neden turk erkekleri yabancı kızları(rusya, isveç, ukranya) tercih ederler?

bodrumda senelerce çalıştım yabancılar türk erkeğene hastamış hikayesi tvnin pompasından başka bişe deil. kızların altıncı hissi güçlü olur biiraz yaklaştın mı ne niyetle geldini anlar niyetin bozuksa postalanırsın. insan gibi iletişim kurmak için gidersen kimse seni terslemez beni şimciye dek tersleyen olmadı . ortamda önemli arz talep meselesi bunlar kız para arıyosa tipine filan bakmaz insanlık arıyosa parana puluna bakmaz

Yazlık mekanlar kısa süreli ilişkilerin döndüğü cinsel temalı şeyler sonuçta. Yani tipin ve vücudun varsa yazlık mekanda kesinlikle bişeyler çıkar:) Orada yabancı ya da türk olmanın pek bir önemi yok zaten. Ama Rusların ilgi gösterdiği bir gerçek açıkçası, isim vermeyeyim Antalya'da geçen sene ben masör olarak 2 ay çalıştım lüks bi yerde. Vallahi anlatsam başımdan geçenleri 2 ayda beni ciddiye almaz dalga geçersiniz muhtemelen:) Sarışın mavi gözlü çok güzel olarak nitelediğiniz yabancı kızlar türk ırkını biraz seviyor evet bu gerçek. Hele yani ortalama üstüysen pervane olurlar arkanda iddaalı söylüyorum.

Tüm mesajları okumadım ama okumadan kısaca şöyle söyleyeyim,ben hayatımda hiç böyle güzellikte bir Türk kızı görmedim :) :

Gençliğiyle de güzel ;

milla-jovovich-0243.jpg

lei01882.jpg

Olgunluğuyla da ....

milla-jovovich-022612-5.jpg

Milla-Jovovich-GQ-Germany-5.jpg

Daha fazla söze gerek yok çünkü söz artık burada bitti.

Yazlık mekanlar kısa süreli ilişkilerin döndüğü cinsel temalı şeyler sonuçta. Yani tipin ve vücudun varsa yazlık mekanda kesinlikle bişeyler çıkar:) Orada yabancı ya da türk olmanın pek bir önemi yok zaten. Ama Rusların ilgi gösterdiği bir gerçek açıkçası, isim vermeyeyim Antalya'da geçen sene ben masör olarak 2 ay çalıştım lüks bi yerde. Vallahi anlatsam başımdan geçenleri 2 ayda beni ciddiye almaz dalga geçersiniz muhtemelen:) Sarışın mavi gözlü çok güzel olarak nitelediğiniz yabancı kızlar türk ırkını biraz seviyor evet bu gerçek. Hele yani ortalama üstüysen pervane olurlar arkanda iddaalı söylüyorum.

esmer misin ? esmerlere bitikler. ben beyaz tenli yeşil gözlüyüm tipim de müsait ama Ruslar pek yüz vermiyor bana :D

Aslında beyaz tenliyim, hem de baya bi beyazım Alacakaranlıktaki Edward gibi falan:D Ama dediğim gibi tip- vücut orantısı :D Ama tabi orada tenim esmerleşmişti yazlık mekan yani ister istemez ten rengin değişiyor güneştesin hep.

Ben 2 yıldır isvecde yasadıgım için isveçli kızları az çok tanırım.Bır kere en büyük artıları her hareketine aa yavsıyo sapık gibi bakmıyorlar,aksine dokunulmasından hoslanıyorlar(tabi biraz tanımanz lazım kızı yoksa öle ilk seferden kıza dokanırsanız fena sonuclar dogurabılır(daya yemessınız tabı ama kızı elınızden kacırırsınız).Tum bunlara ragmen ben türkiyedede gercekden kendine bakan formda guzel kızlar oldugunu düşünüyorum hatta bu saydıgım kriterlerin hepsine sahip bir türk kızı tüm yabancı kızları solda sıfır bırakır(10 15 gundur izmirdeyım bu izmirin kızları güzeldir diye bosuna dememısler bunu anladım :).Ama turk kızlarının en nefret ettigim tarafı cok dırdır etmeleri yav bi insan parasütlen bile atlarken (bilmem kimin sacını gördünmü topuz yaptırmıs gıbi muhabbetler edermıi abi wallahi pes :)

Güzel bir konu olmuş. Türk kızları kendilerini bulunmaz Hint kumaşı sanıyorlar. Yani en iyisi benim en güzeli benim en zekisi benim havalarındalar nedeni bilinmiyor. Bir batı özentilikleri bir manken edaları almış başını gidiyor. Aralarında manken gibi bayan arkadaşlarımız yok değil var ama sayısı az. Bizim kızlar modernize olmanın b*kunu çıkarmış durumdalar. Selam versen tersleyecek havalara girmiş durumdalar o derece yani :D. Birde konuşma ve cahillikleri adamı öldürüyor. Bi adam akıllı sohbet edemiyorsun. Yabancıları takip etmekten kendilerini unutmuş bir nesil işte. One direction'ın üye isimlerini ezbere bilirler ama Seyid Onbaşı'yı bilmezler. Aralarında kültürlü ve güzel kızlarımız var ama nesilleri tükenmekte. Bence biz Türk erkeği olarak batı özentisi yerine direk batılı kadınları istiyoruz ve çekici oluyorlar

çetincakir, güzel bir yere değindin sende..

Toplumda en nefret ettiğim birkaç tiplemeden birisidir kendileri..

Şöyle ki;

-Kafasını sarıya boyadığında avrupalı filan olduğunu zanneder.

-Açık saçık giyinmeyi modernlik ve avrupai tavırlar olarak addeder.

-Yine bu kişiler kendisini kültürlü addeder halbuki kültür mahallelerine uğramamıştır bile..

-Sürekli kültürlü olmaktan bahseder ancak; sanattan anlamaz, felsefi bilgisi sıfırdır, siyasi bilgisi sıfırdır, ama hep bu konularda uzmanmış gibi tanınmak ister..

-O sarı saçların dibinden gelen siyahlarda fake avrupalının başka bir göstergesidir..

Bu kişiler ileri kezbanizm olarak tanımlanabilir..

Toplumda sürekli çatışma içinde olduğum diğer tiplemelerden bir kaç örnek..

Dinci yaşlı amca;

-Aslı astarı olmayan emevi kalıntısı bilgileri İslamla bağdaştırır.

-En ufak bir açığınızda sizi kafir/münafık olarak nitelendirmesiyle rönesans/reform öncesi kilise papazlarını andırır..

-Dinle siyaseti birbirine bulayıp sağa sola küfür yağdırmaktan çekinmez..

Yaşlı çevreci amca;

-Yüzlerce metre yürüyüp çöp kutusu v.b. bir şey bulamayıp elinizdeki herhangi bir çöpü uygun bir yere bırakırken denk gelir bu amcalar.
(illaki denk gelir bazen sizi takip ettiğini düşünürsünüz.)

-Ne dediği pek belli olmaz bu amcamın kelimelerin %30'unu yutar %30'unu yuvarlar. Kalan %40'ında sadece Türkçe olduğunu anlarsınız..

-Belli ki çöpü çöp kutusuna atmıyor oluşunuzdan şikayetçidir..

Bu ve buna benzer birkaç tiplemenin toplumda gençlerin küfür daarcığını geliştirdiği tarafımdan saptanmıştır.. "Arabesk rap" saçmalıklarının ve bozulan gençliğin kaynağının bile bu tiplemer olma ihtimali yüksektir..

birde burada yazdıklarım birilerini rahatsız etmiş olacakki benim için hatta 1-2 arkadaş için üye olup belli olmasın diyede 1-2 tane sporla ilgili soru soranlar olmuş burada bana çok ciddi suçlama olduğundan açıklama yapmak zorundayım şimdi eğer her foruma girince sizin nickinizi yazan kişiye size laf sokan kişiye özelden ne oluyor diye sormazmısınız tabiki sorarsınız ve bu kişi sen kimsin seninle tikiler birlikte olur anca gibilerinden yorum yazarsa tabiki istemediğiniz cümleler kurabiliriz sonrada tüm karşı tarafın hakaretlerine rağmen özürde dilersiniz üstelik burada kuralların sertliğinden bahsediliyor demek kural olmasa küfür edecekki en ağır küfürüde etti sanki ben burada her bayan üyeye sarkıyormuşum gibi bir izlenim uyandırdı bir kere mesaj yağmuru tutmamın sebebi sürekli derdin ne dediğiimde bana hakaret edilmesiydi bende istemeden istesem seninle sevgili olurum ve şımarık dedim sonrada özürümüde ettim bi gün sonra forumda benle artık uğraşmamasını rica edeceğim zaten eğer yorumlarımda forumda aykırı bir şey varsa sayın siteye yöneticilerine yazar gerekeni yaparlar burada diğer bayanlarla özelde konuştum sorun bakalım sarkma durumu olmuş mu ayıptır yazıktır hakarettir bana gerçi tek bana hakaret edilmedi 2 arkadaşımızada edildi birazda o mesajları buradaki ileri geri konuşmalarına saysın eğer saygılı efendi bir biçimde derdini anlatsaydı bende açıklama yapar konuyu kapatırdım işte neden yabancı kızları tercih ediyorsun diyorsunuz ya işte bundan saygılar sevgiler benim için tartışma artık bitmiştir

Son düzenleme:
ben olaya farklı bir açıdan bakmak istiyorum.türk erkeklerinin yabancı kızlara ilgi duyması,türk kızlarınında yabancı erkeklere ilgi duyması son derece doğaldır.
sebebide şu;
eko sistemdeki canlıların büyük bölümü gen havuzunu genişletmek üzere programlanmıştır.yabancıya duyulan ilginin altında aslında bizim hissetmediğimiz ama doğuştan bize yaratıcı tarafından programlanan bu dürtü vardır.yani bu işin kız ve erkek olmakla bir ilgisi yok,tamamen eko sistemin işleyişiyle alakalı...

gelelim yabancı kızlarla bizim kızlarımız arasındaki farka,aslında her ikiside kadın atraksiyonlar hemen hemen aynı,fark sadece toplumsal farklılıklardan kaynaklanan yetiştiriliş tarzı ve esinlenme var.
mesela;
türk kızlarının kalbinin önündeki duvar büyük,aşmak zaman alabiliyor,ama bu onların suçu değil,toplum yapımızdan kaynaklanıyor,anneler babalar,erkek öcüdür,sana zarar verir,cinsellik ayıptır,''namus'' herşeydir vs vs ....gibi telkinlerle veya toplumsal baskıyla büyüyorlar,buda bir otokontrol mekanizması oluşturuyor.gerçi son yıllarda popüler kültürün etkisiyle bir rahatlama var ama yeterli değil henüz...
peki ya yabancı kızlar;
bizdeki bacak arasına sıkışmış namus kavramı onlarda yok,ergenliğe girdiklerinden itibaren cinselliğini yaşıyor yani çok rahat,doğal olarak erkeklerde cinselliğini ergenliğe girdiğinde yaşamaya başlıyor,toplumsal baskı bu konuda hiç yok.ulaşılabilirlik hat safhada bu her iki cinside çok rahatlatan bir durum...

bende bosna hersekte 1 yıl kaldım natoda askerdim,kız arkadaşımın evine gittiğimde annesinin yanında dudaktan öperdi,odasına çıkıp annesi evdeyken birlikte olurduk,şimdi bu kızların rahatlığı bizimkilerde varmı,bırak kızı ben alışamadım o duruma epeyce bir süre,bu kız erkeklere karşı duvar örermi hoşuna giderse olay bitmiştir;)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:47 ----------

kız arkadaşım hırvattı bu arada,boşnaklardada tutuculuk var biraz...

yabancı kızların samimi gelmesinin nedeni içi dışının bir olması neyse o rol yapmıyorlar en azından erkeğine nasıl davranmasını biliyorlar ilgi gösterme hediye bile alan olmuştu bana bizi sevgili gibi görüyorlar köle gibi değil toplumda bekli bu sözlerim hoş karşılanmaya bilir kusura bakmayında yabancı kızla beraberken içim huzur doluyorsa iş bitmiştir benim için elalemin doğru kabul ettiği evlilikleri görüyoruz mutlu olan var mı yok çoğunlukla demekki eskilerde doğru yolda gitmiyormuş yapmacık bi şekilde mutluyum diyenler var samimiyetsizlik dizboyu şimdi diyeceksiniz iyi güzelde sen niye ayrıldın 4 yabancı kızdan tamamen benim saflığımdan çok ilgi gösterdiler seviyorlardı beni ama benim çılgınca düşüncelerim ozamanda parayı yeni bulmuşum tabi başka kızlarada bakmalar vs derken çok hatalar yaptım çok üzdüm kendilerini ayrıldık olmadı işte

Değerli üyemiz;

Lütfen mesajlarınızda Türkçeyi doğru kullanmaya dikkat ediniz.
Yazım dili ile ilgili kuralları okumak için lütfen buraya tıklayınız
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

yabancı kızların samimi gelmesinin nedeni içi dışının bir olması neyse o rol yapmıyorlar en azından erkeğine nasıl davranmasını biliyorlar ilgi gösterme hediye bile alan olmuştu bana bizi sevgili gibi görüyorlar köle gibi değil toplumda bekli bu sözlerim hoş karşılanmaya bilir kusura bakmayında yabancı kızla beraberken içim huzur doluyorsa iş bitmiştir benim için elalemin doğru kabul ettiği evlilikleri görüyoruz mutlu olan var mı yok çoğunlukla demekki eskilerde doğru yolda gitmiyormuş yapmacık bi şekilde mutluyum diyenler var samimiyetsizlik dizboyu şimdi diyeceksiniz iyi güzelde sen niye ayrıldın 4 yabancı kızdan tamamen benim saflığımdan çok ilgi gösterdiler seviyorlardı beni ama benim çılgınca düşüncelerim ozamanda parayı yeni bulmuşum tabi başka kızlarada bakmalar vs derken çok hatalar yaptım çok üzdüm kendilerini ayrıldık olmadı işte

ya bide şu var toplumumuzda yabancı kızlara kaşar muamelesi yapıyorlar özellikle rus ve ukraynadan gelen turistler için. halbuki ölye değil onların içindede gayet dinine ve kültürlerine bağlı kadınlar çok hatta bi haberde görmüştüm rus kadınlarda Türk erkeklerle evlenmek istiyormuş onun için Türkiyeye tatile geliyorlarmış yani 2 tarafta birbiriyle anlaşıyorsa sorun yok :) ha yabancı olmuş ha Türk olmuş . açıkcası bende yabancı biriyle evlenmek istiyorum ama kısmet bu işler :)

türk kızları çok bilmem ne vs. diyenleri istenmemişliklerinin öfkesini çıkarıyorlar olarak görüyorum ancak yok rus kızları hastalıklıdır yok şöyledir böyledir diyen erkeklere de ayrı kılım. her sevişen insan hastalık kapıyor sanki. avrupa aidsten kırılıyor falan olmalı o zaman.
bir yabancı kızla evlenmeyi düşünüyorum diyenler belli konuları aşmışlar cidden tebrik ediyorum. ha tabi ben yabancı kızlarla takılayım ama bir türkle evleneyim mantığındakiler ise en iğrenç olanları.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzellik göreceli bir kavramdır.

Bizim ülkemizde beyaz tenli renkli gözlü hatun sayısı ender oldugundan ve farklı görüldügünden toplumca daha cok begenilmekte.

Uzun yıllar Almanya'da yasamıs biri olarak diyebilirim ki, Almanya'da güzel bir esmer, tüm sarısınları siler, süpürür. Sebebi de malum, o ülkede esmerler az. Onlarda, latinler tutulurken, bizde de olmayan sarısınlar tutuluyor...

Back
Yukarı