R10
Üye
Dostum sen GÜÇ ile vücut estetiğini karıştırıyorsun birde kafayı yemişsin supplement almam da almam diye çok güldürdün beni.
Al bendende sana anti tez : MİLLET AÇLIKTAN ÖLÜYO SIZ KILO KILO YUMURTA TAVUK YIYOSUNUZ BIRAKIN SPORU
Allah bildiği gibi yapsın demekle yetineceğim.
yemeyi de bırakırım elbet sen rahat ol, ama eğer kendi boğazımdan geçmeyenin gerçekten de ihtiyacı olan birinin boğazından geçeceğini bilirsem...
bir de şu var, keşke keşke keşke bu forumda bana supplement kullanımını "şiddetle" savunanlarla herhangi bir spor dalını birlikte icra etme imkanım olsa (fiziksel mücadeleye dayalı sporlar elbet). yani kendimden örnek vereceğim "hadi ya sallıyor" denecek ve dendi de o yüzden bulaşmam ama şöyle bir spoile vereyim, benden yaklaşık 8 yaş büyük, 2 yıldır düzenli supplement kullanan bir abimden daha ağır kilolarla çalışabilmekteyim.
bir de lütfen diğer yorumlarımı da dikkatli okuyun. benim sitem ettiğim nokta şu supplement'in doğal beslenme yerine geçmesi. supplement ek, ilave demektir. vg terimi olarak anlamı ise ek besin demektir. ek kelimesinin türkçedeki manası "Bir şeyin eksiğini tamamlamak için ona katılan parça" demektir. bu da demek oluyor ki eksiksiz besleniyorsanız supplement gereksizdir...