Pastorize Yumurta (Likit Yumurta Akı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan baris
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şuan carrefour migros tansaş gibi yerlerde satılıyormu bilen warmı ? istanbul anadolu tarafında oturuyorum bilen warsa lütfen sölesin

şuan carrefour migros tansaş gibi yerlerde satılıyormu bilen warmı ? istanbul anadolu tarafında oturuyorum bilen warsa lütfen sölesin

Bugün abfoods firmasıyla konuştum ve ben de anadolu tarafında oturuyorum. Bir seferde minimum bir koli (12 tane 1lt. lik paket) olmak kaydıyla adrese teslim sipariş verilebileceğini söylediler. 1 koli ise kutu başı 6 ytl den 72 lira ediyor.
Dolapta 45 gün muhafaza edilebildiğini söylediler ama dolapta 1 koli yumurta akı saklarsam annem ne der bilemem:). Artık bir çözüm bulucam bi şekilde. 1 lt de 34-35 beyaz olduğu söyleniyor, şu sıralar da 30 lu yumurta 8-9 civarı marketlerde. Yani fiyat açısından epey avantajlı hem de ziyan etme derdine de son veriyor Şahsen sipariş vermeyi düşünüyorum.

BodyBuilder.Turk ve castorpollux..

Ankara da marketlerde bulmak çok zor çünkü pisayaya sürülen pastorize yumurta tutmadı maltepe migrosa sordugumda bu cevabı almıştım bu yüzden getirmiyorlarmış. Ankara da pastorize yumurta tedarik etmek istiyorsanız ostime gideceksiniz. İstemediğiniz kadar çeşit mevcuttur fakat bildiğiniz gibi toptan alınabiliyor..

saygılar...

Slm arkadaşlar baya uzun tartışılan bir konu ama kimse kesin surada burada satılıyor diye yazmamış.Son durum nedir ben sorayım .İzmirde oturuorum ben yarın arastırıcam ama yinede bilen varsa bilgi verirse sevirnirim var mı satılan bi yer izmirde.
Herkese iyi yıllar ....

sporcu 32 ben de izmirde oturuyorum bulabildin mi ? nedir durum ?

izmirdeyim bakmadığım büyük marketlerden bi metro kaldı...Bi de gıda çarşısından umutluyum ama şu aralar uğrayamıcam bulursam paylaşırım.

BodyBuilder.Turk ve castorpollux..

Ankara da marketlerde bulmak çok zor çünkü pisayaya sürülen pastorize yumurta tutmadı maltepe migrosa sordugumda bu cevabı almıştım bu yüzden getirmiyorlarmış. Ankara da pastorize yumurta tedarik etmek istiyorsanız ostime gideceksiniz. İstemediğiniz kadar çeşit mevcuttur fakat bildiğiniz gibi toptan alınabiliyor..

saygılar...
diyelim ki bir koli aldık, raf ömrü ne kadar oluyor?

pastörize sıvı yumurta akının raf ömrü

merhabalar, pastörize sıvı yumurta akının raf ömrü buzdolabında +4 derecede saklamak koşuluyla 45 gündür.

Bugün ABFoods'un İstanbul satış bayisi ile görüştüm..kendileri sporcular için yeni ürün çıkarmışlar yarım kiloluk yumurta akı (Muz Aromalı) 3.90 TL+KDV dediler..bir koli de 24 tane var yarım kilodan..isterseniz normal yumurta akı'da var dedi 1 Litre'den 12 tanelik 1 koli..onunda fiyatı tanesi 3.90+KDV...Cuma günü sanırım gidip alacağım :)

İstanbul
Battalgazi Mah. Şark Cad. Aytop Gıda San. Sitesi J Blok No:32
Sultanbeyli, İstanbul
Tel.: +90 216 592 44 45 (pbx) Fax: +90 216 592 19 91
Ankara
İvedik Organize Sanayi 31.Cadde 15/1
Ostim Ankara
Tel.: +90 312 394 36 50 (pbx) Fax: +90 312 394 29 70
Adana
Turhan Cemal Beriker Bulvarı Yeşil Oba Mah. Adana İş Merkezi
E Blok No:22 Seyhan, Adana
Tel.: +90 322 428 58 35 (pbx) Fax: +90 322 428 58 34
Samsun
İlk Adım Sanayi Sitesi Karadeniz Bulvarı
No:19 Kutlukent, Samsun
Tel.: +90 362 266 54 65 (pbx) Fax: +90 362 266 54 20

Buraları abfoods'un pastorize yumurta akı satan şubeleri gidip herkes alabilir..

Bugün ABFoods'un İstanbul satış bayisi ile görüştüm..kendileri sporcular için yeni ürün çıkarmışlar yarım kiloluk yumurta akı (Muz Aromalı) 3.90 TL+KDV dediler..bir koli de 24 tane var yarım kilodan..isterseniz normal yumurta akı'da var dedi 1 Litre'den 12 tanelik 1 koli..onunda fiyatı tanesi 3.90+KDV...Cuma günü sanırım gidip alacağım :)

sanırım büyük marketlerle görüşüyorlarmış..yakında market raflarında görürsek şaşırmayalım...

Back
Yukarı