egemennn & requ. Antrenman Günlüğü

kilom 50 yağ oranım da %16-17 tahminen. üst vücut da çalıştırıyorum her bölgeye aynı önemi veriyorum da zaten profesyonel çalışmayan bayanlarda kanat falan çıkmaz diye düşünüyorum :D neyse barfiks için daha çok çalışmam lazım :D
Barfiks zor bir spor hareketi, mesela atletizmciler, özellikle olimpik halkacılar için oyuncaktır, bir olimpik halkacı her zaman bir bbciden fazla barfiks çekebilir, vücutları kanattan oluşur neredeyse :) öte yandan bir bbci komple vücut çalıştırır, bacak kasları muazzam bir bbci haliyle kilo olarak ağır olacaktır. Ne kadar ağırlık o kadar zor barfiks demek. O kadar da kafaya takmayın.

Bu arada barbell row'u kemersiz çekmenizi tavsiye etmem, ben mesela barbell rowda kemerle kanatlara tam odaklanabiliyorum, kemersiz belim çalışıyor tamamen :D

Bunlar aletler:

Eki Görüntüle 32580
Eki Görüntüle 32581

Bu da bir sırt fotosu (Kollar ve omuzlar çok küçük çıkmış):

Eki Görüntüle 32582
Foruma pek giremiyorum takip edemiyordum günlüğünüzü bu günden sonra forumda aktifim hergün takipteyim iyi sporlar @requ. @egemennn

Requ gelişim güzel arka omuz çalışıyormusun eksik kalmış zor belli olan bir bölge arka omuz . kanatları pek göremedim resimden ama evde sırt sıkıntı değil ama kanat ve üst kanat gelişimi olmuyor yada zor oluyor .

Foruma pek giremiyorum takip edemiyordum günlüğünüzü bu günden sonra forumda aktifim hergün takipteyim iyi sporlar @requ. @egemennn

Requ gelişim güzel arka omuz çalışıyormusun eksik kalmış zor belli olan bir bölge arka omuz . kanatları pek göremedim resimden ama evde sırt sıkıntı değil ama kanat ve üst kanat gelişimi olmuyor yada zor oluyor .
sırttan kastım kanatlardı zaten. Yoksa 2500 tane row hareketi yapabilirsin evde, ama lat aparatı yoksa, barfiks demiri de yoksa tek alternatifin kalıyor: Pullover :D arka omuz da çalışıyorum fotografı kendim çektiğim için sıkmadım o bölgeyi, sıkınca daha farklı bir görüntü oluşabilir bilmiyorum :D

Evet evde lat apartı olmayinca kanat özellikle üst kanatlar çıkmıyor. Yada bele doğru inmiyor kanatlar hiç kanatlarım olmadi :D pulloveri denicem bu hafta . Barfiks var da geniş tutuşta çekmek çok zor 3x10 tane yapamiyorsun yani.

Tesekkurler @Blonde bende seni takipteyim iyi sporlar iyi forumlar :)

Merhabalar omuz calistim bugun detaylar ve 1 foto atiyorum onceki fotoğrafları takip eden bilir sanirim genisleme var sirtta sizce ?

Seated dumbell lateral raises 4x12 (son set drop set 12 12 12 :7.5kg 7.5kg 7.5kg 7.5kg-5kg-2.5kg)
Overhead press 2x8 (25kg)
Wide grip upright row 4x12
Dumbell shoulder press12 10 8 6 (12.5kg-12.5kg-15kg-17.5kg)
Rear delt raise 3x12 (7.5kg)
Dumbell shrug 3x15 (25kg)

Antrenman boyleydi cokcok verimli gecti yine soru ve onerileriniz varsa dinlerim tesekkur ederim iyi gunler herkese..
Poz biraz sacma kusura bakmayin sure olcer acip cektim acele.edince tam duzgun olmadi :)
62a7464ba0f40f2cc43a592c5f15caa6.jpg

a84269f193aae4cd17c5ddf96c4bb2b6.jpg

Ekleme 1 ay kadsr once sanirim sirt pozumuda ekliyorum daha iyi anlasilir belki gelisim yada gerileme herneyse size kalmis :D

Son düzenleme:
evet Omuz-Triceps idmanını geride bıraktım. Mide bulantısı ve baş ağrıları eşliğinde geçen bir idmandı. Buyrun detaylar;

Omuz
Neck Press 4*12 (30 kg)
Wide Grip Upright Row 3*12 (44 kg)
Son Set Drop 12-12-12 (44-34-28 kg)

Seated Dumbell Press 4*12 (12 kg)
Single Arm Lateral Raise 4*12 (10 kg) Son Set Drop 12-12-12 (10-6-3 kg)
Rear Delt Raise 4*12 (12 kg) Son Set Drop 12-12-12 (12-8-4 kg)
Triceps
Ez-Barbell Skullcrusher 4*12 (32-33-33-34 kg)
Bench Dips 4*12 (27.5 kg)
Close Grip Ez-Bar Press 4*8 (45 kg) & Triceps Kickback 4*12 (12 kg)
- Süperset
- İdmana 17.30 civarı başladım ama sabahtan çok uykusuzdum dün gece sürekli uyudugumdan dolayı. 14.30 da uyuyup 16.30 da uyandım.

- Hepinize iyi günler, sağlıcakla kalın :)

Merhabalar omuz calistim bugun detaylar ve 1 foto atiyorum onceki fotoğrafları takip eden bilir sanirim genisleme var sirtta sizce ?

Seated dumbell lateral raises 4x12 (son set drop set 12 12 12 :7.5kg 7.5kg 7.5kg 7.5kg-5kg-2.5kg)

Antrenman boyleydi cokcok verimli gecti yine soru ve onerileriniz varsa dinlerim tesekkur ederim iyi gunler herkese..
Poz biraz sacma kusura bakmayin sure olcer acip cektim acele.edince tam duzgun olmadi :)

Ekleme 1 ay kadsr once sanirim sirt pozumuda ekliyorum daha iyi anlasilir belki gelisim yada gerileme herneyse size kalmis :D
Atleti çok mu seviyorsun cikarda bi görelim böyle yorum yapmak yanlış olur.

Atleti çok mu seviyorsun cikarda bi görelim böyle yorum yapmak yanlış olur.
Evet cok seviyorum bayiliyorum atlete gayette yorum yapilabilir bence genislik olarak en azindan @NowFear3 bel genis sende biliyosun kusura bakmada hep moral bozucu yorumların yinede tesekkurler sagol

güzel duruyor egemenn, yağları atmaya başlayacağın günü sabırsızlıkla bekliyorum :)

güzel duruyor egemenn, yağları atmaya başlayacağın günü sabırsızlıkla bekliyorum :)
Cokcok tesekkur ederim evet bende bekliyorum insallah güzel sonuclar elde ederim yag yakiminda :D

Evet cok seviyorum bayiliyorum atlete gayette yorum yapilabilir bence genislik olarak en azindan @NowFear3 bel genis sende biliyosun kusura bakmada hep moral bozucu yorumların yinede tesekkurler sagol

Bel geniş oldumu sırt biraz daha geride kalıyor bunu bende yaşıyorum . Atlet konusuna gelince kusura bakma yanlış anladın gulmustum orda çıkmamış :) Moral bozucu bir yorum yok ama burda sadece daha iyi olur dedim yorum açısından herkes bulkta olduğunu biliyor zaten genişledigin belli yine belirtmek isterim yanlış anlamaya sebebiyet verdiyse kusura bakma ben kendimden yola çıkarak yorumlar yazıyorum , üslubumun sert olduğunun farkındayım ama burda dikkat etmeye çalışıyorum . Beni sert eleştirenler daha çok hoşuma gider :) :)

Bel geniş oldumu sırt biraz daha geride kalıyor bunu bende yaşıyorum . Atlet konusuna gelince kusura bakma yanlış anladın gulmustum orda çıkmamış :) Moral bozucu bir yorum yok ama burda sadece daha iyi olur dedim yorum açısından herkes bulkta olduğunu biliyor zaten genişledigin belli yine belirtmek isterim yanlış anlamaya sebebiyet verdiyse kusura bakma ben kendimden yola çıkarak yorumlar yazıyorum , üslubumun sert olduğunun farkındayım ama burda dikkat etmeye çalışıyorum . Beni sert eleştirenler daha çok hoşuma gider :) :)

Teşekkürler ozur dilerim antrneman sonu sinirler çabuk ziplayabiliyo kusura bakma atletsizde atarim yakinda :( fakat kilo verince ister istemez kusurlar oluyo malesef cekiniyorum ama dogru yorum almak icin oylede foto atmak gerekli haklisin :)

Teşekkürler ozur dilerim antrneman sonu sinirler çabuk ziplayabiliyo kusura bakma atletsizde atarim yakinda :( fakat kilo verince ister istemez kusurlar oluyo malesef cekiniyorum ama dogru yorum almak icin oylede foto atmak gerekli haklisin :)
1922958619b0b607ac1b31aefd41d32f.jpg

Kusura bakmayin karanlik oldu cok yakinda soz daha duzgununu atarim reqununda antrenman geri sayfalarda kaldi cok konuştum sustum ben gorusmek uzere :D

1922958619b0b607ac1b31aefd41d32f.jpg

Kusura bakmayin karanlik oldu cok yakinda soz daha duzgununu atarim reqununda antrenman geri sayfalarda kaldi cok konuştum sustum ben gorusmek uzere :D
elektrikler kesik heralde :P şaka bir yana gayet iyi sırt bence, bel de kalın değil o kadar kafana takma :D bence sen en azından bir marta kadar bulk kal yağ fazla değil bence :D

sırttan kastım kanatlardı zaten. Yoksa 2500 tane row hareketi yapabilirsin evde, ama lat aparatı yoksa, barfiks demiri de yoksa tek alternatifin kalıyor: Pullover :D arka omuz da çalışıyorum fotografı kendim çektiğim için sıkmadım o bölgeyi, sıkınca daha farklı bir görüntü oluşabilir bilmiyorum :D
Pulloverda ağır girilmiyor, ağır girince bütün kaslar geriliyor, ben korkuyorum açıkçası omuzun falan çıkacak diye, barbell rowda ağır girilebiliyor aslında, ben kemerle 80kg 4x12 yapabiliyorum. Lat aparatı da pro birşey olmazsa bendeki gibi yarıda kalırsın, ayakları kitlemek faydasız oluyor, ağırlık inince seni de kaldırıyor, kucak bölgene baskı yapan lat towerlar var pro, onlardan lazım...

Pulloverda ağır girilmiyor, ağır girince bütün kaslar geriliyor, ben korkuyorum açıkçası omuzun falan çıkacak diye, barbell rowda ağır girilebiliyor aslında, ben kemerle 80kg 4x12 yapabiliyorum. Lat aparatı da pro birşey olmazsa bendeki gibi yarıda kalırsın, ayakları kitlemek faydasız oluyor, ağırlık inince seni de kaldırıyor, kucak bölgene baskı yapan lat towerlar var pro, onlardan lazım...
barbell row da tam olarak kanatlara vurmuyor ama. Middle back egzersizi olarak geçiyor row hareketleri.

Beliin kalin olmasi utanilicak gizlenilicek bir durum degil,kilonla orantili olarak mutlaka belde genisicektir,benim belim kilomla Dogru orantili yani kilom ne ise belde o,en son bulkda 105 kg i gördüm,baskada bisiy demiyorum:)[DOUBLEPOST=1409849158][/DOUBLEPOST]verdigin resimlerde en cok dikkatimi ceken,kambur durman oldu,kambur durma düz durda belin kac olursa olsun o daha önemli:) @egemennn

Beliin kalin olmasi utanilicak gizlenilicek bir durum degil,kilonla orantili olarak mutlaka belde genisicektir,benim belim kilomla Dogru orantili yani kilom ne ise belde o,en son bulkda 105 kg i gördüm,baskada bisiy demiyorum:)[DOUBLEPOST=1409849158][/DOUBLEPOST]verdigin resimlerde en cok dikkatimi ceken,kambur durman oldu,kambur durma düz durda belin kac olursa olsun o daha önemli:) @egemennn

Hehe Tesekkurler abi yorumların icin bidahaki cekilisimde duzelticem mutlaka :D

barbell row da tam olarak kanatlara vurmuyor ama. Middle back egzersizi olarak geçiyor row hareketleri.
Kemersiz yapınca hakikaten bele vuruyor dediğin gibi, kemerle kanata vuruyor gibi hissediyorum. Öte yandan overhead bent arm da güzel kasmak için hakikaten en aşağı kadar salman gerekiyor barı, o da acayip front deltoidlerimi geriyor, omuz gitti mi gelmez bilen bilir, tırsa tırsa 20kg yapıyorum. Ki geçen gördüğün 80lik barı sırf onun için yaptırdım, alan darlığında sehpanın gideceği yer yok, uzun barlar racke çarpıyor. o yüzden rackin içinden çalışıyorum, rackin genişliği 115 cm, bar 80 cm :D[DOUBLEPOST=1409850529][/DOUBLEPOST]Mesela dumbell fly da benzer mekanikte bir hareket o göğüsleri geriyor, bu her yeri geriyor, ben bent arm yapmıyorum belki ondan

Son düzenleme:
Back
Yukarı