ben carrefour mıgros tansasa baktım ama yoktuşuan carrefour migros tansaş gibi yerlerde satılıyormu bilen warmı ? istanbul anadolu tarafında oturuyorum bilen warsa lütfen sölesin
şuan carrefour migros tansaş gibi yerlerde satılıyormu bilen warmı ? istanbul anadolu tarafında oturuyorum bilen warsa lütfen sölesin
diyelim ki bir koli aldık, raf ömrü ne kadar oluyor?BodyBuilder.Turk ve castorpollux..
Ankara da marketlerde bulmak çok zor çünkü pisayaya sürülen pastorize yumurta tutmadı maltepe migrosa sordugumda bu cevabı almıştım bu yüzden getirmiyorlarmış. Ankara da pastorize yumurta tedarik etmek istiyorsanız ostime gideceksiniz. İstemediğiniz kadar çeşit mevcuttur fakat bildiğiniz gibi toptan alınabiliyor..
saygılar...
Bugün ABFoods'un İstanbul satış bayisi ile görüştüm..kendileri sporcular için yeni ürün çıkarmışlar yarım kiloluk yumurta akı (Muz Aromalı) 3.90 TL+KDV dediler..bir koli de 24 tane var yarım kilodan..isterseniz normal yumurta akı'da var dedi 1 Litre'den 12 tanelik 1 koli..onunda fiyatı tanesi 3.90+KDV...Cuma günü sanırım gidip alacağım![]()
inşallah diyelim, çok iyi olur...sanırım büyük marketlerle görüşüyorlarmış..yakında market raflarında görürsek şaşırmayalım...