"Cheat Meal Günlükleri" Diyette olanlarin girmesi yasaktir:)

Yemeğimiz hazır,resimler herşeyi söylüyor ama eleştirileri ben yapıyim,biraz önce güzelce lüptetildi:)
Fazit:
Sarmısaklar et e çok güzel bir aroma vermiş,fakat ben biraz abartmışım en fazla 2 diş sarmısak kullanın.
1 saat çok fazla gelmiş,45 dakika yeterli olucak(birdahaki sefere),et kurumamış,yanmamış fakat hani etin bir suyu olurya kesince hafiften akar o yoktu,buda bir lezzet eksikliği olmuş fakat gayet lezzetli ve yumuşaktı.
Patates i mutlaka tavsiye ediyorum,içine yarım tarım kesip koyduğum soğanlar harika olmuş,taze biberiyenin aroması çok güzeldi.mümkünse japon patatesi kullanın kabuğunu soymadan yapın.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    250 KB · Görüntüleme: 613
  • image.jpg
    image.jpg
    293,6 KB · Görüntüleme: 581
  • image.jpg
    image.jpg
    250 KB · Görüntüleme: 593
  • image.jpg
    image.jpg
    240,2 KB · Görüntüleme: 583
  • image.jpg
    image.jpg
    259,6 KB · Görüntüleme: 570
  • image.jpg
    image.jpg
    255,8 KB · Görüntüleme: 568
  • image.jpg
    image.jpg
    193,5 KB · Görüntüleme: 605
Yemeğimiz hazır,resimler herşeyi söylüyor ama eleştirileri ben yapıyim,biraz önce güzelce lüptetildi:)
Fazit:
Sarmısaklar et e çok güzel bir aroma vermiş,fakat ben biraz abartmışım en fazla 2 diş sarmısak kullanın.
1 saat çok fazla gelmiş,45 dakika yeterli olucak(birdahaki sefere),et kurumamış,yanmamış fakat hani etin bir suyu olurya kesince hafiften akar o yoktu,buda bir lezzet eksikliği olmuş fakat gayet lezzetli ve yumuşaktı.
Patates i mutlaka tavsiye ediyorum,içine yarım tarım kesip koyduğum soğanlar harika olmuş,taze biberiyenin aroması çok güzeldi.mümkünse japon patatesi kullanın kabuğunu soymadan yapın.
Spordan geldim tavugumu pilavimi tikabasa yedim. Ustune cay demledim keyifle ve bogazima kadar dolu bir karinla foruma bakim ne var ne yok dedim. Demez olaydim. Yeminediyorum hic bise yememis gibi aciktirdi șu foto beni :) kirmizi etlede salgam ne Gider heee :)
Ciddi ciddi yemek planlari yapyrm suan :D

GT-I9190 cihazımdan gönderildi

:eek::eek::eek::eek::confused::oops::oops:(:
Fazit:
Spordan geldim tavugumu pilavimi tikabasa yedim. Ustune cay demledim keyifle ve bogazima kadar dolu bir karinla foruma bakim ne var ne yok dedim. Demez olaydim. Yeminediyorum hic bise yememis gibi aciktirdi șu foto beni :) kirmizi etlede salgam ne Gider heee :)
Ciddi ciddi yemek planlari yapyrm suan :D

GT-I9190 cihazımdan gönderildi

Yağsız yoğurt,mager quark içeren,kiraz ve elma ile tatlandırılmış,hafif buzlukta tutularak dondurma kıvamına getirilmiş,üzerine badem kesiklei serpiştirilmiş olarak servis edilen ve 20 gr(80 kalori) protein içeren toplamda 180 kalorilik tatlım.[DOUBLEPOST=1403715183][/DOUBLEPOST]Yağsız yoğurt,mager quark içeren,kiraz ve elma ile tatlandırılmış,hafif buzlukta tutularak dondurma kıvamına getirilmiş,üzerine badem kesiklei serpiştirilmiş olarak servis edilen ve 20 gr(80 kalori) protein içeren toplamda 180 kalorilik tatlım.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    173,5 KB · Görüntüleme: 525
Bugun cheat meali sabah kahvaltisinda yaptim 6 tane kadar yedim babaanne yapinca birde :D neyse disardakilerden daha saglikli daha yagsiz
ehy8ere7.jpg

valla dostum yıllar oldu ıcmıyordum bı denıyım dedım. :D tesekkr ederm. :D

Back
Yukarı