Sağolasın abiLeg press ve 1 tane calf hareketi Aynen sıkı takipcinim![]()
İnşallah. En çok sinirimi bozan şey tam verimle gerçekleştiremedim göğüs kısmını. Sagolasın bu aradagecmiş olsun inşallah o bölgeyi sakatlamamışsındır. ben 2.ayımda sakatladım sol omzumu öyle berbat bir şey ki sol elimi kullanırken 2 defa düşünüyorum o derece. bilinçaltıma yerleşti. tekrar geçmiş olsun umarim ciddi bir sey olmamistir
Artık bir squat rack şart oldu, yoksa oldurecez kendimizi@requ geçmiş olsun bende sakatlamıştım başlarda ondan sonra bacak antrenmanından önce bile Omuzları ısıtmaya başladım korkuya bak![]()
ben tartıyorum makro kalori hesabı yapıyorum hergün hoşgeldin ciko nasıl sence son durum bro bulk devam ediyorum..yedıklerını tartıp grgr yıyıp calorınzıe gore beslenıyorsanız hedef yakındır.
gr. olarak tartmam ama tahmini olarak makrolara bakarım genel olarakyedıklerını tartıp grgr yıyıp calorınzıe gore beslenıyorsanız hedef yakındır.
tahmini dediğim 50 gr. değilde 60 gr. dır yani onu demek istedimbu ıs tahmınle olamaz.tabı beslenmeyi düzenli hale getirip alıskanlık kazanmakta önemli. egemen hacim almıssın cok fark ettım ama yag oranın cok yuksek 1-2 yagı yag bazı gunler mesela az calori al yag yak + kas ınsaa et.
Aynen öyle 2 hafta falan oldu galiba uygulayalı cok kararsızım gerek yok sanki bi fark yok acaba gereksiz mi diye düşünüp duruyorum o Yüzden sımdılık cevapsız bırakıcam kusura bakmaegemen göğüsle birlikte tek hareket triceps ve sirt ile birlikte tek hareket biceps calisiyordun sanirim. faydasini goruyor musun?