Aeon_Flux
Üye
Sevgili rockybalboa7 ;
Ben eskiden hesaplamıştım bu durumun maliyetini erkek için paylamak isterim , yani bu hesap neyin nesi dersenizde bunlar benim şu an yanına yaklaşamadığım ( artık felsefik açıdan böyle düşünmediğim için ) harcamalar![]()
ev kirası : 2400 avro
ev gideri ( su falan ) : 1100 tl ortalama
alışverş içki ve yemek : 1400 tl
giyim : mi 800 tl aylık ( bu da nedne dusuk aslında eskıdne berı a.v yaptıgınız ıcın cok esyanız vardır yoksa bu baya katlanır )
dış görünüş için bakım v.b : aylık 400 tl
akşamları dışarı çıkma masrafları : haftalık min 500tl
partiler ( arkadaş yada davetli ) : min 500 tl ( kıyafet ) ( çünkü başka yerde gitdiğini giyersen millet yüzüne güler
kız arkadaş ( bunlar genelde paran için senledir ve para harcamanı isterler genelde kıyafet ister ) : min aylık 2000tl
ve daha bir çok masraf ....
yani kimse bence eğer durumu yok ise yani açıkçası babadan zengin değilse bu işlere merak salmasın adamın iliğini kurutur bu dünya , bu çevrede öyle ltikiler gibi giyinmekle hava atılmaz . bir yere gittnizmi ayakkabınıza , üstünzğdeki takıma , saatinize bakarlar çünkü onlar çok pahalıdır , sonrada sıra yanınızdaki para yedirdiğiniz kadına gelir eğer çok güzel değilse olmamıştır demkki siz iyi paraya sahip birisi değilsiniz maalesef ,
buralarda iki adamla tanışıklık kurup yada golfe gidip de ortama girilmez genelde , babalarınız da tanışıktır , kızlar sizin yaşamınıza değil babanızın nasıl yaşadığına bakarlar , kızlar sizinle gece birlikte olurken çekici olduğunuz için değil genelde babanız iyi bir gelecek vaadettiği için birlikte olurlara kızın babası sizin babanızdan zenginse zaten şansınız çok düşüktür
![]()
mesela herkes özel okul mezunudur buralarda genelde , mesela yabancı kolejlere gidilmiştir , ben gitmedim sadece yarım donem gıtmıstım ıstanbulda sonra babmın işleri dolayısyla hep gezdik , ama kardeşim hep koleje gitti mesela o daha iyi bilir ortamları a o bırakın ortama gırmeyı bu cevreyle selamlasmaz da o degısık bır tıp işteplaystatıon tutkunu cunku
![]()
O yüzden bence en güzeli klasik takılmak varsa girin yoksa da bence hiç öyle ziyan olmaya gerek yok , maaşla olmuyor çünkü , şu an 3 yerden maaş alıyorum ama maaşlarım evimin giderini karşılamaz yani ...
Mesela çok da gariptir bu dünya mesela birşey alırken ufak alamassınız mesela en büyük örnek ben spor salonuna yazılırken pekde gerek yokken gidip vip üye oldum , eskiden kalma bir alışkanlık , beni gören eskilerden bir kız ise hmmm sen standarttamısın diye sordu geçen gün yok hayır vipteyim ama standartta çalışıyorum dedim , sanki normal taraf ayıp , buda benim ayıbım işte saçmalık
Saygılarımla , Danny Boy ...
sayın Danny Boy çok güzel anlatmışsınız maalesef üzülerek yazıyorum dediklerinizin hepsi doğru ancak hani demişsiniz ya babanız zengin değilse bence bu işlere merak sarmayın diye bu işin bencesi yok kesin ve kesinlikle merak sarmayın yoksa kaybeden siz olursunuz bakmayın internette bazıları yazıyor parası yok tipi yok elit semtdeki kızlarla uzun ilişki yaşadım şöyledir böyledir diyenlere tek kelimeyle palavra bana uzak bir akrabam yardım etti yaklaşık 4 yıl önce onun oğulu tabi çok zenginlik içinde yaşamış o dünyayı iyi bilir bendende büyük neyse ben ısrar etmiştim benide o ortamlardaki hanımlarla tanıştır diye istemeye istemeye ortamlara götürdü ama maalesef oradakiler beni aralarına almadılar çünkü Danny Boyun dediği gibi herşeyle ilgileniyor bildiğiniz gibi değil beni yeterli görmediler gerçi o dünyaya para yetişmez ya dayanamazdım fazla oda var ama zengin derecesi biraz düşük orta derece zenginlerle arkadaş çevresi yaptım orta derecede zenginler villada değilde örneğin lüks dairede yaşayan kesim gibi tabi onlardada arkadaş olmak için giyim otuduğunuz ev kullandığınız araba vs önemli ama şartlar çok zenginler kadar ağır değil kızlar yine paranıza bakar hediye ister pahalı partiler geziler giyim derken çok para harcamak zorunda kalırsınız bende Danny Boy kadar olmasada çok para harcıyorum ama iyide yaşıyorum değer bence maaş gerek çok gerekse orta derece zenginlerle arkadaş yada sevgili olmak için yeterli değil isterse dolgun maaşınız oldun ha dizi oyuncusu maaşınız varsa o başka ama inanın 3-4 bin tl ile olacak işler değil orta derece zenginlerde yine bebek moda cihangir taraflarında sıkça görülür
parayla elde ediceğiniz kızdan ne bekliyosunuz yani böyle kızlardan sevgi mi bekliyosunuz . Onlar sizin paranızı sever sizi sömürür işi bittikten sonrada başından savar gidersiniz. Kadınları hiç tanıyamamışınız boşuna yaşıyosunuz. Partilerde gördünüz tikileri türk kızı zannediyosanız zekanızdan şüpe ederim.