Boy Kilo kac ki bu kaloriyi aliyorsun?amac ney?vermekmi almakmi?[Benim gibi tam bir Endomorf insana yapılıcak konumu bu şimdi cheat day lerim ayda bir oluyor oda beslenmemi 29 gün boyunca 2900-3000 Kalori civarında tutarsam yapıyorum Haftada 1 Cheat yapsam bile direk göbeğe gidiyor Mezomorf olmak vardı :/
Boy 195 kilo 96 yanlis olmasın yag oranim yuzde 14 falan onu yüzde 10 a cekmeye çalışıyorum yani ince bi definasyon diyebiliriz[DOUBLEPOST=1409952075][/DOUBLEPOST]Boy Kilo kac ki bu kaloriyi aliyorsun?amac ney?vermekmi almakmi?[
Ya sen yaglanmiyormusun
En azından bu yenilebilir kategorisinde.
metabolizmayla falan alakalı şeyler değil bunlar. Hepinize mantıksız geliyor, ama Kiefer amca çok iyi açıklıyor, bence bir kaç yanlış tavsiyeleri var ama kabataslak olarak gayet mantıklırequ.'nun.metabolizma ferrari galiba
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
tiroit hastalarının metobolizma hızları, normalden daha düşüktürBu iste birsey vqr demistim bizdemi tiroit hastasi olsak![]()
Nickini gormeden fotoyu gordum, direk senin oldugu anliyoruz artik
Orucum bugün 36 saat aç durcam 18 saat oldu senin fotoları görünce kafa gidiyo adamı diyetten çıkarırsın yavSaatin 11 inde siz uykuda, ben yemede
Eki Görüntüle 32560
Eki Görüntüle 32561
Eki Görüntüle 32562
Eki Görüntüle 32563
Eki Görüntüle 32565
Eki Görüntüle 32566
yok, şoktan aldım ama hayal ettiğim tat yok açıkcası3.fotodaki bim.deki waffle mi?
ben yapmadım ama mozaik pasta olarak geçiyor, ya da mozaik kekPastanın tarifini verebilirmisin basit gibi duruyo ?[DOUBLEPOST=1410020904][/DOUBLEPOST]
Orucum bugün 36 saat aç durcam 18 saat oldu senin fotoları görünce kafa gidiyo adamı diyetten çıkarırsın yavçok güzel yemekler
![]()