egemennn & requ. Antrenman Günlüğü

requ aletleri nerden alıyosun dostum? :) ben sanayiden demirleri kaynattırdım üstünede barfiks barını monteledim. tek sıkıntı bench press. evde bench sehpam yok normal sehpaya yatıyorum sıkıntı çıkarmıyor ama bar 'ı bırakacak yer yok. basitinden kendi sehpamın arkasına sanayiden demirleri kaynatıp bar'ı koyacak yer yaptırsam nekadar tutar ? bide ucuzundan flat sehpa öneriniz varmı ? arkadaşın birisi okuldan okul sırası almış bende bakıcam artık :D

artık salona yazılman gerekmiyor mu? gram ilerleme göremiyorum. sürekli takip ediyorum.
gram ilerleme derken ? zaten bu pozda ilk fotomdu. Ayrıca belirtmiştim sürekli mesajlarımda da latissimus dorsi bölgesi için yapacak fazla hareketim yok, ilerlemeyi de neye göre yorumladınız merak ettim. Kiloları kastediyorsanız, hastayım ve sırtımda ağrı mevcut eğer okuyorsanız mesajlarımı, ağırlık artırmak istemiyorum.[DOUBLEPOST=1409947897][/DOUBLEPOST]
requ aletleri nerden alıyosun dostum? :) ben sanayiden demirleri kaynattırdım üstünede barfiks barını monteledim. tek sıkıntı bench press. evde bench sehpam yok normal sehpaya yatıyorum sıkıntı çıkarmıyor ama bar 'ı bırakacak yer yok. basitinden kendi sehpamın arkasına sanayiden demirleri kaynatıp bar'ı koyacak yer yaptırsam nekadar tutar ? bide ucuzundan flat sehpa öneriniz varmı ? arkadaşın birisi okuldan okul sırası almış bende bakıcam artık :D
ben sahibinden.com da toplu satış yapan bir salondan aldım 500 tl'ye. Çok iyi, ömürlük 500 yıl sodyum dayanılılığı vb. anlattı da önemli olan benim işimi fazlasıyla görüyor, sallanma vb. yok deltalardaki gibi.

Takipe yeni başladıgım için pek gelişimini bilmiyorum requ. Ama bir yerde bir problem var. Vücudun ve kaldırdıgın o kilolar çok çok uçuk farklar gösteriyor. Dost acı söylerde sen acı değil isot söylemişsin :D şaka bir yana yani bir sıkıntı var ben idmandan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.rear delt raisede 12 kg ile 4x12 yapiyorsun dumbell presste 12 kg nasıl oluyor ? Wide grip upright row çok zor bir harekettie nizami bir şekilde 44 kg ile yapıyorsun o kilo çok çok fazla cidden omuzlarının çok iyi olması lazım. Barbell rowda 54 kg ile 5x12 de çok fazla mesela. Onu 4x8 yapsan 60 kiloyu çok rahat geçersin 65 kg falan rahat çıkar. Yani bu ağırlıklara bakıyorum gözüm korkuyor :D db row 34 kg falan. Birde tekrar sayilarinda setlerde yüksek hani . Moralin bozulmasın tabii herkesin vücudu ayni sürede tepki vermez 7 ay spora giden arkadasim vardi beslenmesi hep aynidır hic gelişemedi ama 7. Ay bitti beslenme hala ayni çocuk 2 ayda uçtu gitti vücud aşırı tepki verdi tanımasam steroid kullaniyor derdim yani. Genetik farkliliklar çok fazla dünyada 6 milyar insan var hepsi barbell curl yapinca kolu 2 ayda buyuyecek diye bişey yok yani. Arkadaşlar bunu evde çalışmaya baģlamış bence evle bir alakası yok bazı kişiler erken tepki veriyor spora bazılari geç ama bu pes edeceğimiz anlamına gelmiyor tabii. Requ forumda severek takip ettiğim birisisin umarım hedeflerine ulaşırsın. Ama cidden kilolar çok fazla duruyod o vücuda benim gözüme çarpan bu biraz farklı şeyler dene idman programin hep ayni . Mesela bir gün tricepse 2 hareket yap close bench ve extsnsion setleri yükselt benchi 3x12 yap extensionda al eline hafif bir dumbell 50 tekrar yap süpersetle 2 sini. Yani bòyle farklı şeyler yapki arada hep klasik gitme evde pek alternatifimiz yok böyle değişik şeyler denemekte fayda var. Idman programini gözden geçir hareketleri gözden geçir hissetmeye calis ben 37 kg ile upright yapiyordum şimdi 23 e indirdim yavaşca yapiyorum yanmayi hissediyorum kasa odaklanıyorum mesela. İyi sporlar başarılar. Moral bozucu yorumlar değilde yardımcı olacak öneriler yazalım yardımlaşalım :)[DOUBLEPOST=1409948910][/DOUBLEPOST]
gram ilerleme derken ? zaten bu pozda ilk fotomdu. Ayrıca belirtmiştim sürekli mesajlarımda da latissimus dorsi bölgesi için yapacak fazla hareketim yok, ilerlemeyi de neye göre yorumladınız merak ettim. Kiloları kastediyorsanız, hastayım ve sırtımda ağrı mevcut eğer okuyorsanız mesajlarımı, ağırlık artırmak istemiyorum.[DOUBLEPOST=1409947897][/DOUBLEPOST]
ben sahibinden.com da toplu satış yapan bir salondan aldım 500 tl'ye. Çok iyi, ömürlük 500 yıl sodyum dayanılılığı vb. anlattı da önemli olan benim işimi fazlasıyla görüyor, sallanma vb. yok deltalardaki gibi.

Sorma yav o deltalar tahta yemin ediyorum. Benzetme anlaminda söylemiyorum cidden tahta. Onu bir arada tutan ortadaki demir iskelet onada pek güvenmiyorum zaten. Aldm ilk hafta bench dipste sehpanin yatma yeri icerden kirildi hep iskelet tutuyor bir arada ama. Çok gevşiyor vidalar sallanip duruyor ne bićim hemde. Ama piyasada fiyat bakkmindan en ucuzu ve zaten iş görüyor ama param olsa voitin lat apartli sehpasini alirdim.

Takipe yeni başladıgım için pek gelişimini bilmiyorum requ. Ama bir yerde bir problem var. Vücudun ve kaldırdıgın o kilolar çok çok uçuk farklar gösteriyor. Dost acı söylerde sen acı değil isot söylemişsin :D şaka bir yana yani bir sıkıntı var ben idmandan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.rear delt raisede 12 kg ile 4x12 yapiyorsun dumbell presste 12 kg nasıl oluyor ? Wide grip upright row çok zor bir harekettie nizami bir şekilde 44 kg ile yapıyorsun o kilo çok çok fazla cidden omuzlarının çok iyi olması lazım. Barbell rowda 54 kg ile 5x12 de çok fazla mesela. Onu 4x8 yapsan 60 kiloyu çok rahat geçersin 65 kg falan rahat çıkar. Yani bu ağırlıklara bakıyorum gözüm korkuyor :D db row 34 kg falan. Birde tekrar sayilarinda setlerde yüksek hani . Moralin bozulmasın tabii herkesin vücudu ayni sürede tepki vermez 7 ay spora giden arkadasim vardi beslenmesi hep aynidır hic gelişemedi ama 7. Ay bitti beslenme hala ayni çocuk 2 ayda uçtu gitti vücud aşırı tepki verdi tanımasam steroid kullaniyor derdim yani. Genetik farkliliklar çok fazla dünyada 6 milyar insan var hepsi barbell curl yapinca kolu 2 ayda buyuyecek diye bişey yok yani. Arkadaşlar bunu evde çalışmaya baģlamış bence evle bir alakası yok bazı kişiler erken tepki veriyor spora bazılari geç ama bu pes edeceğimiz anlamına gelmiyor tabii. Requ forumda severek takip ettiğim birisisin umarım hedeflerine ulaşırsın. Ama cidden kilolar çok fazla duruyod o vücuda benim gözüme çarpan bu biraz farklı şeyler dene idman programin hep ayni . Mesela bir gün tricepse 2 hareket yap close bench ve extsnsion setleri yükselt benchi 3x12 yap extensionda al eline hafif bir dumbell 50 tekrar yap süpersetle 2 sini. Yani bòyle farklı şeyler yapki arada hep klasik gitme evde pek alternatifimiz yok böyle değişik şeyler denemekte fayda var. Idman programini gözden geçir hareketleri gözden geçir hissetmeye calis ben 37 kg ile upright yapiyordum şimdi 23 e indirdim yavaşca yapiyorum yanmayi hissediyorum kasa odaklanıyorum mesela. İyi sporlar başarılar. Moral bozucu yorumlar değilde yardımcı olacak öneriler yazalım yardımlaşalım :)
Teşekkürler blonde. Sırtta agır girmek istemiyorum 8 li tekrarlar gibi, belimi çok incitiyor. One DB row hareketini inan 30 defa çekip izlemişimdir, hatta kiloyu da 20 kg'a kadar düşürdüm form aynı. Diger yandan hak veriyorum size, zira arkadaşlarım bile inanmıyor, ama hareketi yaparken görünce de aval aval bakıyorlar. Bu arada dumbell press, dumbell bench press vb. yani içinde dumbell geçen her hareket için verdigim agırlık tek dumbell icin. Upright row konusunda drop setlerde nizamiligi bozuyorum, kabul ama normal setlerde nizami hatta video da daha dün çektim. Ama yarın fotografları kendim degil de başkasına çektirecegim, kendim çekerken sıkmıyorum bölgeyi.

Genetik vb. bilmem de iki ayda 30 kg verdim, hormonların ne derecede düştügünü vb. anlamışsınızdır umarım. Yani normal biriyle benim gelişimim aynı hızda olamaz.
Not: 2 ayda nasıl 30 kg verdigim konusuna girmeyelim, gayet saglıksızdı ve ben de pişmanım fazlaca.

Bu arada onemli olan beslenme diyoruz hep, günde 3 çeşit et, whey, kazein, yumurta, bulgurdan protein alıyorsun @Jake Tyler ama ben sadece yumurta, çökelek, whey üçlüsüyle geçiniyorum. Yani beslenmem ıyı olmadıgi için maxımum gelişim bekleyemem, hızlı gelişecegim diye de balık, et, tavuk alamam. Ayrıca helal haram mevzusuna dikkat ettigim için yine sıkıntı. Umarım anlatabilmişimdir.

Ayrıca destek de önemli bir etken ben kimseden destek almadım ne ailemden, ne çevremden, hatta hala aletlerini kaldır diyen bir babam var.

evet arkadaşlar tatil öncesi son idmanımı yaptım. Bu arada @Blonde bugünkü tüm hareketleri videoladım, ama kendim çektim kimse yoktu yanımda, o yüzden uzun oldu videolar, kısaltıp yükleyeceğim hepsini inşallah. Buyrun detaylar;

Fullbody
Incline Dumbell Bench Press 3*12 (22 kg)
Dumbell Bench Press 10-10-9 (26 kg)
Bent Over Barbell Row 3*12 (56 kg)
One Arm Dumbell Row 3*10 (34 kg)
Neck Press 12-12-10-10 (32 kg)
Ez-Barbell Curl 3*12 (27 kg)
Ez-Barbell Skullcrusher 3*12 (31-33-33 kg)
Dumbell Walking Lunge 4*10 (10 kg)
Romanian Deadlift 4*12 (56 kg)
Finger Curl 4*12 (26 kg)

- Bench Press'in son setinde 7. tekrardan sonra son 2 tekrar tamamen fiyaskoydu, hatta fiyaskolu 10. tekrarı bile çıkaramadım. Sebebi ise aldıktan sonra ilk 3 tekrarı çok aşırı indirmemden dolayı omzumda müthiş bir ağrı hissetmemdi.
- Skullcrusher da formu gözlemlemek için 31 le başladım, gayet düzgün oldugunu görünce tekrar 33'e döndüm. Ama son 2 sette 1 tekrar daha çıkaramayacağıma adım gibi eminim, hatta son tekrarlarda biraz cheat de vardı.
- Bu son idmanımdı tatilden önce, 1 haftalık ara veriyoruz. Bu arada ben yatılı okuyorum, dolayısıyla 1 haftalık tatilden sonra okul başlayınca hafta içi 3 idman okulun dandik salonunda, cuma ve cumartesi idmanlarımı evde yapmayı planlıyorum. Okulun salonu ne derece dandik derseniz, ayarlı sehpa yok, en fazla 12.5 kg dumbell çifti var o da sadece 1 çift. Lat Pulldown orda da yok. Yani kanatlar bir süre daha boş kalacak. Beslenmenin ne kadar zor oldugunu düşünebilirsiniz artık. Yani her şey o kadar kolay gelişmiyor bazılarının düşündüğü gibi, hayat sadece spordan ibaret değil.
- Sağlıcakla kalın, videoların boyutlarını kısalttıktan sonra koyacağım inşallah hepsini, yetiştirirsem bugün koyarım, yetişmezse artık ya tatilden dönünce, ya da okullar açıldıktan sonra ilk hafta sonu :D

evet arkadaşlar tatil öncesi son idmanımı yaptım. Bu arada @Blonde bugünkü tüm hareketleri videoladım, ama kendim çektim kimse yoktu yanımda, o yüzden uzun oldu videolar, kısaltıp yükleyeceğim hepsini inşallah. Buyrun detaylar;

Fullbody
Incline Dumbell Bench Press 3*12 (22 kg)
Dumbell Bench Press 10-10-9 (26 kg)
Bent Over Barbell Row 3*12 (56 kg)
One Arm Dumbell Row 3*10 (34 kg)
Neck Press 12-12-10-10 (32 kg)
Ez-Barbell Curl 3*12 (27 kg)
Ez-Barbell Skullcrusher 3*12 (31-33-33 kg)
Dumbell Walking Lunge 4*10 (10 kg)
Romanian Deadlift 4*12 (56 kg)
Finger Curl 4*12 (26 kg)

- Bench Press'in son setinde 7. tekrardan sonra son 2 tekrar tamamen fiyaskoydu, hatta fiyaskolu 10. tekrarı bile çıkaramadım. Sebebi ise aldıktan sonra ilk 3 tekrarı çok aşırı indirmemden dolayı omzumda müthiş bir ağrı hissetmemdi.
- Skullcrusher da formu gözlemlemek için 31 le başladım, gayet düzgün oldugunu görünce tekrar 33'e döndüm. Ama son 2 sette 1 tekrar daha çıkaramayacağıma adım gibi eminim, hatta son tekrarlarda biraz cheat de vardı.
- Bu son idmanımdı tatilden önce, 1 haftalık ara veriyoruz. Bu arada ben yatılı okuyorum, dolayısıyla 1 haftalık tatilden sonra okul başlayınca hafta içi 3 idman okulun dandik salonunda, cuma ve cumartesi idmanlarımı evde yapmayı planlıyorum. Okulun salonu ne derece dandik derseniz, ayarlı sehpa yok, en fazla 12.5 kg dumbell çifti var o da sadece 1 çift. Lat Pulldown orda da yok. Yani kanatlar bir süre daha boş kalacak. Beslenmenin ne kadar zor oldugunu düşünebilirsiniz artık. Yani her şey o kadar kolay gelişmiyor bazılarının düşündüğü gibi, hayat sadece spordan ibaret değil.
- Sağlıcakla kalın, videoların boyutlarını kısalttıktan sonra koyacağım inşallah hepsini, yetiştirirsem bugün koyarım, yetişmezse artık ya tatilden dönünce, ya da okullar açıldıktan sonra ilk hafta sonu :D

Yanlış anladin herhalde ben sana ağır giriyorsun dedim . Yalan söylüyorsun gibisinden algılama lütfen.

Finger curldan verim alıyormusun ?

Yanlış anladin herhalde ben sana ağır giriyorsun dedim . Yalan söylüyorsun gibisinden algılama lütfen.

Finger curldan verim alıyormusun ?
Yok estagfurullah, ben de emin olmak için çektim zaten :D finger curl den önce wrist curl on bench yapıyordum, ama finger curl daha iyi bence :)

Benim halter uzun 183 cm. Wrist curl on bench deniyorumda dengesiz oluyor bar. Bide seated calf raise nasil yapiyorsun ben halteri koydum dizime 1 tekrar yapamadan indirdim bacağimı kıracaktı bar :D

Benim halter uzun 183 cm. Wrist curl on bench deniyorumda dengesiz oluyor bar. Bide seated calf raise nasil yapiyorsun ben halteri koydum dizime 1 tekrar yapamadan indirdim bacağimı kıracaktı bar :D
iki dize de iki tane yorganımsı şeylerden koyuyorum yoksa direk bacağa koyunca olmuyor :D

Antrenman:Biceps&Triceps

Ez Barbell Curl: 12-11-9-6 (15kg-20kg-25kg-27.5kg barhariç)
Alternative Dumbell Curl: 12-10-8 (10kg-12.5kg-12.5kg)
Stop-up Hammer Curl: 12-10-8 (10kg-12.5kg-15kg)
Spider Curl: 12-12-10 (10kg-12.5kg-12.5kg bar hariç)

Close Grip Bench Press: 12-10-8 (35kg,37.5kg-37.5kg bar dahil)
Lying Triceps Ext: 12-10-8 (15kg bar hariç)
Pushdown: 12-10-8 (70)
Rope Pushdown: 12-10-8 (50)

-Verimli bi antrenman oldu yine hep bi kilo arttırma isteği içindeydim nedense arttırdımda cok azda olsa arttırdım ayrıca müzik dinleyerek yaptım bu sefer ve ciddi yardımcı oldu müzik en iyi supplementtir diyebiliriz.Antrenman sonrasında kollarım titriyodu fena halde..
-Ayrıca neden bilmiyorum biraz gözüm karardı benchten kalkarken falan bugün hava degişiminden olsa gerek..
-Bugün böyleydi beslenme günlüğümdende beslenmeme göz atabilirsinizi teşekkür ederim okuyup takip ettiğiniz için iyi akşamlar herkese..

şunu izlemenizi tavsiye ederim müzik süper bugün bunu dinledim bolbol indirdim mp3 olarak fena motive ediyo beni nedense :D

Antrenman:Biceps&Triceps

Ez Barbell Curl: 12-11-9-6 (15kg-20kg-25kg-27.5kg barhariç)
Alternative Dumbell Curl: 12-10-8 (10kg-12.5kg-12.5kg)
Stop-up Hammer Curl: 12-10-8 (10kg-12.5kg-15kg)
Spider Curl: 12-12-10 (10kg-12.5kg-12.5kg bar hariç)

Close Grip Bench Press: 12-10-8 (35kg,37.5kg-37.5kg bar dahil)
Lying Triceps Ext: 12-10-8 (15kg bar hariç)
Pushdown: 12-10-8 (70)
Rope Pushdown: 12-10-8 (50)

-Verimli bi antrenman oldu yine hep bi kilo arttırma isteği içindeydim nedense arttırdımda cok azda olsa arttırdım ayrıca müzik dinleyerek yaptım bu sefer ve ciddi yardımcı oldu müzik en iyi supplementtir diyebiliriz.Antrenman sonrasında kollarım titriyodu fena halde..
-Ayrıca neden bilmiyorum biraz gözüm karardı benchten kalkarken falan bugün hava degişiminden olsa gerek..
-Bugün böyleydi beslenme günlüğümdende beslenmeme göz atabilirsinizi teşekkür ederim okuyup takip ettiğiniz için iyi akşamlar herkese..

şunu izlemenizi tavsiye ederim müzik süper bugün bunu dinledim bolbol indirdim mp3 olarak fena motive ediyo beni nedense :D
ha şöyle :D bu arada önceki ağırlıklara bar dahil miydi ? Bir de bar ne kadarmış biliyor musun ? :D

ha şöyle :D bu arada önceki ağırlıklara bar dahil miydi ? Bir de bar ne kadarmış biliyor musun ? :D
:D göğüste falan bar dahil, kolda degildi galiba yanlid olmasinda oyle hatırliyorum, z barin ogrenemedm malesef ya

Salon yolu gözüktü bize de kaldığım apart ev olacak 1+0 oda da lambur lumbur spor da olmaz.. edirne de salonlar da ucuz :D Requ değerini bil evin geniş hep diyolar salonda daha hızlı verım alırsın vs ben genetıgımın yatkın oldugunu dusunuyorum spora seneye yaza düzenli giderse buraya bi konu da ben patlatıcam allah saglık omur verırse başarılar kardeşim sana da Ben 1 çift dambılla ıdman yapıyodum salon bana cennet gibi geleceğinden hiç şüphem yok tabi önemlı olan ıcınden gelmesı ama salonda max verim alınır heralde her türlü alet var yardır baba kolu bacağı sırtı evde sırt calısamıyodum barfıks ıle sadece :D rasgele beyler hayırlı geceler :D

Back
Yukarı