salvadore_xp
Üye
Haklısın, Gel kurtar bizi bu dertten; sen alalım artık pastorizeleri 

be de baktığım hiçbi yerde bulamadım. pınar süt tozu gibi bu da badici efsanesi oldu![]()
Bizim bakkalda Pınar Sut Tozu war ama normal sütün tozu diye ben diet sutu tercih ederim..
Bu arada pastorize yumurta işinde gelişme war mı ? Her cope attıgım sarıda vijdanım ile celişmekten bıktım
Hayı cope atmayınca bunlarıda hamur işi yapıyor milletduh
Valla kaç sene oldu haala tanışamadık kendisiyle
İzmirde hiç bir yerde henuz denk gelemedim.
İzmirde varsa bildiğiniz yer satan söyleyin de tanışalım.
Şimdi keskinoğlu da çıkaracak diye bir söylenti var.
Umarım tez zamanda çıkar.
Üstelik çöpe attığın her yumurta sarıyısyla beraber biraz da akı gidiyor; ziyan üstüne ziyan oluyor.
arkadaslar ben bugun serap gıda ısımlı fırmaya gıdıp 6 tane 1 lt pastorıze yumurta akından aldım tanesı 5 lıra bence uygun ılk ızlenımlerım tadı ıcıne bıraz sut katılısa hıc rahatsız edıcı deıl ıcıne ıstedıgınız aromayı katabılırsınız yanı bı ıgrenclık yaratmaz 100 gr da 9.87 gr proteın var serap gıdanın adresı:
Bayrampaşa Altıntepsi mh.
Emin Nihat Sözeri Cd.
Üç Kardeş Apt. No:38
BAYRAMPAŞA / İSTANBUL
Tel: 0 212 674 71 90-91
evet ılk basta banada dusuk geldı fakat bır yumurta beyazının 30 gr oldugunu ve 3 gr proteın ıcerdıgını dusunursek hıcte az deıl100gr.da 9.7 gr protein mi???
evet ılk basta banada dusuk geldı fakat bır yumurta beyazının 30 gr oldugunu ve 3 gr proteın ıcerdıgını dusunursek hıcte az deıl![]()
Ben bir bardak sabah bir bardak gece iciyorum. her ogun de 25 gr proteinimi almıs oluyorum. Doping kullanmıyorsan zaten maksimum 30-40 gr arası maksimum bir ogunde vucudun sentezlemesi icin gereken miktar. Asagida protein degerleri karsılastırmasi ile ilgili guzel bir link var.
http://site.mynet.com/eko543/eko/id1.htm