J
je ne regrette rien
Guest
Yemek tarifi konusu açmanı bekliyorum 

Offfff ooooofff derim,suyundanda koy ekmek banalım derimRamazandan önce cheatin kralini yapsak ne
Gesendet von meinem LT26i mit Tapatalk
Bu cheat değil direk rape meal olmuşbu ne ya![]()
iştahım açıldı
bunlarda bizim ufak kaçamaklardan
![]()
![]()
Bu cheat değil direk rape meal olmuşbu ne ya![]()
iştahım açıldı
bunlarda bizim ufak kaçamaklardan
![]()
![]()
He He He...Bu cheat değil direk rape meal olmuş
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Spordan geldim tavugumu pilavimi tikabasa yedim. Ustune cay demledim keyifle ve bogazima kadar dolu bir karinla foruma bakim ne var ne yok dedim. Demez olaydim. Yeminediyorum hic bise yememis gibi aciktirdi șu foto beniYemeğimiz hazır,resimler herşeyi söylüyor ama eleştirileri ben yapıyim,biraz önce güzelce lüptetildi
Fazit:
Sarmısaklar et e çok güzel bir aroma vermiş,fakat ben biraz abartmışım en fazla 2 diş sarmısak kullanın.
1 saat çok fazla gelmiş,45 dakika yeterli olucak(birdahaki sefere),et kurumamış,yanmamış fakat hani etin bir suyu olurya kesince hafiften akar o yoktu,buda bir lezzet eksikliği olmuş fakat gayet lezzetli ve yumuşaktı.
Patates i mutlaka tavsiye ediyorum,içine yarım tarım kesip koyduğum soğanlar harika olmuş,taze biberiyenin aroması çok güzeldi.mümkünse japon patatesi kullanın kabuğunu soymadan yapın.
Spordan geldim tavugumu pilavimi tikabasa yedim. Ustune cay demledim keyifle ve bogazima kadar dolu bir karinla foruma bakim ne var ne yok dedim. Demez olaydim. Yeminediyorum hic bise yememis gibi aciktirdi șu foto beniYemeğimiz hazır,resimler herşeyi söylüyor ama eleştirileri ben yapıyim,biraz önce güzelce lüptetildi
Fazit:
Sarmısaklar et e çok güzel bir aroma vermiş,fakat ben biraz abartmışım en fazla 2 diş sarmısak kullanın.
1 saat çok fazla gelmiş,45 dakika yeterli olucak(birdahaki sefere),et kurumamış,yanmamış fakat hani etin bir suyu olurya kesince hafiften akar o yoktu,buda bir lezzet eksikliği olmuş fakat gayet lezzetli ve yumuşaktı.
Patates i mutlaka tavsiye ediyorum,içine yarım tarım kesip koyduğum soğanlar harika olmuş,taze biberiyenin aroması çok güzeldi.mümkünse japon patatesi kullanın kabuğunu soymadan yapın.
Bugun cheat meali sabah kahvaltisinda yaptim 6 tane kadar yedim babaanne yapinca birdeneyse disardakilerden daha saglikli daha yagsiz
![]()
Aynen abi iyi oldu ne zamandir yemiyordum hem sabah yapinca cheati belki daha zararsiz oluroffff sicak sicak ne gitmistir onlar simdi![]()
Hocam naptın sen vur dedik öldürmüşsünAdamı hasta etmeyin.
![]()
![]()