"Cheat Meal Günlükleri" Diyette olanlarin girmesi yasaktir:)

Benim gibi tam bir Endomorf insana yapılıcak konumu bu şimdi cheat day lerim ayda bir oluyor oda beslenmemi 29 gün boyunca 2900-3000 Kalori civarında tutarsam yapıyorum Haftada 1 Cheat yapsam bile direk göbeğe gidiyor Mezomorf olmak vardı :/

Benim gibi tam bir Endomorf insana yapılıcak konumu bu şimdi cheat day lerim ayda bir oluyor oda beslenmemi 29 gün boyunca 2900-3000 Kalori civarında tutarsam yapıyorum Haftada 1 Cheat yapsam bile direk göbeğe gidiyor Mezomorf olmak vardı :/
Boy Kilo kac ki bu kaloriyi aliyorsun?amac ney?vermekmi almakmi?[

uploadfromtaptalk1409934143558.jpg

Kahvalti.bi cheat te boyle gecti :)

requ.'nun.metabolizma ferrari galiba :D

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
metabolizmayla falan alakalı şeyler değil bunlar. Hepinize mantıksız geliyor, ama Kiefer amca çok iyi açıklıyor, bence bir kaç yanlış tavsiyeleri var ama kabataslak olarak gayet mantıklı :D

Pastanın tarifini verebilirmisin basit gibi duruyo ?[DOUBLEPOST=1410020904][/DOUBLEPOST]
Orucum bugün 36 saat aç durcam 18 saat oldu senin fotoları görünce kafa gidiyo adamı diyetten çıkarırsın yav :D çok güzel yemekler :(:(:(

3.fotodaki bim.deki waffle mi?
yok, şoktan aldım ama hayal ettiğim tat yok açıkcası :D[DOUBLEPOST=1410022439][/DOUBLEPOST]
Pastanın tarifini verebilirmisin basit gibi duruyo ?[DOUBLEPOST=1410020904][/DOUBLEPOST]
Orucum bugün 36 saat aç durcam 18 saat oldu senin fotoları görünce kafa gidiyo adamı diyetten çıkarırsın yav :D çok güzel yemekler :(:(:(
ben yapmadım ama mozaik pasta olarak geçiyor, ya da mozaik kek :D

Back
Yukarı