Takipe yeni başladıgım için pek gelişimini bilmiyorum requ. Ama bir yerde bir problem var. Vücudun ve kaldırdıgın o kilolar çok çok uçuk farklar gösteriyor. Dost acı söylerde sen acı değil isot söylemişsin

şaka bir yana yani bir sıkıntı var ben idmandan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.rear delt raisede 12 kg ile 4x12 yapiyorsun dumbell presste 12 kg nasıl oluyor ? Wide grip upright row çok zor bir harekettie nizami bir şekilde 44 kg ile yapıyorsun o kilo çok çok fazla cidden omuzlarının çok iyi olması lazım. Barbell rowda 54 kg ile 5x12 de çok fazla mesela. Onu 4x8 yapsan 60 kiloyu çok rahat geçersin 65 kg falan rahat çıkar. Yani bu ağırlıklara bakıyorum gözüm korkuyor

db row 34 kg falan. Birde tekrar sayilarinda setlerde yüksek hani . Moralin bozulmasın tabii herkesin vücudu ayni sürede tepki vermez 7 ay spora giden arkadasim vardi beslenmesi hep aynidır hic gelişemedi ama 7. Ay bitti beslenme hala ayni çocuk 2 ayda uçtu gitti vücud aşırı tepki verdi tanımasam steroid kullaniyor derdim yani. Genetik farkliliklar çok fazla dünyada 6 milyar insan var hepsi barbell curl yapinca kolu 2 ayda buyuyecek diye bişey yok yani. Arkadaşlar bunu evde çalışmaya baģlamış bence evle bir alakası yok bazı kişiler erken tepki veriyor spora bazılari geç ama bu pes edeceğimiz anlamına gelmiyor tabii. Requ forumda severek takip ettiğim birisisin umarım hedeflerine ulaşırsın. Ama cidden kilolar çok fazla duruyod o vücuda benim gözüme çarpan bu biraz farklı şeyler dene idman programin hep ayni . Mesela bir gün tricepse 2 hareket yap close bench ve extsnsion setleri yükselt benchi 3x12 yap extensionda al eline hafif bir dumbell 50 tekrar yap süpersetle 2 sini. Yani bòyle farklı şeyler yapki arada hep klasik gitme evde pek alternatifimiz yok böyle değişik şeyler denemekte fayda var. Idman programini gözden geçir hareketleri gözden geçir hissetmeye calis ben 37 kg ile upright yapiyordum şimdi 23 e indirdim yavaşca yapiyorum yanmayi hissediyorum kasa odaklanıyorum mesela. İyi sporlar başarılar. Moral bozucu yorumlar değilde yardımcı olacak öneriler yazalım yardımlaşalım