sultanmehmed
Üye
Bu akşam (çarşamba) saat 18.00 de antremana başlayacağım , sen 17.30 da salonda olursan birlikte 30 dk çalışabiliriz.. Duruma göre cuma da çalışırız..
Kusura bakmayin dersanede oldugum icin mesajinizi gormedim cuma gunu ve ya pazartesi gunu bulusabilirsek cok iyi olur dediginiz saatler bana uyarBu akşam (çarşamba) saat 18.00 de antremana başlayacağım , sen 17.30 da salonda olursan birlikte 30 dk çalışabiliriz.. Duruma göre cuma da çalışırız..
@je ne regrette rien mesajınız beni çok mutlu etti teşekkür ederim. utanarak söylüyorum ama herhangi bir diyet planım yok. Ama mesela her sabah 4 bütün yumurta ve yulaf yemeye ve ya dersaneye gittiğimde yanımda tavuk ve yanına herhangi bir karb kaynağı bulunmasına özen gösteriyorum. pendlay konusunda bir şey yapmam gerektiğini anlamış bulunmaktayım en kısa sürede formumu düzeltip yeni video atacağımİlk ay benchte 15 kg arttırmak mükemmel vedi. Beslenmeni merak ediyorum? Penday pek nizami değil ağırlığı atmadan hafif hızlı şekilde yapmayı dene. Biraz diz tarafından kalkabilirsen sırta daha çok vurdurursun. Tabi önceliğin trapeze yakın bölgeler mi onu anlamadım ama bu şekilde daha çok trapez ve onun altını çalıştırıyorsun.
@Jacklifter ne deseniz haklısınız. o tarihe kadar (daha doğrusu 80 kgde yapamayıncaya kadar) squatı cok dengesiz yapıyodum hatta yanlış hatırlamıyosam o videoda bir tekrardan sonra parmak uçlarım havaya kalkıyodu! ne derece tehlikeli olduğunu siz benden daha iyi bilirsiniz tabii. şu anda ağırlık hem arttığı için hem de daha çok dikkat ettiğim için dengem yerinde aynı zamanda düşermiş gibi de inmiyorum . ama hala form konusunda ilerleyecek çokça yolum var. yorumunuz için çok teşekkür ederim size de iyi sporlar (gelecek salonunuz da hayırlı olsunSelam MasterVedi
Squat hakkında söylemek istediğim bir şey var, bence çok hızlı iniyorsun, squatın negatif kısmı kontrollü olmalı, hem ağırlığın seni ezmemesi için hemde negatiften aldığın stimülasyon daha kazançlı pozitiften aldığına göre. Birde tekrarlar arası çok duruyorsun gördüğüm kadarı ile, tempo olmasa da biraz daha kısa tutabilirsin tekrar aralarını.
İyi sporlar.
merak etmeyin yanımda sürekli 3 lt su bulunduracağımRica ederim , inşAllah faydalı olmuştur dünkü antreman.. Bundan sonra her ant ın dünkü gibi tüketici ve yüksek yoğunlukta olsun![]()
teşekkürler iyi dilekleriniz için. Bu forumda bu sporda bilgili olduğunuzu bilmeyen yoktur sanırım. Bu bilgilerinizden fayda sağlayabilirsem mutluluk duyarımForumdaki ilk SS logu herhalde. Mesajim bulunsun. Siklikla konuya bakarim.
Basarilar![]()
ben de aynı şekilde düşünüyorum bakalım bir sene sonra kaldırdığım ağırlıklar ve fiziğim nasıl değişecek@MasterVedi bu yaşlarda bu ağırlıklara girmen ilerde seni çok iyi etkileyecektir. Kalın ve güçlü bir vücut. Keşke benim de salonumda rack ve düzgün barlar olsa, senenin belirli dönemlerinde bu şekilde çalışmak çok mantıklı, ilk hedefi hipertrofi olanlar için bile...
ilk mesajda da belirttiğim gibi spor salonunda çok bir geçmişim yok before after fotoları için daha zaman var diye düşünüyorum çünkü pek hipertrofi odaklı çalışmıyorum. yağ oranım tahminimce 14 -15 civarı bir şey ama bildiğim kadarıyla ölçülerimi paylaşabilirimGuc kazanimi okey peki estetik olarak ne durumdasin ? hipertrofi ve yag oranindan bahsedermisin biraz ? Yada before after tarzi resim paylasirsan sevinirim
teşekkürler high bar squata geçtiğim için kilolar 5- 10 kilo azalacaktır ama sıkı çalışıp eskisinden daha iyi olmak hedefimKilolar artışı çok iyi tebrikler başarılar takipteyim