S
sthammer
Guest
Bu konuda misilleme anca böyle olur..

En alttakinin görüntüsü beni benden aldı.Yükleme gününden ufak kesitler,yemekler tamamen kendi imalatımdır
,Eki Görüntüle 31381Eki Görüntüle 31382Eki Görüntüle 31383
Ben de anlamadım zaten nasıl bir diyet oYalnız benimkiler cheat degil, diyetteki yemekler![]()
Efsane ya sabah sucuklu yumurta, akşam baklava üstüne dondurmaBen de anlamadım zaten nasıl bir diyet ogünlüğünde gördüm.
Efsane diyet. Hayallerimin diyetiEfsane ya sabah sucuklu yumurta, akşam baklava üstüne dondurma![]()
abi sen de biraz daha düş başla olmazsaEfsane diyet. Hayallerimin diyeti![]()
Ben bu diyete başlarsam bir daha bırakamam diye başlamıyorum.abi sen de biraz daha düş başla olmazsa![]()
bırakma ya nolacak atın ölümü arpadan olur en kötüsüBen bu diyete başlarsam bir daha bırakamam diye başlamıyorum.
O dediğini yapa yapa 135 i gördüm ben. Bir daha hayatta yapmam.bırakma ya nolacak atın ölümü arpadan olur en kötüsü![]()
bende 110 gördüm abi de zevkli diyet yani yerken pişmanlık hissetmiyorsun en azındanO dediğini yapa yapa 135 i gördüm ben. Bir daha hayatta yapmam.![]()
Sen ketoya doğru gidiyorsun belliYalnız benimkiler cheat degil, diyetteki yemekler![]()
Katosise girebilmek için bol yağ yüklüyor.Ben de anlamadım zaten nasıl bir diyet ogünlüğünde gördüm.
Keto degil abi tam olarak, gerçi antrenman saatine kadar keto bir nebze.Sen ketoya doğru gidiyorsun belli
Katosise girebilmek için bol yağ yüklüyor.
Requ günlüğüne baktım,okudum ,yaptığın diyet de bir diyet türü,fakat açık söyliyim bana çok komplike geldi,yaniilk 10 gün sanırım farklı beslenip katosise giriyorsun,sonra dediğin gibi antremana kadar bir şekil keto besleniyor,antreman sonrası baklava börek yiyorsun,tmm belki mantıklı ama benim için fazla komplike bu kadar kasmaya gerek yok,diye düşünüyorum ve sendeki sonuçlarını merakla uzaktan yorumsuz olarak takip ediyorum.Keto degil abi tam olarak, gerçi antrenman saatine kadar keto bir nebze.