işte anlamadığın nokta bu benim plastik dumbell'ım yok. Döküm set ve barlarım varSenin plastik dumbbelları yanına al tatilde çalışırsın![]()
Aklı sıra dalga geçiyor, banı yiyince kendine gelirişte anlamadığın nokta bu benim plastik dumbell'ım yok. Döküm set ve barlarım var![]()
iyi niyetli olalım bizAklı sıra dalga geçiyor, banı yiyince kendine gelir![]()
Gayet tabi. Hiç tartışmaya girmeyin, direkt raporlayın. Karşılıklı dalaş olunca iki tarafda ceza yiyor, gerek yokiyi niyetli olalım biz![]()
Haklisiniz hocam tesekkurler yorumunuz icin ama bilmiyorum olmuyo anlamis degilim ilk hareket olunca 55ve 60kilolara zorlarim bi oneriniz varsa dinlerim ayrica kreatin ve preworkoutta kullaniyorum25 kg incline dumbell yapabilen biri için flat bench'te 45 gerçekten çok düşük. Tabii triceps'in etkisi de var ama, incline dumbell verilerine göre flat bench'te 60 kilo rahat kaldırman lazım.
Cok sagolun hocam tesekkurler henuz 6.ayimin içindeyim kilo verme donemi haric.Tesekkurler yavas yavas articak umarımPartnersiz fazla zorlama.![]()
Kilo artırmak isteniyorsa drop setler önerilir genelde, ama en azından 1 senelik alt yapı olmak şartıyla.
ventoline devam ediyo musun belki ufakbi yan etki yapmış olabilir ?Bu arada sol göğüs tarafımda müthiş bir agrı var. Tatlı bır agrı degil can yakıyor, kemikte de kasta da olabilir. Korkum ıse kalpte bir sorun olması. Ne olmuş olabilir ? Not: Bugun bacak çalıştım, idmandan önce bir agrı yoktu. Bu arada agrı nefes alırken bariz şekilde artıyor ve büyük ihtimal ya kalpte ya kasta.
Evet de çarpıntı tarzı degil bu, yani hareket ettırince acıyor, sabitken bır sey yok.ventoline devam ediyo musun belki ufakbi yan etki yapmış olabilir ?
evet arkadaşlar anca yazabiliyorum çünkü yaklaşık yarım saat önce bitti idman. Nedeni ise bugün dayım taşınıyordu, beslenme çok kötü oldu, idmana da 20.45 de başladım. Buyrun detaylar;
Göğüs
Incline Dumbell Bench Press 4*12 (22 kg)
Dumbell Bench Press 4*10 (26 kg)
Dumbell Fly 4*12 (14 kg)
Dumbell Pullover 4*12 (26 kg) & Incline Push Up 4*12 - Süperset
Biceps
Wide Grip Ez-Barbell Curl 3*12 (27-27-28 kg)
Scott Curl 3*12 (14 kg)
Seated Hammer Curl 3*12 (15 kg)
Inside Grip Spider Curl 3*12 (20 kg)
Finger Curl 4*12 (20-24-26-27 kg)
- Arkadaşlar beslenme berbattı, 14.45 de 75 gram fıstık yemiştim en son, o yemekle idman yaptım. Ama yapacak bir şey yok dayım taşınıyor spor yapacam bırak beni diyemem sonuçta.
- Merak ettikleriniz varsa buyrunHepiniz sağlıcakla kalın
![]()
benimki 5 kilogram herhalde, olimpikler ya 7.5 ya da 10 tam bilmiyorumEz barlarin agirliklari nekadar ?