Pastorize Yumurta (Likit Yumurta Akı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan baris
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu ürün bodrum'da hiçbir yerde yok.deneyemedim bir türlü.kulağa hoş geliyor ama.

be de baktığım hiçbi yerde bulamadım. pınar süt tozu gibi bu da badici efsanesi oldu :)

Bizim bakkalda Pınar Sut Tozu war ama normal sütün tozu diye ben diet sutu tercih ederim..

Bu arada pastorize yumurta işinde gelişme war mı ? Her cope attıgım sarıda vijdanım ile celişmekten bıktım

Hayı cope atmayınca bunlarıda hamur işi yapıyor milletduh

Bizim bakkalda Pınar Sut Tozu war ama normal sütün tozu diye ben diet sutu tercih ederim..

Bu arada pastorize yumurta işinde gelişme war mı ? Her cope attıgım sarıda vijdanım ile celişmekten bıktım

Hayı cope atmayınca bunlarıda hamur işi yapıyor milletduh

Üstelik çöpe attığın her yumurta sarıyısyla beraber biraz da akı gidiyor; ziyan üstüne ziyan oluyor.

Valla kaç sene oldu haala tanışamadık kendisiyle
İzmirde hiç bir yerde henuz denk gelemedim.
İzmirde varsa bildiğiniz yer satan söyleyin de tanışalım.

Şimdi keskinoğlu da çıkaracak diye bir söylenti var.
Umarım tez zamanda çıkar.

ben yumurtayı kırıp kabuklarından birbirine geçirirken ayırmayı ogrendim annemden ole yapıom ama gunde 15 yumurta yeyipde 5 yumurtanın sadece 2 sarı yemem demek 9 sarı atılıo gunluk bunlarada para verilio sadece beyazına para odemek varken sanırsam 1 ltde 34 35 yumurta beyazı var ve 5 lira fln ama hiçbi markette yok 35 35 yumurta beyazı 5 ytl odemek cok cazip 6 ytl 30 yumurta ama tabi işin kotu yanı ise bence kabuklu yuurta kalkmamalı cunku haslama yumurta rafadan yapıp karabiberle yeme zevkinden mahrum kalmayalım

ben ankara da bulunuyorum daha kendileriyle tanışma imkanım olmadı.
bulabilen olursa bizimle paylaşırsa çok makbule geçer.

merhaba arkadaşlar ben pastörize yumurta satış ve pazarlama departmanında çalışıyorum sizlere yardımcı olmaktan büyük bir memnuniyet duyarım ürünlerimizi istanbul ankara kocaeli sakarya balıkesir bursa ve bunun gibi bir çok yerden rahatıkla temin edebilirsiniz daha detaylı bir bilgi için 0216 592 44 45 telefon numaramızı 08:00 - 18:00 saatleri arasında arayabilirsiniz ( yetkili özkan bey )

arkadaslar ben bugun serap gıda ısımlı fırmaya gıdıp 6 tane 1 lt pastorıze yumurta akından aldım tanesı 5 lıra bence uygun ılk ızlenımlerım tadı ıcıne bıraz sut katılısa hıc rahatsız edıcı deıl ıcıne ıstedıgınız aromayı katabılırsınız yanı bı ıgrenclık yaratmaz 100 gr da 9.87 gr proteın var serap gıdanın adresı:
Bayrampaşa Altıntepsi mh.
Emin Nihat Sözeri Cd.
Üç Kardeş Apt. No:38
BAYRAMPAŞA / İSTANBUL
Tel: 0 212 674 71 90-91

pastorize yumurtayı bahçelievler civarında temin edebiliceğim biyer varmı ? Ayrıca bunun markası felan varmı ?

arkadaslar ben bugun serap gıda ısımlı fırmaya gıdıp 6 tane 1 lt pastorıze yumurta akından aldım tanesı 5 lıra bence uygun ılk ızlenımlerım tadı ıcıne bıraz sut katılısa hıc rahatsız edıcı deıl ıcıne ıstedıgınız aromayı katabılırsınız yanı bı ıgrenclık yaratmaz 100 gr da 9.87 gr proteın var serap gıdanın adresı:
Bayrampaşa Altıntepsi mh.
Emin Nihat Sözeri Cd.
Üç Kardeş Apt. No:38
BAYRAMPAŞA / İSTANBUL
Tel: 0 212 674 71 90-91

100gr.da 9.7 gr protein mi???

yaw arkadaslar bunu ankarada bulan kullanan yok mu acaba bu ankamall daki migrosta fln war mıdır veya baska bi markette bi de bu abfoods da ben buldum ankarada ostimde

abfoodbk1.jpg

burdan alan,bu markayı kullanan ya da baska bi yerden alan arkadaslar yardımcı olurlarsa sevinirim ankaradan

100gr.da 9.7 gr protein mi???
evet ılk basta banada dusuk geldı fakat bır yumurta beyazının 30 gr oldugunu ve 3 gr proteın ıcerdıgını dusunursek hıcte az deıl :)

Son düzenleme:
Ben bir bardak sabah bir bardak gece iciyorum. her ogun de 25 gr proteinimi almıs oluyorum. Doping kullanmıyorsan zaten maksimum 30-40 gr arası maksimum bir ogunde vucudun sentezlemesi icin gereken miktar. Asagida protein degerleri karsılastırmasi ile ilgili guzel bir link var.

http://site.mynet.com/eko543/eko/id1.htm

kullandıgın bardak 200ml alıyorsa benımkı gıbı 20 gr proteın almıs olursun ben ara ogunlerde olmak uzere 250 ml alıyorum gunde 2-3 kez
:)

Back
Yukarı