ben olaya farklı bir açıdan bakmak istiyorum.türk erkeklerinin yabancı kızlara ilgi duyması,türk kızlarınında yabancı erkeklere ilgi duyması son derece doğaldır.
sebebide şu;
eko sistemdeki canlıların büyük bölümü gen havuzunu genişletmek üzere programlanmıştır.yabancıya duyulan ilginin altında aslında bizim hissetmediğimiz ama doğuştan bize yaratıcı tarafından programlanan bu dürtü vardır.yani bu işin kız ve erkek olmakla bir ilgisi yok,tamamen eko sistemin işleyişiyle alakalı...
gelelim yabancı kızlarla bizim kızlarımız arasındaki farka,aslında her ikiside kadın atraksiyonlar hemen hemen aynı,fark sadece toplumsal farklılıklardan kaynaklanan yetiştiriliş tarzı ve esinlenme var.
mesela;
türk kızlarının kalbinin önündeki duvar büyük,aşmak zaman alabiliyor,ama bu onların suçu değil,toplum yapımızdan kaynaklanıyor,anneler babalar,erkek öcüdür,sana zarar verir,cinsellik ayıptır,''namus'' herşeydir vs vs ....gibi telkinlerle veya toplumsal baskıyla büyüyorlar,buda bir otokontrol mekanizması oluşturuyor.gerçi son yıllarda popüler kültürün etkisiyle bir rahatlama var ama yeterli değil henüz...
peki ya yabancı kızlar;
bizdeki bacak arasına sıkışmış namus kavramı onlarda yok,ergenliğe girdiklerinden itibaren cinselliğini yaşıyor yani çok rahat,doğal olarak erkeklerde cinselliğini ergenliğe girdiğinde yaşamaya başlıyor,toplumsal baskı bu konuda hiç yok.ulaşılabilirlik hat safhada bu her iki cinside çok rahatlatan bir durum...
bende bosna hersekte 1 yıl kaldım natoda askerdim,kız arkadaşımın evine gittiğimde annesinin yanında dudaktan öperdi,odasına çıkıp annesi evdeyken birlikte olurduk,şimdi bu kızların rahatlığı bizimkilerde varmı,bırak kızı ben alışamadım o duruma epeyce bir süre,bu kız erkeklere karşı duvar örermi hoşuna giderse olay bitmiştir

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:47 ----------
kız arkadaşım hırvattı bu arada,boşnaklardada tutuculuk var biraz...