"Cheat Meal Günlükleri" Diyette olanlarin girmesi yasaktir:)

Antrenmandan sonra yüklenirken :D Devamı gelecek

uploadfromtaptalk1407340144211.jpg

Dondurmayi kasikla degilde parmakla yemissin gibi görünüyor,sonrada diger baslikta sanirim parmagim cikti diye yaziyorsun:)sanirim dondurmadan cikti parmak:):)
Bu başlamadan önceki hali, evdekiler yemiş ben bunu kaldırdım ortadan :D Sonraki karb. ogunu coco pops ve şu tatlı olacak :D

uploadfromtaptalk1407340457517.jpg

Arkadaş ne ketojenik diyetmiş cheat mealdan çıkmıyorsunuz bakıyorum da ben de istiyorum keto :p
Ketojen degil, ketojende bu kadar rahat degilsin. Bu arada surekli tatlı fotografı atıyorum, yarınki kahvaltımı çekeyim unutmazsam :D

Ketojen degil, ketojende bu kadar rahat degilsin. Bu arada surekli tatlı fotografı atıyorum, yarınki kahvaltımı çekeyim unutmazsam :D
Dogru sen backloading yapıyorsun haklısın :) Bu aralar ben de karb yüklüyorum ama yağ olarak, ileride lazım olur :D

Arkadaş ne ketojenik diyetmiş cheat mealdan çıkmıyorsunuz bakıyorum da ben de istiyorum keto :p
Dogru sen backloading yapıyorsun haklısın :) Bu aralar ben de karb yüklüyorum ama yağ olarak, ileride lazım olur :D
Malum önümüz kış, havalar soğuk :p
Requ nun diyetinde,Hatice asamasinda sessizce takip ederken netice kismini merakla beklemekteyim.

Requ kaçıncı güne girdin backloadingde etkisi nasıl şuan için
10 günlük hazırlıgı saymazsak, bugun 1 hafta oldu yüklemeler. Öncesinde de low carb beslendigim için 3 kg kadar aldım fakat yaglanma yok glikojen ve su olarak depolandı sanırsam. Daha erken tabii ki en azından 1 hafta daha geçirsem daha net fikirler elde edebilirim.

@requ. nee yüklemeymis bilader yükle yükle bitmedi,esek yüküyle yükledin artik:)
Benden söylemesi bu konu bu gidisle kilit yer,forumun amaclarina aykiriliktan:)

bu yüklenenlere bakinca kendimi yükleme gününde bile yag yakiminda hissediyorum:)
Kilit yermi bilmem de, konunun adı requ. Yükleme Günlügu olarak degişirse şaşırmam :D Yarın daha fantastik şeyler var kafamda :D
Antrenman sonrası çikolatalı whey ıle 250 ml üzüm suyunu karıştırıp başlıyorum yüklenmeye, ( yükleme denmez çünkü :D ) ama üzüm suyu ve çıkolatalı whey efsane ötesi bir tadı var kesinlikle denemelisiniz :D

Son düzenleme:
Back
Yukarı