıl geçecek. :)

bu ıs tahmınle olamaz. :) tabı beslenmeyi düzenli hale getirip alıskanlık kazanmakta önemli. egemen hacim almıssın cok fark ettım ama yag oranın cok yuksek 1-2 yagı yag bazı gunler mesela az calori al yag yak + kas ınsaa et.

bu ıs tahmınle olamaz. :) tabı beslenmeyi düzenli hale getirip alıskanlık kazanmakta önemli. egemen hacim almıssın cok fark ettım ama yag oranın cok yuksek 1-2 yagı yag bazı gunler mesela az calori al yag yak + kas ınsaa et.
tahmini dediğim 50 gr. değilde 60 gr. dır yani onu demek istedim :D

makroları önemsediğim belli olur şu yediklerimden herhalde. Kurbana kadar deneyecem bakalım, ne tepki verecek vücut :D

1 muz + 1 ülker çikolatalı gofret + 1 dido black + 1 çokonat + 1 browni intense + 1 eti puf kakaolu + 1 çokoprens + 1 tadelle gofret :D

Antrenman:göğüs&tek hareket triceps

Inclıne dumbell press 12-10-8-8 (17.5kg-20kg-22.5kg-22.5kg)
Bench press 12-10-8-6 (40kg-42.5kg-47.5kg-47.5kg)
Db fly 4x12 (10kg)
Pullover 3x12 (17.5kg-20kg-20kg)
Chest press 10-8-6-4 (20kg-25kg-30kg-35kg)mak, Ağırlığı Hariç

Revers pushdown 3x12 son set drop 12-12-12

Güzel bi antrenmandı 4 hareket yeterli gelmiyo sanki gerçekten hakkını veriyorum ama yeterli gelmedi sanki chest press ekledim.
Herkese iyi Akşamlar soru yorum tavsiyeniz varsa dinlerim yarın Sırt kanat Görüşmek üzere..

egemen göğüsle birlikte tek hareket triceps ve sirt ile birlikte tek hareket biceps calisiyordun sanirim. faydasini goruyor musun?
Aynen öyle 2 hafta falan oldu galiba uygulayalı cok kararsızım gerek yok sanki bi fark yok acaba gereksiz mi diye düşünüp duruyorum o Yüzden sımdılık cevapsız bırakıcam kusura bakma :(
Ayrıca bişey sorucam yav bicepste ertesi gün Ağrı olmuyo bi türlü antrenmandan sonra ciddi ciddi titriyor ellerim falan Sıkı çalışıyorum ertesi gün yok Ağrı Ağrı=gelişim demek midir sizce

Back
Yukarı