Dl, bb rows ve pull ups sirtin butununu calistirdigi icin ek bir harekete cogunlukla gerek duymuyorum, gunlugumu takip edenler compound agirlikli calismaktan hoslandigimi bilir. Ancak su sira DY stili agirligi onemsemeden patlayici pozitif, kontrollu negatifli, izole ve yuksek tekrarli bir sistem deniyorum, hic denemedigim icin 6 haftalik surecte bunu deneyecegim, calismasi hic keyifli degil bunu kesinlikle iddia edebilirim, izole calismaktan hic hoslanmiyorum, evet fazlasiyla yorucu ancak ne yazik ki keyif alamiyorum.
Su ana dek en yuksek verimle calistigim sistem hacim/sarkoplazmik hipertrofi anlaminda push/pull/legs oldu. Guc ya da miyofibriler hipertrofi anlaminda ise en yuksegi yakaladigim rutin, 4'e bolunmus ve salt compound egzersizlerle birlikte araya serpistirilen olympic weightlifting hareketleriyle olusturulmus, kendi yaratimim (Rippetoe, catalystathletics ve testonation forumlarindan fazlasiyla yararlandim) olan bir antrenman sistemiydi.
Amaca gore degisiklik gostermekle birlikte ben kisisel olarak guc odakli (powerlifting degil) calismaktan hoslaniyorum, bu sebeple clean jerk, power cleans, clean pull, front squat ve belki snatch varyasyonlarinin da icerildigi bir rutin benim icin her daim daha heyecan verici.