Mustimusti
Üye
Ramazan geliyor bu konuyu takip etmeyi birakayim ben en iyisi 

Daha önce yazmıştım zaten,Ramazan dolayısıyla kapalıyızRamazan geliyor bu konuyu takip etmeyi birakayim ben en iyisi![]()
yag yakımında ıse ne yedıgının onemı yok ınan bana harcadıgından 400 500 calori az al ıstersen benım gıbı full pasta ye![]()
Çiko sıcak başına geçti galibayag yakımında ıse ne yedıgının onemı yok ınan bana harcadıgından 400 500 calori az al ıstersen benım gıbı full pasta ye![]()
Abi siz bu isi gercekten biliyosunuz yav cok guzel gorunuyor afiyet olsun künefesiz olmazdi tabikiDiğer başlığada yazdım. Ama asıl yerini es geçmek olmaz.
Ramazandada cheat olayını gayet güzel yaptık. @sthammer ile beraber iftar Cheating böyle oluyor.
![]()
Kalori bilinmiyor ancak protein ve hayvansal yağ bolca mevcut. Ben lavaş olarakta sadece yarım lavaş yedim.
Bu arada birde künefemiz vardı. Ancak onun resmi burası için bile ağır olur diye çekmedim.![]()
Benim kızımda hamburger filan seviyor. Mc den filan yemesin diye ben onuda evde kendim yapmaya başladım. En azından içinde ne olduğunu biliyorum.Dogru hocam super siralama olmus gercekten bende yapicam boyle bişeyler yakinda canim cekti biz genclerinki hamburger falan oluyo cheatlerimiz fazla zararli oluyo![]()
Hocam en iyisini yapiyosunuz daha bile lezzetli olur hemde daha saglikli zamaninda bizim babalar yapmamis 105kiloydik zamaninda cok iyi yapiyosunuz vallaBenim kızımda hamburger filan seviyor. Mc den filan yemesin diye ben onuda evde kendim yapmaya başladım. En azından içinde ne olduğunu biliyorum.![]()
yag yakımında ıse ne yedıgının onemı yok ınan bana harcadıgından 400 500 calori az al ıstersen benım gıbı full pasta ye![]()