neden turk erkekleri yabancı kızları(rusya, isveç, ukranya) tercih ederler?

Kızlar Türkiyede çok şımartılıyor, çünkü sayıları az. Otobüse bin, metrobüse bin, kaç tane düzgün bayan görecen. Zaten çoğu bayan başı örtük, diğerleri de evden çıkamıyorlar, çıkan sayısıda az, n erdeyse bir kıza beş erkek düşüyor, e kızlar da şımarıyor. Arz talep meselesi. Bu kadar basit. Ben Bükreşte lüks gece klübüne gittiğimde kadın sayısı erkeklerden fazla. Bu durumda kadınların fazla şımarma şansları oluyor doğal olarak.
1 kıza 5 erkek değil 10 erkek düşüyor burası kesin doğru. otobüs metrobüs cafe spor salonu alışvermiş merkezi .. tüm ülke er gazinosu modunda maalesef. bunda kızların dışarı çıkamamamaları yanında şu da var biri demişti sağlam kaynak yok ama türkiye de kız erkek nüfus oranı eşit falan değilmiş %65 erkek %35 kızmış.

İstanbul için yazıyorum şimdi çok bakımlı güzel vücududa olan hoş çekici hayallerimizdeki kadar olmasada hayallerimize yakın güzellikte bayanlar lüks semtlerde yaşıyorlar ben İstanbulda yaşıyorum her yerini gezdim güzel kızlara nişantaşı bebek etiler gibi yerlerde rastlıyorum diğer yerlerdede var ama elit bölgelerdeki kadar yok aslında bakım için para gerekli etilerde yaşayan hanım daha kaliteli ürünlerle makyaj yapar daha iyi giyinir dolayısıyla daha güzel görünür göze bu bir gerçek sitede şu cümle kurulmuştu pahalı iç çamaşırı kadını daha seksi gösterir diye gerçektende doğru ama makyajsız az bakımlı güzel kız sayısı oldukça az onuda belirtelim tabi bu özeliklerdeki hanımlarla sevgili olmak için bu semtlerde gezmeniz yaşamanız oradaki mekanlara gitmeniz gerekir bunun içinde para gerekirki hemde çok onlarda haklı yurt dışında oku güzel ol çekici ol iyi semtte yaşa gel göbekli sporu sadece futbol seyretmek sanan hayatında sanatla ilgilenmemiş çirkin göbekli yada zayıf geliri çok az bir erkekle birlikte olup ne olacak davul bile dengi denginedir bunu unutmayalım şu lafa inanmam aşk engel tanımaz denir ya bana samimi gelmez ancak avrupada bakımlı bir erkeksinizdir tipde vardır boyda kasda kültürde o zaman oralarda çok paraya ihtiyacınız yoktur buradaki lüks semtte yaşayan ancak rüyanızda gördüğünüz hanımların iki üç katı daha güzeliyle sevgili olma şansınız vardır avrupaya gezi için tatile gitmek için milyon dolara gerek yok plazma tvlere 2-3 bin tl bayılıcağınıza her yıl yeni çıkan cep telefonu alacağınıza parayı daha iyi değerlendirip gezin tozun bakın görün ufkunuz açılsın şimdi diyeceksin erkekler çok mu yakışıklı tabiki değil yakışıklı adamlarıda aynı elit semtlerde görüyorum daha çok onların tabiki imkanı geniş bakıyorlar kendilerine dolayısıyla o semtlerdeki kızları hakediyorlar ancak tekrar yazıyorum bakımsız bilimle sporla sanatla ilgilenmeyen çirkin bir adamında çirkin kızlara laf söylemesi oldukça saçmadır önce insan kendine bakacak sonra karşındakini eleştirecek şahsen çirkin kızlarında havalı olmasına kızmıyorum artık kızdığım erkeklerdir tüm bunların sorumlusu bizleriz yahu aşırı çirkin bir kıza Adriana Lima muamelesi yapıyoruz ondan sonra vay efendim havalı tabiki havalı olacak yazdıkça yazası geliyor insanın ama şunuda görüyorum hanımlarda biz erkekleri ağır ifadelerle eleştirirler kendilerine en ufak eleştiriye sinirlenirler sözün kısası evet erkeklerin hataları var ama bayanlarında var aynı şekilde bayanlarda gelirin az yüzün güzel değil çok kısa boylusun bakımsızsın tutup brad pitt gibi sevgili istemen gerçekten saçma sen neysen senide beğencek kişi odur tutupda çirkinken çirkin bir erkeği beğenmemek ne oluyor bu yaptığınız çocukca değil mi biraz düşünün lütfen neyse insanın yazdıkça yazası geliyor derin mevzular gerçekten

Son düzenleme:
. daha geçen hafta yaşadım ama yazmayacaktım buraya ama yeri gelmişken yazayım:
geçen bir arkadaş ile oturuyoruz cuma gecesi bir kız arkadaşı geldi hanım kızımız abartısız 140 kilo civarı. sağlık sorunu olabilr belki diye eleştirmeyecektim başında ama gece üçte 2 tane kumruya 1bir çuval ketçap mayonez üzerine de ıslak hamburger yiyip ben six pack i olan adam terkettim, türkiye de düzgün fizikli erkek yok hepsi tipsiz göbekli diyince insan sinirleniyor doğal olarak.

1 kıza 5 erkek değil 10 erkek düşüyor burası kesin doğru. otobüs metrobüs cafe spor salonu alışvermiş merkezi .. tüm ülke er gazinosu modunda maalesef. bunda kızların dışarı çıkamamamaları yanında şu da var biri demişti sağlam kaynak yok ama türkiye de kız erkek nüfus oranı eşit falan değilmiş %65 erkek %35 kızmış.

Oranın %65'e %35 olduğunu okuyunca 140 kiloluk kız az bile söylemiş dedim :)

Türkiye'nin %65'i kız %35'i erkek olsaydı ve kadınların çoğu da seviye olarak dipte olsaydı bizler de sanırım şu anki rahatsız olduğumuz davranışlardan farklı bir tavır sergilemezdik :)

• Like
Reactions: Azi

Devletin resmi istatistik kurumu TUİK in verilerine göre 2011 yılı Türkiye nüfusunun %50.25 i erkek %49.75 i ise kadın nüfusunu oluşturuyor.

attachment.php

Kaynak: http://www.tuik.gov.tr/Gosterge.do?id=3611&sayfa=giris&metod=IlgiliGosterge

Eklentiler

• tbl.jpg
    tbl.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 586
Bende anlamadım ya..Geçmişte o kadar savaşlar yaptık,binlerce askerimiz şehit düştü...Nasıl erkek ve kadın nüfus oranları birbirine bu kadar yakın olabiliyor...

Kadın-Erkek nüfus eşitliğini sağlamak için dışarıdan ithal kız mı alıyoruz acaba diye düşünmeye başladım...

Sevgili rockybalboa7 ;

Ben eskiden hesaplamıştım bu durumun maliyetini erkek için paylamak isterim , yani bu hesap neyin nesi dersenizde bunlar benim şu an yanına yaklaşamadığım ( artık felsefik açıdan böyle düşünmediğim için ) harcamalar :)

ev kirası : 2400 avro
ev gideri ( su falan ) : 1100 tl ortalama
alışverş içki ve yemek : 1400 tl
giyim : mi 800 tl aylık ( bu da nedne dusuk aslında eskıdne berı a.v yaptıgınız ıcın cok esyanız vardır yoksa bu baya katlanır )
dış görünüş için bakım v.b : aylık 400 tl
akşamları dışarı çıkma masrafları : haftalık min 500tl
partiler ( arkadaş yada davetli ) : min 500 tl ( kıyafet ) ( çünkü başka yerde gitdiğini giyersen millet yüzüne güler
kız arkadaş ( bunlar genelde paran için senledir ve para harcamanı isterler genelde kıyafet ister ) : min aylık 2000tl
ve daha bir çok masraf ....

yani kimse bence eğer durumu yok ise yani açıkçası babadan zengin değilse bu işlere merak salmasın adamın iliğini kurutur bu dünya , bu çevrede öyle ltikiler gibi giyinmekle hava atılmaz . bir yere gittnizmi ayakkabınıza , üstünzğdeki takıma , saatinize bakarlar çünkü onlar çok pahalıdır , sonrada sıra yanınızdaki para yedirdiğiniz kadına gelir eğer çok güzel değilse olmamıştır demkki siz iyi paraya sahip birisi değilsiniz maalesef ,

buralarda iki adamla tanışıklık kurup yada golfe gidip de ortama girilmez genelde , babalarınız da tanışıktır , kızlar sizin yaşamınıza değil babanızın nasıl yaşadığına bakarlar , kızlar sizinle gece birlikte olurken çekici olduğunuz için değil genelde babanız iyi bir gelecek vaadettiği için birlikte olurlar :) a kızın babası sizin babanızdan zenginse zaten şansınız çok düşüktür :(

mesela herkes özel okul mezunudur buralarda genelde , mesela yabancı kolejlere gidilmiştir , ben gitmedim sadece yarım donem gıtmıstım ıstanbulda sonra babmın işleri dolayısyla hep gezdik , ama kardeşim hep koleje gitti mesela o daha iyi bilir ortamları a o bırakın ortama gırmeyı bu cevreyle selamlasmaz da o degısık bır tıp işte :) playstatıon tutkunu cunku :)

O yüzden bence en güzeli klasik takılmak varsa girin yoksa da bence hiç öyle ziyan olmaya gerek yok , maaşla olmuyor çünkü , şu an 3 yerden maaş alıyorum ama maaşlarım evimin giderini karşılamaz yani ...

Mesela çok da gariptir bu dünya mesela birşey alırken ufak alamassınız mesela en büyük örnek ben spor salonuna yazılırken pekde gerek yokken gidip vip üye oldum , eskiden kalma bir alışkanlık , beni gören eskilerden bir kız ise hmmm sen standarttamısın diye sordu geçen gün yok hayır vipteyim ama standartta çalışıyorum dedim , sanki normal taraf ayıp , buda benim ayıbım işte saçmalık

Saygılarımla , Danny Boy ...

Son düzenleme:
sayın Danny Boy çok güzel anlatmışsınız maalesef üzülerek yazıyorum dediklerinizin hepsi doğru ancak hani demişsiniz ya babanız zengin değilse bence bu işlere merak sarmayın diye bu işin bencesi yok kesin ve kesinlikle merak sarmayın yoksa kaybeden siz olursunuz bakmayın internette bazıları yazıyor parası yok tipi yok elit semtdeki kızlarla uzun ilişki yaşadım şöyledir böyledir diyenlere tek kelimeyle palavra bana uzak bir akrabam yardım etti yaklaşık 4 yıl önce onun oğulu tabi çok zenginlik içinde yaşamış o dünyayı iyi bilir bendende büyük neyse ben ısrar etmiştim benide o ortamlardaki hanımlarla tanıştır diye istemeye istemeye ortamlara götürdü ama maalesef oradakiler beni aralarına almadılar çünkü Danny Boyun dediği gibi herşeyle ilgileniyor bildiğiniz gibi değil beni yeterli görmediler gerçi o dünyaya para yetişmez ya dayanamazdım fazla oda var ama zengin derecesi biraz düşük orta derece zenginlerle arkadaş çevresi yaptım orta derecede zenginler villada değilde örneğin lüks dairede yaşayan kesim gibi tabi onlardada arkadaş olmak için giyim otuduğunuz ev kullandığınız araba vs önemli ama şartlar çok zenginler kadar ağır değil kızlar yine paranıza bakar hediye ister pahalı partiler geziler giyim derken çok para harcamak zorunda kalırsınız bende Danny Boy kadar olmasada çok para harcıyorum ama iyide yaşıyorum değer bence maaş gerek çok gerekse orta derece zenginlerle arkadaş yada sevgili olmak için yeterli değil isterse dolgun maaşınız oldun ha dizi oyuncusu maaşınız varsa o başka ama inanın 3-4 bin tl ile olacak işler değil orta derece zenginlerde yine bebek moda cihangir taraflarında sıkça görülür

Bende anlamadım ya..Geçmişte o kadar savaşlar yaptık,binlerce askerimiz şehit düştü...Nasıl erkek ve kadın nüfus oranları birbirine bu kadar yakın olabiliyor...

Kadın-Erkek nüfus eşitliğini sağlamak için dışarıdan ithal kız mı alıyoruz acaba diye düşünmeye başladım...

ilginç bir denge var 2.dünya savaşında savaş sonrası müttefikler 61milyon insan kaybetmiş mihverler ise 12milyon kayıp vermiş (müttefikler kazandı bu arada)(genel kültür bunlar) toplam 73milyon insan ölmüş bunların en az 50 milyonu belki de daha fazlası erkek nüfus ama bir 6-7 yıl sonra dengesizlik hızla azalıyor 10 yıl sonrasında ise yine durum eşitleniyor , savaştan sonra bir sürü kadın dul kaldı ? eee bu çocukları kim yapıyor o zaman

arkadaşlar tamam yabancılar iyi daha güzel daha kolay tav oluyor 2-3 güne iş bitiriliyor ama şunu unutmayın kadınlar arasında aids o dediğiniz ukraynada falan daha yaygın değilmi bence türk kızları ilk evliliğine kadar bakir kalıyor bizler se bolca deneyim kazanıp öyle bir bakir güzelle evleniyoruz bizin kızlar hem daha temiz hastalık rişki daha az hemde kendilerini ilk evliliklerine saklıyorlar sizin dediğiniz o ülke kızları tamam daha uysal daha sıcak kanlı ama unutmayın onlar her erkeğe öyle davranıyor ve bolca seks yapıyorlar biz erkekler gibi bu çoğunun aidsli olma ihtimalli olması anlamına gelir

bence yerli malı yurdun malı-diğerleri tamam karunarak münasebet olurda sonuçta evlenilmez cocuk yapılmaz yani

+++++++++++++++++++++++++++++türk kızları diyorum

Sen tecrube kazan milletle yat kalk cinsel fantezi ve isteklerini uygula karşı cins üzerinde sonra evlenirken karşındaki kızın bakire olmasını bekle öyle mi ? Evlenilecek kız var eğlenilecek kız var doğru ama böyle bir istekte bulunman yalnızca geri kafalılığa ve adaletsizliğe girer.

Ben sarışın hatunlardan hoşlanmıyorum o yüzden zenci,esmer hatunlar bana daha çok çekici geliyor çingene'de olabilir sorun yok esmer olsun yeter :)

@dannyboy 2400 avro ev kirasi veriyor olsam evden dışarı adım atmam zaten yemişim sevgilisini :D

gerçekten 2400 avroluk kirası olan evden zaten insan çıkmaz istemez devir popoyu yat aşağı:) zaten o evlerde oturan bir kız ne kadar çirkin olursa olsun insanın gözüne prenses gibi görünür:) İstanbulda kiralar çok fazla yahu zaten 750tlden aşağı olanlara ev bile denilmez ben 1600 tlye oturuyorum çok lüks olmasada çoğu kız tarafından beğenildi :)

Cevaplar çokça verilmiş ama bir de ben yazayım içimde kalmasın:)

Güzel,hatta çok güzel, bir rus kızı sizden önce merhaba deyip tanışım sohbet edebilir aynı ortamdaysanız.Bunu normal,arkadaşça ilişkiler için diyorum.Öte yandan dününce,sizin yattığınız ya da sevgili olduğunuz rus kızının bedeni,güzelliği bir türk kızında olsa,eğer marka giysizleriniz,arabanız ya da çok üstün bir yakışıklılığınız yoksa bırakın tanışmayı,konuşmayı,ilişki yaşamayı size selam bile vermez.Konu detaylandırılabilir ama benim özetim budur arkadaş.

ilginç bir denge var 2.dünya savaşında savaş sonrası müttefikler 61milyon insan kaybetmiş mihverler ise 12milyon kayıp vermiş (müttefikler kazandı bu arada)(genel kültür bunlar) toplam 73milyon insan ölmüş bunların en az 50 milyonu belki de daha fazlası erkek nüfus ama bir 6-7 yıl sonra dengesizlik hızla azalıyor 10 yıl sonrasında ise yine durum eşitleniyor , savaştan sonra bir sürü kadın dul kaldı ? eee bu çocukları kim yapıyor o zaman

Cevap basit, doğacak bir bebeğin kız veya erkek olma olasılığı 1/2 dir.

Kayıp ne olursa olsun isterse erkekler yok olmanın eşiğine gelsin yeni nesil kız-erkek sayısı hemen hemen eşit olur. Çünkü ikisininde dünyaya gelme olasılığı 1/2'dir.

II. Dünya savaşı 1939-1945 yılları arasında oldu, o zaman savaşa katılanlar en azından 20 yaşında yada o civarlarda olsa 1919-1925 doğumlu insanlar demektir. 1919-1925 doğumlu insanların günümüzde herhangi bir ülkede nüfus grafiğini etkileyecek kadar fazla olması olanaksızdır.

Nüfusun artışı konusunda yanılmıyorsam İngiltere'de büyük kayıplar verilen bir savaşın ardından yeni bebek dünyaya getirecek kadınlara ödenek ayrılmış sırf nüfusu çoğaltmak için bu konuda fahişelerden bile yardım istenmiş diye okumuştum.

Back
Yukarı