"Cheat Meal Günlükleri" Diyette olanlarin girmesi yasaktir:)

Böyle son bulur büyük ihtimal

uploadfromtaptalk1409769808950.jpg

uploadfromtaptalk1409769859425.jpg

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1409769818852.jpg
    uploadfromtaptalk1409769818852.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 468
Maalesef bugün itibariyle ben de yağ yakımı diyetimi bozmuş oldum :/

Herşey cezveyi ocakta unutup yakmamla başladı. Cezveyi yakınca sade kahve içmekten vazgeçtim. Daha sonra bilgisayar başında içsem mi içmesem mi diye düşünürken mutfağa gittim ve kuzenimin aldığı tatlı cips ne varsa birden girişiverdim. Birkaç tane soslu kaplı fıstık yesem birşey olmaz demekle başladı. Devamı geleceğini biliyordum ama genede yedim :/

Sonrasında 2 avuç dolusu soslu fıstık, büyük bir parça baklava, bir adet kruvasan, tepeleme 2 yemek kaşığı nutella ve bir poğaça ile son buldu.

Maalesef bugün itibariyle ben de yağ yakımı diyetimi bozmuş oldum :/

Herşey cezveyi ocakta unutup yakmamla başladı. Cezveyi yakınca sade kahve içmekten vazgeçtim. Daha sonra bilgisayar başında içsem mi içmesem mi diye düşünürken mutfağa gittim ve kuzenimin aldığı tatlı cips ne varsa birden girişiverdim. Birkaç tane soslu kaplı fıstık yesem birşey olmaz demekle başladı. Devamı geleceğini biliyordum ama genede yedim :/

Sonrasında 2 avuç dolusu soslu fıstık, büyük bir parça baklava, bir adet kruvasan, tepeleme 2 yemek kaşığı nutella ve bir poğaça ile son buldu.
Bende biseyler yedin felan sandiydim:)hepsi bumu?bunlari bizim @requ. cerez niyetine yemekten önce yiyor,
hani bi reklam varya yemege daha varsa acliginizi yatistirin diye o niyetle yani,bunlarla felan diyetmi bozulur yaaa,o yediklerini vücut anlamamistir bile daha:):)

0bf826d61e2cbd2a1618bc696f2d425b.jpg

@requ. Ustad izninle :( dayanamadim sicak sicak koktu yav zaten kalori az almistim bugun :P

egemen yapma insan bunu koymaya utanir,hah Tabak dolu olsa anlicam bu ne dir 3 adet yaauuuwww:)
:D hehe 2 tanesi midede abi tereyagli falan birde cheat sayilir mi ki acaba bilemedim :(

requuuu yapmaaa bu sıcakta diet+cardio zaten zorluyor 2 haftada bir cheat yapıyorum onuda çok dikkat ettiğim için evde kendim hazırlıyorum bunları gördüm üstüne bu akşam misafir geldi bizimkiler zaten pastalar börekler havada uçuşuyor şaunda birde misafir ıvır zıvır getirmiş şuanda büyük bir imtehan yaşıyorum :mad:

Back
Yukarı