Desperate81
Yeni Üye
supplement olarak sadece whey ve ara ara creatin onun dısında bol bol sut tavuk yumurta lor pirinc makarna vb
Sen o kadar yemekle kas kütleni değil anca göbeğini büyütürsün 2 sene sonrada ya kalpten yada kolestrolden öteki tarafa gidersin. Oradanda bağırıssın protein tozları zararlı diye.
Boş beleş yazlılarla saçma sapan argümanlarla milleti yanlış yönlendirmeyin. 3 gün spora giden burda sanki body üstadıymış gibi yazılar yazıyor. Daha ettiğiniz körfeze gitmemiş bizlere ders vermeye kalkıyosunuz. Burda kimse salt suplemet alarak beslenin demiyor adı üstünde destek ürünü. Bu forumda belki 50.000 defa doğal beslenmenin önemi hakkında yazılar yazdık. Yok sarkıyomuş yok karaciğer patlıyomuş böbrek şişiyomuş : ))) .. Daha neler uydurulucak görelim.
Gideceğimiz yere bisikletlemi gidersek daha sağlıklı olur yoksa araba otobus vb. taşıtlarla gidersek mi?
Şüphesiz bisikletle gidersek daha sağlıklı olur fakat çok uzun sürer yorulursunuz ama arabayla giderseniz bisiklete göre daha sağlıksız (bisiklete göre!) fakat kat kat hızlı ve kolay gitmiş oluruz.
Supplementle sizin tabirinizle doğal beslenmeyi bu şekil düşünürseniz az çok doğru fikir sahibi olursunuz .
Supplement besin teknolojisidir. Ve teknolojinin nimetlerinden her alanda olduğu gibi body dede faydalanırız
Ayrıca doğallık aramayın yediğiniz hangı besin doğal?
Supplementlere adam kimyasal maddemi katıyor GDO'sunu mu değiştiriyor hayır .
Fabrika ortamında proteinlerine aminolarına vs ayrıştırıp satıyor tıpkı fabrika ürünü etler sütler vs şeyler gibi.
Fabrika ortamında yetişen hayvanlar , fabrikadan çıkan et süt doğal oluyorda amino protein mi doğal olmuyor?
Kızlar kaslı erkek sevmez yalanına sende mi inanıyosun : )). O kızların erkek arkadaşlarının gerek gönlünü almak için , gereksede düzgün fiziğiyle diğer kızların ilgisini çekmemesi için erkeklere söledikleri yalandan inarettir. Hatta erkeğin birazda göbekli olsun isterler göbekli olsun benim olsun hesabı. O ben kaslı erkek sevmem diyen kızların nedense plaja indiğimizde adeta vitrindeki çikolatalı pastaya bakar gıbı bizi izlemeleri de manidar : )))..
Yediğmiz ne doğal ki? diyerek o hapları, tozları aklamaya çalışanlara çok gülüyorum ben.
1- Vücut, bir kere bunları kullanmaya başladınız mı alışır ve devamlı ister. Bu nedenle almayı başladınız mı bırakamazsınız. Ciddi para gider kısacası.
2- Spora doğal beslenirken ara vermenizde, eğer beslenmenizi hepten bozmamışsanız bir sakınca yoktur. 1 ay ara verseniz dahi kaslar azıcık küçülür, geri döndüğünüzde en fazla 1 ay içinde adaleler yerini bulur. Protein tozuyla büyümüş birinin ise ara verdiği zaman bütün kas sistemi tek kelimeyle çöker. İnsan kendini depresif hisseder. Kaslar bu sefer küçülmez çünkü, direk sarkar.
3- Bütün ek besinler kanserojendir (Şimdi yediğimiz ne kanserojen değil, siyah poşet bile kanser yapıyor diyenleri duyar gibiyim). O Spartacus'deki Andy Whitfield'in kanser olup yatağa düşmesiyle prodüksiyon için protein tozlarına abanıp vücut yapması arasında bir ilişki var mı? Yok diyebilir misiniz?
Eskiden steroidlere de zararsız diyorlardı, yıllar sonra anlaşıldı nelere sebep oldukları. Aynı mantık...
Gerçi şimdi uyku saati değil ama Lafontenden masallar iyi gitti bu saatte : )))).. Biraz vucut yapan birini gördünüzmü bende protein tozu kullansam öyle olurum dersiniz ama kedi ciger meselesi sizinki. Adam Arnoldun vucudunu örnek vermiş bak adam ne oldu diye "siz doğal beslenenler" (tırnak içinde) 60 küsür yasınıza gelince nasıl olucaksınız merak ediyorum.. 30' lu yaşlarında göğüsleri sarkmış yüzlerce insan tanıyorum hepside protein tozumu kullanıyor acaba sormam lazım. Ayrıca "kanser" olucaksak biz olucaz size ne oluyo anlamıyorum : )))).. 90 yaşına kadar yaşayıp dünyaya kazıkmı çakmak istiyosunuz.