Bu başlamadan önceki hali, evdekiler yemiş ben bunu kaldırdım ortadanDondurmayi kasikla degilde parmakla yemissin gibi görünüyor,sonrada diger baslikta sanirim parmagim cikti diye yaziyorsunsanirim dondurmadan cikti parmak
![]()
Arkadaş ne ketojenik diyetmiş cheat mealdan çıkmıyorsunuz bakıyorum da ben de istiyorum ketoBu başlamadan önceki hali, evdekiler yemiş ben bunu kaldırdım ortadanSonraki karb. ogunu coco pops ve şu tatlı olacak
Eki Görüntüle 31561
Ketojen degil, ketojende bu kadar rahat degilsin. Bu arada surekli tatlı fotografı atıyorum, yarınki kahvaltımı çekeyim unutmazsamArkadaş ne ketojenik diyetmiş cheat mealdan çıkmıyorsunuz bakıyorum da ben de istiyorum keto![]()
Dogru sen backloading yapıyorsun haklısınKetojen degil, ketojende bu kadar rahat degilsin. Bu arada surekli tatlı fotografı atıyorum, yarınki kahvaltımı çekeyim unutmazsam![]()
Malum önümüz kış, havalar soğukDogru sen backloading yapıyorsun haklısınBu aralar ben de karb yüklüyorum ama yağ olarak, ileride lazım olur
![]()
Arkadaş ne ketojenik diyetmiş cheat mealdan çıkmıyorsunuz bakıyorum da ben de istiyorum keto![]()
Ketojen degil, ketojende bu kadar rahat degilsin. Bu arada surekli tatlı fotografı atıyorum, yarınki kahvaltımı çekeyim unutmazsam![]()
Dogru sen backloading yapıyorsun haklısınBu aralar ben de karb yüklüyorum ama yağ olarak, ileride lazım olur
![]()
Requ nun diyetinde,Hatice asamasinda sessizce takip ederken netice kismini merakla beklemekteyim.Malum önümüz kış, havalar soğuk![]()
10 günlük hazırlıgı saymazsak, bugun 1 hafta oldu yüklemeler. Öncesinde de low carb beslendigim için 3 kg kadar aldım fakat yaglanma yok glikojen ve su olarak depolandı sanırsam. Daha erken tabii ki en azından 1 hafta daha geçirsem daha net fikirler elde edebilirim.Requ kaçıncı güne girdin backloadingde etkisi nasıl şuan için
Heyyy yawruuumm heey Dr. @sthammer bizde kendimizi cheat yapiyoruz diye avutmusuz simdiye kadar,ne cevherler varmis aramizda görüyormusun
Hesabin kol gibi girecegi restoranin isminden belliymis zaten![]()
Kilit yermi bilmem de, konunun adı requ. Yükleme Günlügu olarak degişirse şaşırmam@requ. nee yüklemeymis bilader yükle yükle bitmedi,esek yüküyle yükledin artik
Benden söylemesi bu konu bu gidisle kilit yer,forumun amaclarina aykiriliktan
bu yüklenenlere bakinca kendimi yükleme gününde bile yag yakiminda hissediyorum![]()
10 gün cefa çektik, idmandan önce de cefa çekıp, sonrasında sefa sürüyoruzHayat size güzel be @requ. Özellikle sana![]()