"Cheat Meal Günlükleri" Diyette olanlarin girmesi yasaktir:)

@requ. Nun resimlerini görünce ağlamıyorumda bi taraflarımın şiştiği kesin,anladınız siz onu:):):)[DOUBLEPOST=1409419156][/DOUBLEPOST]Kim yapıyo hergün bu pastaları bilmemki:)
Her gün yapmıyo ya abi :D ama bugun işi yokmuş yarın da yegen gelcek 4 çeşit yaptı :D

Bir de irmik helvası. :D

uploadfromtaptalk1409420446321.jpg

@requ sizin evde neler oluyor? Bunlar bizim burda anca yilda bikere yapilir
Abi ben de bilmiyorum, bizde de anca yılda 1 kere yapılır da şırnaktan dayımlar geldi 4 yaşında çocukları da var o yüzden büyük ihtimal :)

her gün bi evde gün mü olur ?bu evde ne gün bitiyor nede misafir,requ ya yariyor:)

valla abur cubur sevenler icin cennet :D tatli yememeye calisiyorum ama boyle bir evde olsam dayanamazdim her halde :) mesela egemenn cheat day gununde hamburger yemis ama kola yerine ayran almis,bende onun gibiyim :D

edit: kirmizi kaptaki irmik helvasi galiba,fena gunaha girdin requ. :D kilo almiyormusun sen mubarek :D

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Son düzenleme:
valla abur cubur sevenler icin cennet :D tatli yememeye calisiyorum ama boyle bir evde olsam dayanamazdim her halde :) mesela egemenn cheat day gununde hamburger yemis ama kola yerine ayran almis,bende onun gibiyim :D

edit: kirmizi kaptaki irmik helvasi galiba,fena gunaha girdin requ. :D kilo almiyormusun sen mubarek :D

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
evet irmik helvası, en güzeli de oydu zaten. :D bu arada ben de kola içmem, en fazla light içerim. Artı olarak bizim evde de ayda 1 tatlı yapılırdı, ben yemezdim. Ama şu an hem şırnaktan dayımlar geldi, 4 yaşında çocukları var onun için yapıyor, hem de benim okul başlıcak o yüzden tatlılarından yediğimi zannediyor o yüzden yapıyor yoksa bizde de olmaz bu kadar tatlı :D

Back
Yukarı