Desperate81
Yeni Üye
2.5 senedir yapıyorum vg yi ilk 2 sene whey kullanmadım son 6 ayda aldıgım gelisimi gordukten sonra keske 1 sene evvel kullanmaya baslasaymısım diyorum
2.5 senedir yapıyorum vg yi ilk 2 sene whey kullanmadım son 6 ayda aldıgım gelisimi gordukten sonra keske 1 sene evvel kullanmaya baslasaymısım diyorum
Sen o kadar yemekle kas kütleni değil anca göbeğini büyütürsün 2 sene sonrada ya kalpten yada kolestrolden öteki tarafa gidersin. Oradanda bağırıssın protein tozları zararlı diye.
Boş beleş yazlılarla saçma sapan argümanlarla milleti yanlış yönlendirmeyin. 3 gün spora giden burda sanki body üstadıymış gibi yazılar yazıyor. Daha ettiğiniz körfeze gitmemiş bizlere ders vermeye kalkıyosunuz. Burda kimse salt suplemet alarak beslenin demiyor adı üstünde destek ürünü. Bu forumda belki 50.000 defa doğal beslenmenin önemi hakkında yazılar yazdık. Yok sarkıyomuş yok karaciğer patlıyomuş böbrek şişiyomuş : ))) .. Daha neler uydurulucak görelim.
sevgili arkadaşlar aralıklarla beraber 16 yıldır bu sporla uğraşıyorum.size kendi yaşadığım ve gördüğüm bir tecrübeyi aktarmak isterim.ilk kez 3 sene önce protein tozu ve kreatin kullandım.haftada 3 gün yaptığım antremanla 40.5 olan kollarım 42.5e çıktı... devamını paylaşacağım
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:48 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:45 ----------
2 ay gibi kısa sürede kötü sayılmayacak bir gelişimdir bu.lakin bu destek ürünleri bıraktıktan 1 ay sonra tekrar eski ölçülerime döndüm.şu anda son 5 aydır tamamen doğal ve çok düzenli besleniyor ve 4 gün antreman yapıyorum
Kızlar kaslı erkek sevmez yalanına sende mi inanıyosun : )). O kızların erkek arkadaşlarının gerek gönlünü almak için , gereksede düzgün fiziğiyle diğer kızların ilgisini çekmemesi için erkeklere söledikleri yalandan inarettir. Hatta erkeğin birazda göbekli olsun isterler göbekli olsun benim olsun hesabı. O ben kaslı erkek sevmem diyen kızların nedense plaja indiğimizde adeta vitrindeki çikolatalı pastaya bakar gıbı bizi izlemeleri de manidar : )))..