diabolica
Üye
selamlar oncelıkle herkese.
uc senedır sporla ılgılenıyorum.yas 25, boy 160, kg 49 suanda. gerek fıtness gerekse outdoor cyclıng runnıng fazlasıyla yapmıslıgım war. bıraz duzensız kafama gore yaptgım programların artk son bulmasını dusundugumden internet ve arkadaşlar yardımıyla yüksek tekrarlı fazla setlerden oluşan bır program hazrladm kendıme. evde yaptıgımdan home workout tarzı guzel ve etkili bir program olduğunu dusunuyorum. 17 dklik high intensity interval cardio ile baslıorum. linkten bakabılırsınız. antremanda hergun cardio olucak.
17 Minute At Home Cardio – High Intensity Interval Training Workout - Fitness Blender
bir de smdılık elımde 1.5kg dumbbelll war o yuzden de bıraz fazla tekrarlar koydum. goruslerınızı onerılerınızı okumayı ısterım.
PTESİ (arms- shoulder)
arms
dumbbell bicep curl 5x20
side arm circles 4x40 (her sette 20 ileri 20 geri circle)
both arm weighted bicep curl 5x15
kneeling tricep extension 5x20
backward weight tricep press 5x15
weights arm wrist twist 4xfailure
shoulder
dumbbell shoulder fly 4x15
single arm trap raise 5x20
weighted shoulder rotator 5x20
double arm shoulder press 5x20
SALI (abs- legs/glutes)
abs
plank 4x 1min.
single leg plank rise 4x 1min.
slow upper ab crunch 5x25
V up floor crunch 5x25
floor oblique knee crunch 5x20
scissor kicks 4x 1min.
mountain climbers 5x failure
legs/glutes
weighted wide squats 5x15
weighted reverse lunge 5x20
single leg straight lift 4x20 (alternating sides)
back arch bridge hold 5x 1min.
weighted dumbbell squats 5x20
patio raising glute squeeze 5x25
ÇARŞMBA
rest
PERŞEMBE (back- abs)
back
single arm dumbbell row 4x20 (alternating sides)
straight arm back fly 5x15
weighted back row 5x15
upper back weighted fly 5x25
superman 5x20
abs workout
CUMA ( arms- abs)
CTESİ (chest-abs)
pushups 4x20
knee pushups 4x20
chest press on bench 4x20
dive bomber pushups 5x20
abs workout
PAZAR
rest
program bu sekılde.elımde barbell fln olmadıgından yapabıleceklerım de sınırlı oluyor.yapabılecegım turdekı hareketlerı sıteden secerek hazırladm tekrarları cıkarabılırmıyım problem cıkar mı dıe bu hafta kontrollerını yapıcam bugun mesela arms-shoulder denedm zorlanarak cıkarabılıorm kı ıstedgım de bu zaten, challengıng olması.
beslenme programım da cok ıyı antrenman oncesı yulaf+bır tatlı kasıgı fıstık ezmesı light sutle yıorum. workout sonrasında 3 yumurta beyazı, light beyaz peynır, 1 dilim kepeklı ekmek. aksam ogununde 150gr kadar gogus yada yne lıght ton balıgı, yogurt, yada yagsız tuzsuz sebzeler borulce, fırında patlıcan kabak tarzı. geceye de cok mıde kazınırsa lor yada lıght peynır yıorum ama genelde aclık olmuo.aralarda maydonoz limonlu cay aldm su tutuosam atsın dıe onu ıcıorum genellıkle gece wakıtlerınde.
gece 2 gıbı yatıp sabah 10da kalkıorm (yenı yenı kurdum bu duzenı)
dedıgım gbı bu hafta hareketlere alısmakla tekrarları kontrol etmekle gecırıp ptesı bu programa baslıcam. cardiomu eksık etmıcem bu surecte.problemlı bolgelerım kol ve karın ama umarım hayalmdekı fıguru elde edebılırım.
eksık yanlıs degerlendırdıgınız seyler olursa tawsıyelerınıze her zaman acıgım. tesekkur ederim
uc senedır sporla ılgılenıyorum.yas 25, boy 160, kg 49 suanda. gerek fıtness gerekse outdoor cyclıng runnıng fazlasıyla yapmıslıgım war. bıraz duzensız kafama gore yaptgım programların artk son bulmasını dusundugumden internet ve arkadaşlar yardımıyla yüksek tekrarlı fazla setlerden oluşan bır program hazrladm kendıme. evde yaptıgımdan home workout tarzı guzel ve etkili bir program olduğunu dusunuyorum. 17 dklik high intensity interval cardio ile baslıorum. linkten bakabılırsınız. antremanda hergun cardio olucak.
17 Minute At Home Cardio – High Intensity Interval Training Workout - Fitness Blender
bir de smdılık elımde 1.5kg dumbbelll war o yuzden de bıraz fazla tekrarlar koydum. goruslerınızı onerılerınızı okumayı ısterım.
PTESİ (arms- shoulder)
arms
dumbbell bicep curl 5x20
side arm circles 4x40 (her sette 20 ileri 20 geri circle)
both arm weighted bicep curl 5x15
kneeling tricep extension 5x20
backward weight tricep press 5x15
weights arm wrist twist 4xfailure
shoulder
dumbbell shoulder fly 4x15
single arm trap raise 5x20
weighted shoulder rotator 5x20
double arm shoulder press 5x20
SALI (abs- legs/glutes)
abs
plank 4x 1min.
single leg plank rise 4x 1min.
slow upper ab crunch 5x25
V up floor crunch 5x25
floor oblique knee crunch 5x20
scissor kicks 4x 1min.
mountain climbers 5x failure
legs/glutes
weighted wide squats 5x15
weighted reverse lunge 5x20
single leg straight lift 4x20 (alternating sides)
back arch bridge hold 5x 1min.
weighted dumbbell squats 5x20
patio raising glute squeeze 5x25
ÇARŞMBA
rest
PERŞEMBE (back- abs)
back
single arm dumbbell row 4x20 (alternating sides)
straight arm back fly 5x15
weighted back row 5x15
upper back weighted fly 5x25
superman 5x20
abs workout
CUMA ( arms- abs)
CTESİ (chest-abs)
pushups 4x20
knee pushups 4x20
chest press on bench 4x20
dive bomber pushups 5x20
abs workout
PAZAR
rest
program bu sekılde.elımde barbell fln olmadıgından yapabıleceklerım de sınırlı oluyor.yapabılecegım turdekı hareketlerı sıteden secerek hazırladm tekrarları cıkarabılırmıyım problem cıkar mı dıe bu hafta kontrollerını yapıcam bugun mesela arms-shoulder denedm zorlanarak cıkarabılıorm kı ıstedgım de bu zaten, challengıng olması.
beslenme programım da cok ıyı antrenman oncesı yulaf+bır tatlı kasıgı fıstık ezmesı light sutle yıorum. workout sonrasında 3 yumurta beyazı, light beyaz peynır, 1 dilim kepeklı ekmek. aksam ogununde 150gr kadar gogus yada yne lıght ton balıgı, yogurt, yada yagsız tuzsuz sebzeler borulce, fırında patlıcan kabak tarzı. geceye de cok mıde kazınırsa lor yada lıght peynır yıorum ama genelde aclık olmuo.aralarda maydonoz limonlu cay aldm su tutuosam atsın dıe onu ıcıorum genellıkle gece wakıtlerınde.
gece 2 gıbı yatıp sabah 10da kalkıorm (yenı yenı kurdum bu duzenı)
dedıgım gbı bu hafta hareketlere alısmakla tekrarları kontrol etmekle gecırıp ptesı bu programa baslıcam. cardiomu eksık etmıcem bu surecte.problemlı bolgelerım kol ve karın ama umarım hayalmdekı fıguru elde edebılırım.
eksık yanlıs degerlendırdıgınız seyler olursa tawsıyelerınıze her zaman acıgım. tesekkur ederim