neden turk erkekleri yabancı kızları(rusya, isveç, ukranya) tercih ederler?

Sevgili rockybalboa7 ;

Ben eskiden hesaplamıştım bu durumun maliyetini erkek için paylamak isterim , yani bu hesap neyin nesi dersenizde bunlar benim şu an yanına yaklaşamadığım ( artık felsefik açıdan böyle düşünmediğim için ) harcamalar :)

ev kirası : 2400 avro
ev gideri ( su falan ) : 1100 tl ortalama
alışverş içki ve yemek : 1400 tl
giyim : mi 800 tl aylık ( bu da nedne dusuk aslında eskıdne berı a.v yaptıgınız ıcın cok esyanız vardır yoksa bu baya katlanır )
dış görünüş için bakım v.b : aylık 400 tl
akşamları dışarı çıkma masrafları : haftalık min 500tl
partiler ( arkadaş yada davetli ) : min 500 tl ( kıyafet ) ( çünkü başka yerde gitdiğini giyersen millet yüzüne güler
kız arkadaş ( bunlar genelde paran için senledir ve para harcamanı isterler genelde kıyafet ister ) : min aylık 2000tl
ve daha bir çok masraf ....

yani kimse bence eğer durumu yok ise yani açıkçası babadan zengin değilse bu işlere merak salmasın adamın iliğini kurutur bu dünya , bu çevrede öyle ltikiler gibi giyinmekle hava atılmaz . bir yere gittnizmi ayakkabınıza , üstünzğdeki takıma , saatinize bakarlar çünkü onlar çok pahalıdır , sonrada sıra yanınızdaki para yedirdiğiniz kadına gelir eğer çok güzel değilse olmamıştır demkki siz iyi paraya sahip birisi değilsiniz maalesef ,

buralarda iki adamla tanışıklık kurup yada golfe gidip de ortama girilmez genelde , babalarınız da tanışıktır , kızlar sizin yaşamınıza değil babanızın nasıl yaşadığına bakarlar , kızlar sizinle gece birlikte olurken çekici olduğunuz için değil genelde babanız iyi bir gelecek vaadettiği için birlikte olurlar :) a kızın babası sizin babanızdan zenginse zaten şansınız çok düşüktür :(

mesela herkes özel okul mezunudur buralarda genelde , mesela yabancı kolejlere gidilmiştir , ben gitmedim sadece yarım donem gıtmıstım ıstanbulda sonra babmın işleri dolayısyla hep gezdik , ama kardeşim hep koleje gitti mesela o daha iyi bilir ortamları a o bırakın ortama gırmeyı bu cevreyle selamlasmaz da o degısık bır tıp işte :) playstatıon tutkunu cunku :)

O yüzden bence en güzeli klasik takılmak varsa girin yoksa da bence hiç öyle ziyan olmaya gerek yok , maaşla olmuyor çünkü , şu an 3 yerden maaş alıyorum ama maaşlarım evimin giderini karşılamaz yani ...

Mesela çok da gariptir bu dünya mesela birşey alırken ufak alamassınız mesela en büyük örnek ben spor salonuna yazılırken pekde gerek yokken gidip vip üye oldum , eskiden kalma bir alışkanlık , beni gören eskilerden bir kız ise hmmm sen standarttamısın diye sordu geçen gün yok hayır vipteyim ama standartta çalışıyorum dedim , sanki normal taraf ayıp , buda benim ayıbım işte saçmalık

Saygılarımla , Danny Boy ...

sayın Danny Boy çok güzel anlatmışsınız maalesef üzülerek yazıyorum dediklerinizin hepsi doğru ancak hani demişsiniz ya babanız zengin değilse bence bu işlere merak sarmayın diye bu işin bencesi yok kesin ve kesinlikle merak sarmayın yoksa kaybeden siz olursunuz bakmayın internette bazıları yazıyor parası yok tipi yok elit semtdeki kızlarla uzun ilişki yaşadım şöyledir böyledir diyenlere tek kelimeyle palavra bana uzak bir akrabam yardım etti yaklaşık 4 yıl önce onun oğulu tabi çok zenginlik içinde yaşamış o dünyayı iyi bilir bendende büyük neyse ben ısrar etmiştim benide o ortamlardaki hanımlarla tanıştır diye istemeye istemeye ortamlara götürdü ama maalesef oradakiler beni aralarına almadılar çünkü Danny Boyun dediği gibi herşeyle ilgileniyor bildiğiniz gibi değil beni yeterli görmediler gerçi o dünyaya para yetişmez ya dayanamazdım fazla oda var ama zengin derecesi biraz düşük orta derece zenginlerle arkadaş çevresi yaptım orta derecede zenginler villada değilde örneğin lüks dairede yaşayan kesim gibi tabi onlardada arkadaş olmak için giyim otuduğunuz ev kullandığınız araba vs önemli ama şartlar çok zenginler kadar ağır değil kızlar yine paranıza bakar hediye ister pahalı partiler geziler giyim derken çok para harcamak zorunda kalırsınız bende Danny Boy kadar olmasada çok para harcıyorum ama iyide yaşıyorum değer bence maaş gerek çok gerekse orta derece zenginlerle arkadaş yada sevgili olmak için yeterli değil isterse dolgun maaşınız oldun ha dizi oyuncusu maaşınız varsa o başka ama inanın 3-4 bin tl ile olacak işler değil orta derece zenginlerde yine bebek moda cihangir taraflarında sıkça görülür

parayla elde ediceğiniz kızdan ne bekliyosunuz yani böyle kızlardan sevgi mi bekliyosunuz . Onlar sizin paranızı sever sizi sömürür işi bittikten sonrada başından savar gidersiniz. Kadınları hiç tanıyamamışınız boşuna yaşıyosunuz. Partilerde gördünüz tikileri türk kızı zannediyosanız zekanızdan şüpe ederim.

Aeon Flux hoşgeldin tekrar çok canın sıkılmış bu konuya yok yani ne yorum yazmamızı bekliyorsun anlamıyorumki içi boş klişe laflarla gelme buraya laf söylediğin hemcinslerinde Türk kızıdır bir kere bize laf yetiştireceğim diyede saçmalamayın orada davul bile dengi dengidir dedim bende yurt dışında okumuş kültürlü partiler düzenleyen bir bayan olsam tabiki zengin birini isterdim para ilişkilerde önemli yaşın kaç bilmiyorum ama küçük bir kız olduğun belli ben fakirdim bundan 4 yıl önce ve o çevreyide iyi bilirim hiç merak etme kızlar çirkin olduğu halde brad pitt gibi adam isterdi efendim kendi asgari ücrete çalışır ancak erkek arkadaşının yada kocası olacak insanın zengin olmasını isterdi gördüğüm yaşadığım şeyler bunlar anlatabildin mi herkesin zevki farklı ben bakımlı sporcu zeki mümkünse biraz uzun boylu maddi açıdan sorunu olmayan kızlardan hoşlanıyorum yahu zaten gelir düzeyi ne olursa olsun evliliklerde erkeğin parası bitince huzursuzluk başlamıyor mu başlıyor bunu gazetelerde haberlerde hiç mi görmedim okumadın zeka seviyesine gelince lütfen haddi bil artık anladık bayansın ama kibar konuşuyoruz diyede şımarmayalım lütfen yahu tartışmayı bitiriyoruz ısrarla canlandırmanın ne alemi var kadınları tanıyorum parayı sevmelerinide anlayışla karşılıyorum yahu beş parasız adamlada ömür geçmez bu kadar basit ayrıca ben trilyoner olunda demiyorum evini geçindirecek kadar fatura kira mevzusu hakkında uzun uzun düşünmeyeceğin gelirin olsun yeter diyorum ha param bitince sevgilim yada eşim beni terk ederse eder ben hiçbir insana güvenmem giderse gider aşkada inanmam zaten param bitincede gitsin çünkü kendinimi bile zor bakarım :) umarım anlatabilmişimdir yahu şu zenginleride niçin kıskanırsınız anlamam hemen yok tiki falan çalış çabala seninde olsun yani işte ondan sonra niçin yabancı kızlara bakıyorsun işte bu yüzden arkadaş çünkü samimiler dinliyor kibarlar yaşadıklarını gördüklerini söylüyorlar neyse zaten az kaldı yurt dışına çıkmaya moralimi bozmayayım

ya ben bu konuya türk erkeğine dair hep iyi şeyler yazmışım nasıl oldu anlamadım:D sitenin hep erkek üye kaynıyor olmasından olabilir. bu arada türk kızları da türk erkeklerini pek beğenmiyor internette de görebilirsiniz ama burada hissedilmiyor pek galiba sayımız az işte:D

şimdi bütün türk erkekleri denince hemen hepsinde bulunan birinci berbat özellik; ikiyüzlülüktür. ben ikiyüzlü olmayan bir türk erkeği görmedim, olduğunu da sanmıyorum.
ikincisi cinsellikten başka bir şey düşünmemesi tabi ki de. bunu siz de kabul edin bu forumda da rastlıyorum mesela ''oh ne güzel hayat bir sürü kızla takılıyordur'' '' çok parası varmış kim bilir ne kadar çok kız vardır yanında'' temalı yorumlar çok var. hani mutluluk para spor hepsi kadınlar için gibi. bu küçük dünyalı olmak ve asalak bir hal.
birincisi dışında bütün erkekler böyledir demiyorum ama çoğunluk türk erkeği böyle işte; cinsellikten başka bir şey düşünemeyen, kıskanç, dedikoducu, sahte kibarlık altında kaba saba kişiler.
uff snane be slk.s gibi şeyler de kızların erkeklere saygı duymamasından kaynaklıyor. ve çok da haklılar; mesela yeni tanıştığı bir kızla yatma ihtimali olsa bir erkeğin; kız elmaya armut dese o da armut der sırf kıza yaranmak için... hatta kendi için değerli olan her şeyi bir anda harcayabilir bile. böyle gurursuzluklar yapan insana kim niye saygı duyar? elit erkekler de bolca var ama ben en ortalama kesimden bahsediyorum.
ha fiziksel olarak da kötüler ama yakışıklılık bakımla olmuyor, doğuştan olacak bir şey o yüzden o konu hakkında yazmak saçma. Ancak görünüşüyle evrim teorisini kanıtlayan tipler gelip de türk kızları çok çirkin yeaa deyince ''yuh aynaya bak orangutan'' dememek elde değil.

Sevgili rockybalboa7 ;

Ben eskiden hesaplamıştım bu durumun maliyetini erkek için paylamak isterim , yani bu hesap neyin nesi dersenizde bunlar benim şu an yanına yaklaşamadığım ( artık felsefik açıdan böyle düşünmediğim için ) harcamalar :)

ev kirası : 2400 avro
ev gideri ( su falan ) : 1100 tl ortalama
alışverş içki ve yemek : 1400 tl
giyim : mi 800 tl aylık ( bu da nedne dusuk aslında eskıdne berı a.v yaptıgınız ıcın cok esyanız vardır yoksa bu baya katlanır )
dış görünüş için bakım v.b : aylık 400 tl
akşamları dışarı çıkma masrafları : haftalık min 500tl
partiler ( arkadaş yada davetli ) : min 500 tl ( kıyafet ) ( çünkü başka yerde gitdiğini giyersen millet yüzüne güler
kız arkadaş ( bunlar genelde paran için senledir ve para harcamanı isterler genelde kıyafet ister ) : min aylık 2000tl
ve daha bir çok masraf ....

yani kimse bence eğer durumu yok ise yani açıkçası babadan zengin değilse bu işlere merak salmasın adamın iliğini kurutur bu dünya , bu çevrede öyle ltikiler gibi giyinmekle hava atılmaz . bir yere gittnizmi ayakkabınıza , üstünzğdeki takıma , saatinize bakarlar çünkü onlar çok pahalıdır , sonrada sıra yanınızdaki para yedirdiğiniz kadına gelir eğer çok güzel değilse olmamıştır demkki siz iyi paraya sahip birisi değilsiniz maalesef ,

buralarda iki adamla tanışıklık kurup yada golfe gidip de ortama girilmez genelde , babalarınız da tanışıktır , kızlar sizin yaşamınıza değil babanızın nasıl yaşadığına bakarlar , kızlar sizinle gece birlikte olurken çekici olduğunuz için değil genelde babanız iyi bir gelecek vaadettiği için birlikte olurlar :) a kızın babası sizin babanızdan zenginse zaten şansınız çok düşüktür :(

mesela herkes özel okul mezunudur buralarda genelde , mesela yabancı kolejlere gidilmiştir , ben gitmedim sadece yarım donem gıtmıstım ıstanbulda sonra babmın işleri dolayısyla hep gezdik , ama kardeşim hep koleje gitti mesela o daha iyi bilir ortamları a o bırakın ortama gırmeyı bu cevreyle selamlasmaz da o degısık bır tıp işte :) playstatıon tutkunu cunku :)

O yüzden bence en güzeli klasik takılmak varsa girin yoksa da bence hiç öyle ziyan olmaya gerek yok , maaşla olmuyor çünkü , şu an 3 yerden maaş alıyorum ama maaşlarım evimin giderini karşılamaz yani ...

Mesela çok da gariptir bu dünya mesela birşey alırken ufak alamassınız mesela en büyük örnek ben spor salonuna yazılırken pekde gerek yokken gidip vip üye oldum , eskiden kalma bir alışkanlık , beni gören eskilerden bir kız ise hmmm sen standarttamısın diye sordu geçen gün yok hayır vipteyim ama standartta çalışıyorum dedim , sanki normal taraf ayıp , buda benim ayıbım işte saçmalık

Danny bu kadar masraf neyin açıklaması abi:D YUH. Yalnız bi gerçek daha var ki yüksek bi hayat standardı istiyorsan çalışarak MAALESEF olmuyor. Ya ticaret yapacaksın ya bi mağaza açacaksın vs. Ya da müteahhit falan olacak baban:) Ya da oyuncu-şarkıcı olacaksın bütün para onlarda. Yani 25 sene okul oku sonra 1 sene çalış KPSS'den eşşek gibi puan al ancak öğretmen olarak atanıyorsun o zaman aldığın maaşta 2000 falan. Yani ülke şartlarında iyi bi para tabi küçümsüyor değilim ancak normal bi hayat geçirirsin 2000'le ki o para için bile çok kasmak gerek ülkede. Ev geçindiriyorsan zaten eline bişey kalmaz:) Ya da piyango falan çıksa da rahatlasak abi ya:D Spor toto 800 bine vurdu bu hafta bi deneyin derim belli mi olur:D

Bu arada konuya geleyim kimse kızmasın ya da yargılamasın lütfen ama bana 1.60-1.65 lik esmer güzel bi kız uzun boylu manken güzeli bi kızdan daha çekici gelir:) İlk tarif ettiğim toplulukta türk kızlarımızı oluşturur zaten ağırlıklı. Ama sorun şu kendileri hiç kimseyi beğenmez ve fazla hayal dünyasında yaşıyorlar. Yani türk erkekleri yabancıları daha çok tercih eder nedeni türk kızlarının fazla havalarda olması:) Yani her kız kendini Kıvanç'a falan layık görüyor ilginç. Ukalalık olarak almayın sakın da ortalama üstü olduğum için vücutla falan rahatım biraz daha çok şükür.

Son düzenleme:
Sevgili dragox ;

Zaten gençlik dönemi diyelim ona şu an da imkanım var ama o tarz bir harcama yapmıyorum asla , şu an maks o da ki maks yani dediğim gibi 2 bin ya harcıyorum yada harcamıyorum ayda ,

Zaten maaşla çalışanlara uygun bir hayat değil asla yukarıda açıklamıştım dedğin gibi babadan dolayı olan bir hayat yoksa bende şu an 3 farklı iş yapmama rağmen o kadar parayı bırak ev kiramı veremezdim o dönem ..

Aeon_Flux ;

Lütfen beni kenar mahalle diskoteklerinde kız düşürmeye çalışan gençlik -tiki tayfasıyla kıyas etmeyiniz , burada anlattığım olay bambaşkaydı ,

Zaten kimse benim paramı yiyip de bir yere fırlatmadı , mümkün değil o tarz bir durum zaten , size kıyafetler alan en iyi yerlerde yemek yediren , lüks evde yaşatan adamı terkederseniz o adam yine aynı hayatı sürer , pek bir şey kaybetmez zaten , sadece belki bir gece yalnız kalır ,

Türk kızları ise gerçekten iyi tanıttılar kendilerini 4 yılda , 4 yıldır türkiyede sayılırım , durumumu öğrenipte benimle birlikte olmayan tek bayan olmadı , bu okulda da aynı dışarda da aynı ,

Sizce türk kızlarını nerde arayalım , adres verin orda ararız bizde , o namuslu , edepli , paraya asla kıymet vermeyen kızları ,

ya ben bu konuya türk erkeğine dair hep iyi şeyler yazmışım nasıl oldu anlamadım:D sitenin hep erkek üye kaynıyor olmasından olabilir. bu arada türk kızları da türk erkeklerini pek beğenmiyor internette de görebilirsiniz ama burada hissedilmiyor pek galiba sayımız az işte:D

lady, tam olarak senin gibiler yuzunden turk kızlarına tepkımız. Bız ne zaman yok efendım bız cok yakısıklıyız dedık ama sunu soylım sarısın esmer de esmerı tercıh edıyorsan bence turk erkeklerı dunyada gayet ıyıdır.(ben sarısınım)

turk kızlarıyla ılgılı soyle bısı anlatım sana taksımde club da aybancı bı cocukla tanıstık adam polonyalıydı ıste muhabbet edıyoruz konu kız meselesıne geldı polonyada esmer kızlar daha aranırmıs (cogunluk sarısın oldgundan ) cocugun dedıgı aynen suydu bız esmerlerı severız ama turk kızlarını hıc begenmedım esmerler ama gercekten cogunlugu kısa kılolu bıde asırı makyaj ypıolar dedı.

gelelım turk kızlarının davranıslarına, bununlada ılgılı bı anım var taksım de bı kızla tanıstım rus sandgm ıcın dırek ıng gırmıstım ama kız turkmus bende caktırmadım 20 dk fılan muhabbet ettık (ıng ıyıdır anlaması zordu) sonra bana sen nerelısın dedım bende turkum dedım kız o an arkasını dondu ve uzaklastı ama ona ı am greek or ıtalıan deseydım cok eminım o gece evde bıtıcektı

bunlar uzar gıder aslında ama bı turk erkegı guzel bakımlı karsı tarafın goruslerıne deger veren kendını kaf dagında gormeyen parayı odak nok. yapmamıs bı turk kızı bulursa her sabah bıde yatarkeen sukretsın cunku gercekten o erkek cok sanslı ...

Danny Boy adresi veriyorum kağıt kalemi hazırla..

Kapıdan dışarı çık, yolu takip et, karşına bir düzlük çıkacak o düzlüğün kenarında bir akarsu var dağlara doğru akıyor, -eğime ters yönde- o suya paralel şekilde dağlara git, orada gür ormanlar var karpuz ormanları bu ormanlar ki komple karpuz ağaçlarıyla dolu dikkat et kafana karpuz düşmesin. Ormanda gece oluncaya kadar bekle gece olunca güneşin hizasında yürü ve yürümeye devam et üç günlük yürümenin ardından geleceğin yer "Aşkistan" 10.000 nüfuslu küçük bir ülke. İşte burada paranla ilgilenmeyen, namuslu, edepli kızları bulabilirsin..

Not: Aşkistan az nüfusu ve gelişmemiş askeri yönüyle her ne kadar stratejik olarak iyi bir konumda olsa da savaş gücü düşük bir ülkedir. Bu ülke Büyük Kezbanistan Devletinin saldırısıyla karşı karşıyadır, sürekli kayıp vermektedir. Er geç BKD'nın sınırları dahilinde olması muhtemeldir..

(Bkz:Ütopya)

Kızlarımız, "son konuştuğum bir kaç kişi" artık erkeğin mal, mülk varlığının ilişkinin gidişatında önemli bir faktör olduğunu kabul ettiler ve bunun sebebinin ciddi düşünmenin bir getirisi olduğunu eklemeyide unutmadılar..

Yabancı kızlar ciddi düşünmediğinden ve kısa süreli ilişkilerden hoşlandıklarından gönül eğlendiriyorlarmış(!)

Yabancı kızları tercih etmeme engel teşkil edecek iki sebep;

-Yerleşmiş bir namus anlayışlarının olmamayışı.

-Ciddi düşünüldüğü takdirde, doğacak çocukların büyük ihtimalle anneye yakın olacağından Türklük kavramını benimsemiyecek olmaları.
-başkalarının tecrübeleriyle sabittir-

O namuslu kızlar nedense hiç denk gelmiyor bizlere, ha ben çok iyi birimiyim,
çok iyi biri sayılmam ama topluma göre kendimi üst saflarda görüyorum , ayrıca etrafımda gördüğüm ve parayla işi olmayan tek kız var oda en yakın arkadaşlarımdan birisinin sevgilisi , arkadaşımın babasının fabrikası var çocuk para ile oynuyor resmen ama kız kendine asla pahalı bir hediye aldırtmaz , saçma sapan yerlere para harcatmaz.

Kısacası yok öyle bir dünyaa

konuya asla Türk kızı Türk erkeği diye ayrım yapmadan bakarım. bir insan güzelse güzeldir. milletinin ne olduğu aslında çok ta önemli değil...

ama davranış şekilleri her coğrafyada farklılık gösteriyor. bu konuda yabancıların bakış açısı , kültürü , ahlak anlayışları farklı. bir avrupalı bayanın sexe yaklaşımı sanıldığından çok basittir. onlar için yemek yemek , su içmek , hava almak gibi temel ihtiyaçlardan birisi ve bu konuyu ne büyütür ne abartırlar. bizde durum tam tersi ( bazı istisnaları saymassak tabi) ve bu güzel birşey. Türk toplumu aslında ahlaki anlamda daha sağlam kültüre sahip bir toplumdur. değerleri daha yüksektir.

Maddiyata önem vermeyen daha bir kadın görmedim. yani hiç görmedim diyemem. ama genel olarak para = güç ilkesine bağlı olarak zengin erkekler daima öncelikli tercihtir bunu itiraf ediniz. Lady vivien adlı arkadaşımızın yorumuyla devam edicem. evrim teorisini hernekadar ispatlayan şahıslar olsada , eğer cüzdanı doluysa genel anlamda bayanlar o evrimin bir parçası oluyorlar. yani nasıl oluyorda bu zengin orangutanlarla , enfes diyebileceğimiz kızlar beraber olabiliyorlar ?? bana Türk kızları bilmemne diye masal uydurmayın...

erkekler bayanlara göre çok daha dürüstler bu konuda. amacı sex ise sex. amacı uzun süreli ilişkiyse uzun ilişki. erkek bunu açık ve net belli eder. hiç değilse yalancı değil. ama kadın yolda yüzüne bakmayacağı tiplerle bir bakmışsınız iki gün sonra birlikte oluyor ! ee ozaman demiycektin ''ben bunların yüzüne bile bakmam''. Al işte birliktesin :) e hani bakmazdın , hani tipsizdi...

kadınlar bu konuda yalancılar.. çokta uzatmanın gereği yok. buna başka bir ifadeyle tükürdüğünü yalamakta denebilir

Son düzenleme:
konu kaldığı yerden devam ediyor şimdi sanırsın yabancı hanımlar aile kavramına hiç önem vermezde sadece sex düşünür yahu onlardada var gördüğüm evlenen iyi anne olan mükemmel yemek yapan sıkışıncada yok efendim yabancı hanımlar evlenmeden önce cinsel hayatı oluyor e senin olmuyor mu oluyor geçmiş önemli değil gelecek önemlidir seninle birlikteyken mutlu oluyorsan iş bitmiştir yabancı kızları sevmemin nedeni sarışın olmaları değil benim bi tane yabancı sevgilimde esmerdi yada uzun boy değil sadece bir erkekte ilgi istiyor hediye istiyor derdi olunca birine anlatmak işte ben bunları yabancı hanımlarda gördüm yani tabi yabancı hanımlardaki samimiyet birde tatlılık yok arkadaş zaten buradaki çok güzel tatlı kızlar dediğim gibi elit yerlerde yaşıyorlar öyle kpss ile onlara ulaşmak 5 kglik dumbella biceps çalışarak Ronnie Coleman vücudu yapmaya benzer doğru ya doğru güzeller abi ayrıca yabancı kültürlü hanımlarında tek derdi sex değil şimdi ülkesinde ucuza buraya gelip tatil yapan erkeklerin parasını yemekten başka bir şey düşünmeyen yabancılarla karıştırmayalım
Dragox 1.60 cmlik boylu esmer kızlardan hoşlanabilirsin niçin kızalım herkesin zevki farklı bende 1.75 lik uzun boylu sporcu mavi gözlü kızlardan hoşlanırım ne var bunda ancak
Lady burada birazda haklı şimdi Türk erkeğiyiz diyede kuru kuruya savunmaya geçmeyelim bizimde çok hatamız var her gördüğü kıza yiyecek gibi bakan erkek sayısı oldukça çok doğal olarak normal sohbet etme imkanımız onlarla daha fazla vakit geçirme imkanımız azalıyor bunlarıda kabul edelim kızlarında kızdığım nokta şu kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmaları ne yazıkki yani kilolusun boy kısa arkadaş ne bu havalar aynı şey erkekler içinde geçerli yine boy yok kilo problemin var onlarda kendini brad pitt sanıyorlar neyse tek sorun havalı olmalarıda değil dinlemesini bilmiyorlar sürekli dır dır efendim ilgiyi telefonla rahatsız etmek sanıyorlar sürekli hediye beklemeler vs yahu bir günde nasılsın diyen yok az işin olsa ay bugünlerde dalgınsın başka birimi var durduk yere ağlamalar aman hiç uğraşamam aşk denilen şey canım cicim ayları geçene kadar duyulan heyecandan başka bir şey değildir lütfen gerçekci olalım sanırım herşeyi yazdım kendi bildiklerimi benden bu kadar yeri geldi kızdırdıysam üzdüysem snirlendirdiysem özür dilerim herkesden ama yalan yazmayı gördüklerimi unutup başkalarından duyduğum şeyleri yazmayı sevmedim sevemedim

Son düzenleme:
konuya asla Türk kızı Türk erkeği diye ayrım yapmadan bakarım. bir insan güzelse güzeldir. milletinin ne olduğu aslında çok ta önemli değil...

ama davranış şekilleri her coğrafyada farklılık gösteriyor. bu konuda yabancıların bakış açısı , kültürü , ahlak anlayışları farklı. bir avrupalı bayanın sexe yaklaşımı sanıldığından çok basittir. onlar için yemek yemek , su içmek , hava almak gibi temel ihtiyaçlardan birisi ve bu konuyu ne büyütür ne abartırlar. bizde durum tam tersi ( bazı istisnaları saymassak tabi) ve bu güzel birşey. Türk toplumu aslında ahlaki anlamda daha sağlam kültüre sahip bir toplumdur. değerleri daha yüksektir.

Maddiyata önem vermeyen daha bir kadın görmedim. yani hiç görmedim diyemem. ama genel olarak para = güç ilkesine bağlı olarak zengin erkekler daima öncelikli tercihtir bunu itiraf ediniz. Lady vivien adlı arkadaşımızın yorumuyla devam edicem. evrim teorisini hernekadar ispatlayan şahıslar olsada , eğer cüzdanı doluysa genel anlamda bayanlar o evrimin bir parçası oluyorlar. yani nasıl oluyorda bu zengin orangutanlarla , enfes diyebileceğimiz kızlar beraber olabiliyorlar ?? bana Türk kızları bilmemne diye masal uydurmayın...

erkekler bayanlara göre çok daha dürüstler bu konuda. amacı sex ise sex. amacı uzun süreli ilişkiyse uzun ilişki. erkek bunu açık ve net belli eder. hiç değilse yalancı değil. ama kadın yolda yüzüne bakmayacağı tiplerle bir bakmışsınız iki gün sonra birlikte oluyor ! ee ozaman demiycektin ''ben bunların yüzüne bile bakmam''. Al işte birliktesin :) e hani bakmazdın , hani tipsizdi...

kadınlar bu konuda yalancılar.. çokta uzatmanın gereği yok. buna başka bir ifadeyle tükürdüğünü yalamakta denebilir

Ya tabi ki de yok öyle bişey dediğin gibi. Nişantaşı'n da lüks bi yerde çalışmıştım
bir kaç ay orada çok daha net gördüm bunu açıkçası. Hani öyle çiftler geliyordu ki zengin olmasa kızın erkeğe bakmasını bırak hani kız yolda görse tipiyle dalga geçip eline 1-2 lira falan sıkıştırır, öyle tiplerle geliyordu fıstık gibi kızlar. Yabancılar maddiyata önem veriyor mu vermiyor mu çok bilmiyorum açıkçası ama zaten önemli değil çünkü kısa süreli düşünüyorlar zaten:) Yani tamamen tipe, vücuda, davranışa bakarım para önemli değil ne kazanırsan geçiniriz diyen güzel bi türk kızı varsa gerçekten saniyesinde evlenmek isterim. Erkekler kesinlikle daha dürüsttür söylediğin gibi. Her gördüğüne laf atan, nefes alsın yeter mantığındakileri hariç tutuyorum tabi.

dragox yabancı hanımlarda parayı seviyorlar ancak az parayla eğlenmesini biliyorlar uzun süreli ilişkilerde iş paraya bakar onlarında elit kesimlerinde oturan aşırı lüks yaşayanları bırak çıkmayı sevgili olmayı merhaba bile demez bunuda belirtelim ancak iyi olan tarafı sıradan az bakımlı az gelirli kızlar gördüm avrupada inan nişantaşı bebekte yaşayan çoğu kızdan 2-3 kat daha güzeller üstelik çok parada lazım değil onlarla sevgili olmak için

Konuyu hayretler içerisinde takip etmekteyim.Çoğu yorumu okumadım fakat Türk kızı için namus kavramına inen olmuş hiç mi kız kardeşiniz ablanız kuzeniniz yok diye sormak isterim.
Yabancı kızlara gelirsek bir milli sporcu olarak pek çok ülke gördüm.Cebimde sporcu pasaportum aylarca kampın verdiği fizik, ayrıca harcira ve olimpiyat ateşi parasıyla paramda vardı kaldı ki üstümdeki milli eşofman pek çok kadını zaten cezbederdi pek çok ülkeyi gördüm fakat kısa süreydi.
Staj için 3 ay rusyada bulundum.En başta moskova ve st.petersburg'da mafyanın gölgesindeki diskolarda kızlar 3 şeye bakar ayakkabı saat ve araba okadar(bu kızlar danny boy'un verdiği para örneğini isterler).Rusyanın taşralarında paranız veye eğitiminiz önemli değildir.Kızlar çok güzeldir fakat vodka ve domuz etinin vermiş olduğu ağır bir koku vardır üstlerinde.Ayrıca diş sarımsağı yerler yolda yürürken yada cafe de ayakları yandığı için çoraplarını çıkarıp mayonez sürerler.Böyle bir kadını koluma takıp gezdirmem şahsen.Ayrıca cinsellikle çok erken yaşta tanışmıştır.Onun için bir ritüel değil ihtiyaçtır 2hafta sizi göremeyince başkasıyla yatabilir ve bu onun için doğladır(tabi istisnalar vardır elbet).SSCB dağıldıktan sonra fakirlik çektikleri için parayı çok önemsemezler.
1sene de erasmus ile almanyada yaşadım burdaki kadınlar ruslar kadar güzel değil fakat daha donanımlı oldukları kesin ve sizdende bunu beklerler en iyi okullara gitmenizi sürekli kitap okumanızı bekler çoğu.Benim kanım şahsen hiç birine alışamadı aynı koku bunlarda da vardır.
Türk erkeğini çok seven milletlerde vardır türki cumhuriyetler.Rusyada türkmenlerle tanışma fırsatım oldu tapıyorlar türk erkeğine çokda güzeller fakat sizinle flört etmezler hemen evlenmek isterler varsa böyle biri beri gelsin.
Ayrıca babalar gibi yabancı dil lazım kaç kişi de varda hemen yabancı kızları seçtiniz.
Türk kızına gelirsek tekrar en niteliksizinin peşinden 6-7 tane apaçi koşarsa haklı olarak eli yüzü düzgün olanı hakkından da fazlasını ister.
Genel olarak kadınlar doğaları gereği sizden para beklerler iyi bir gelecek için.Doğada bu iş böyledir kraliçe arı en yükseğe uçan arıyla çiftleşir.Balinalar en büyük balinayla.Antik çağda erkeğin gücü herşeyken şuan paradır bu.isterse 50 kilo olsun adam cebinde para varsa koruma tutar korur kadınını(çok basit bir örnek oldu)Hayvansal iç güdülerle sizin boyunuza, tipinize, fiziğinizede bakarlar çünkü çocuğuna bunları siz vericeksiniz.
Erkek olarak sizde bir kadını göğsü küçük diye elemedinizmi yada hepimizin baş kriteri kadının tipi olmadı mı?yani bunları bizde yapıyoruz fakat bizim bünyemiz bize para ve gelecekten çok daha farklı şeylere göre seçim yaptırıyor.
Ya da bütün sevgililerimle beraber oluyum ama eşim bakire olsun demiyormuyuz.Bizde pek normal değiliz pek dengeli düşünmüyoruz.
Aşka inanmam üreme iç güdüsüdür zaten bilimsel olarak.Aşk yoktur libido vardır doğabilecek potansiyel çocuklara verilebilecek bir gelecek vardır seçimler böyle yapılır.
Sonuç olarak ilacımız yine türk erkeği için türk kadını.türk kadını içinde türk erkeğidir.
NOT:polemik yaratmak niyetinde değilim sadece görüş belirttim.

@zgr: ''Aşk yoktur libido vardır ''
Headshot...

@all: Unutmayın zgr reyizinizi, boş konuşan ve popülarite için ıkınan acizlerden çok daha bilgili olduğu cümlelerinden çıkarılabiliyor.
İşte dişiyi tetiklemeyi bilirsen, aşk oyunlarıyla yatağa taşımak gibi sıkıcı işlerle uğraşmazsın ; doğrudan istediğini yaparsın. ;)
Siz hoşunuza giden sürünme yolundan devam da edebilirsiniz.

yazmayayım yazmayayım diyorumda reyiz falan başlamış yine yahu burası sözlük değil yazacaksanız kurallara uygun yazın iyice ergenlik çağında çoğu konuda kendini uzman sanan insanlarla doldu çoluk çocukla uğraşıyoruz ancak yalnış anlaşılmasın forumda 15-16 yaşlarında gerçekten iyi yorum yazan üyelerimizde var onlara değil lafım

• Like
Reactions: zgr
konunun offtopic olmaması için sadece tek bir cevap vericeğim(zaten rockybalboa7 vermiş).Sözlük jargonu kullanmayı cool olmak vs şeklinde sanma bu yollardan çoğumuz geçtik zamanı gelince anlarsın.Ayrıca o söz freud'a aittir.Sana bir tavsiye veriyim bunu da tiye alırsın tabi orası ayrı 'düşünmeden konuşmanın cezası konuştuktan sonra düşünmektir'.

toplumumuzun ahlak düzeyi çok düşük, çok berbat. işin kötü yanı da şu, yaptığını inkar edip gizliden yapacağını yapması. dindeki kafir ile münafık arasındaki fark gibi.

en bariz örneği kendim özel okuldan devlet okuluna geçerken yaşadım. hani halkın okuluna gidiyoruz ya, okulun kızlarında bekaret-namus olgusu vardır diye düşünüyordum ama ohooo tipleri bir görseniz, aşmışlar. cem yılmaz'ın dediği gibi "hani marjinal bizdik" diye düşünmemek elde değil.

bizim milletin bayıldığım bir huyu var, bütün cinsel atraksiyonları, sapkınlıkları filan ünlülere sanatçı tayfasına atfedip olaydan sıyrılmaya çalışıyor. yahu adam ölmüş abisinin dul karısıyla evleniyor, neden? para ailede kalsın diye. adam eşekle, köpekle ilişkiye giriyor. evden çıkıp okul sınırlarına giren kız eteğini katlıyor. evden "ayçalarda ders çalışmaya" diye çıkan kız akşama erkek arkadaşının evinde alemlerde.

sorsanız hepsi namuslu...

edit: off topic yaptım kusura bakmayın ama bizim erkeğimiz komple ukraynalı kadınları hak ediyor evet fenayız yakarız biz.

lady, tam olarak senin gibiler yuzunden turk kızlarına tepkımız. Bız ne zaman yok efendım bız cok yakısıklıyız dedık ama sunu soylım sarısın esmer de esmerı tercıh edıyorsan bence turk erkeklerı dunyada gayet ıyıdır.(ben sarısınım)

turk kızlarıyla ılgılı soyle bısı anlatım sana taksımde club da aybancı bı cocukla tanıstık adam polonyalıydı ıste muhabbet edıyoruz konu kız meselesıne geldı polonyada esmer kızlar daha aranırmıs (cogunluk sarısın oldgundan ) cocugun dedıgı aynen suydu bız esmerlerı severız ama turk kızlarını hıc begenmedım esmerler ama gercekten cogunlugu kısa kılolu bıde asırı makyaj ypıolar dedı.

gelelım turk kızlarının davranıslarına, bununlada ılgılı bı anım var taksım de bı kızla tanıstım rus sandgm ıcın dırek ıng gırmıstım ama kız turkmus bende caktırmadım 20 dk fılan muhabbet ettık (ıng ıyıdır anlaması zordu) sonra bana sen nerelısın dedım bende turkum dedım kız o an arkasını dondu ve uzaklastı ama ona ı am greek or ıtalıan deseydım cok eminım o gece evde bıtıcektı

bunlar uzar gıder aslında ama bı turk erkegı guzel bakımlı karsı tarafın goruslerıne deger veren kendını kaf dagında gormeyen parayı odak nok. yapmamıs bı turk kızı bulursa her sabah bıde yatarkeen sukretsın cunku gercekten o erkek cok sanslı ...

ee niye yapmış peki bunu? neden sen italyanım deseydin arkasını dönüp gitmezdi? benim söylediğimi örneklendirerek desteklemişsin aslında:)
benim yazdığım yorumu oku işte o sebeplerden, arkasını dönüp gitti.

Sevgili ayberk123 ;

Ben bunu şu an eğitim aldığım üniveristede nerede ise her gün yaşıyorum , telefonda bir arkadaşımla rusça konuşuyorum konuşma bitiyor yanımda 2 kız hello diye söze başlıyorlar bende ben türküm türkçe devam edelim diyorum , hmm şey bizimde dersimiz vardı deniyor ,

Annem ile telde sırpça konuşuyorum , derse giriyorum selam yabancı öğrencisiniz sanırım diyen bir kız yok hayır türküm diyorum kız derse dönüyor :)

Evet çok haklısın Lady.V.Vivien , ben kaba bir adamım yanıma gelen kızlarda zaten hep işi olan kızlar , ben o kadar kötü niyetliyim ki kızlar selam verdiği an kaçıyorlar :)

Back
Yukarı