Pastorize Yumurta (Likit Yumurta Akı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan baris
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
%93 tamamında bu sadece beyazı daha düşük olur bence
betrayal kullanımını çiğ olarak yapma yani direk içmeni tavsiye etmem sanahları tavaya az süt damlat varsa lor peynir biraz üzerinede yumurtayı dökersin =)

Ürünü deniycek fırsat bulamadım yarın sabah kahvaltıda dediğin gibi yapıcam çiğ yiyemiyorum zaten koku yada herhangi bir etki gözlersem yazarım...

arkadaşlar merhaba, ben yaklaşık 2 aydır tandemden aldığım yumurta akı tozunu kullanıyorum her kullanımda yaklaşık 50-60 gr bir toz , kullanımı biraz zor ama bir şekilde uğraşıp hazırlıyorum.... yazılanları okuduktan sonra kafam açıkçası karıştı betreyalin verdiği besin değerlerinden sonra biraz araştırdım, ipay ın sitesinde 1Kg pastörize sıvı yumurtanın 30-34 yumurtaya denk geldiği yazıyor , yumurta akı tozunun ise 1 Kg da 245 yumurtaya eşdeğer olduğu yazılı.... fiyat/performans olarak toz daha akılcı duruyor ama besin değeri olarak tozda aynı şekilde mi değerlendirilmeli yoksa dahamı konsantre.....

yanlış olmasın?

nesı yanlıs eger proteın degerınden bahsedıyorsan evet dogru cunku bır yumrta akı 30-35gr gelıyor ve 3-4 gr proteın ıcerıyor

uzun zamandır bu urunu kullanıyorum ve tek kelımeyle super sarısını zıyan etme derdı yok

ıster pısır ıstersende sutle karıstırp ballı-pekmezlı ıc

bence cok pratık ve ulasabılenlerın alması gereken bır urun

ben gunde en az 10 yumurta beyazı yıyen bırı olarak sarısının zıyanından kurtuldum ve cok memnunum eskıden sabah kalkar 10 tane yumurtanın 9unun sarısını ayırır sonra da tavada lorla pısırırdım sımdı ıse kalkıyorum-dolaptan yumurta akımı alıyorum 300ml kaba koyuyorum ıcınede lıght peynır-lor-domates-bıber ne ıstersem pısırıp yıyorum en azından ınsanın ıcı rahat edıyor salmonella derdıde yok

uzun süredir kullanan var mı.yani deneme amacıyla alıp memnun kalan?
ben yaklasik 6 aydir duzenli olarak kullaniyorum ve cok memnunum

sarisini atma derdi yok

pratik

salmonella riski yok

pisirme derdi yok

süper bişey yaw hemen temin etmeye çalışcam istanbuldan

eski sayfalri okursaniz adresleri verilmistir

Biliyorum eski sayfalarda verildiğini; ama sadece bayi adresi var orada.

Ben marketlerde gören var mı manasında sordum soruyu?

İstanbul'da ürüne marketlerde rastlayan var mı?

veya Sultanbeyli dışında bayi var mı?

Bayrampaşa diyenler de var ama sanırım mesaj 2008 tarihliydi.

Bu hala geçerli mi?

Biliyorum eski sayfalarda verildiğini; ama sadece bayi adresi var orada.

Ben marketlerde gören var mı manasında sordum soruyu?

İstanbul'da ürüne marketlerde rastlayan var mı?

veya Sultanbeyli dışında bayi var mı?

Bayrampaşa diyenler de var ama sanırım mesaj 2008 tarihliydi.

Bu hala geçerli mi?

istanbulda marketlerde ben gormedim ben bayrampasadaki bayiden aliyorum ki en iyiside bu cunku 3-4 dercede durmasi gerekiyor ve marketlerde bu buyukler haric pek mumkun degil en iyisi 1 koli yani 12tene alip buzdolabinin en soguk kosesine koymak

istanbulda marketlerde ben gormedim ben bayrampasadaki bayiden aliyorum ki en iyiside bu cunku 3-4 dercede durmasi gerekiyor ve marketlerde bu buyukler haric pek mumkun degil en iyisi 1 koli yani 12tene alip buzdolabinin en soguk kosesine koymak

izmir numarası vermiştim önceki sayfalarda orayı arayıp istanbul bayilerine ulaşabilirsiniz

ben kullaniyorum memnunum ama biraz cozunme problemi var

benim kullanma sebebim gun icinde peoteinli bir sey yemedigim zaman bir peotein karisimi ypiyorum icine kazein-mpc-whey-egg proteini koyuyorum ki bir yemegin yerini y=tutabilsin haliyle boyle yapinca hepsinden az az koyuyorum cozunme problemide olmuyor

ama 20-30gr ini 300ml sutte cozmeye kalkarsaniz donup kaliyor bence benim gibi 5-10gr protein shakein icine katcaksaniz iyi bir tercihi diger turlu kotu bir tercih olur

Denizlide satılan bir yer varmı.Denizlide oturan arkadaşlarımız varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

smltncr Denizli de toptancı hallerine bakmalısın mutlaka vardır çünkü unlu mamül ve ekmek üreten müesseseler artık likit yumurta kullanma zorunluluklarından dolayı her toptancı halinde oluyor. Parakende pek satılmıyor çünkü millet pastörize yumurtayı tercih etmiyor.

Back
Yukarı