Hardline Nutrition KGT (Kreatin, Glutamin, Taurin )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 47 47,5%
  • Orta karar

Votes: 42 42,4%
  • Başarısız

Votes: 10 10,1%

• Total voters
    99
Merhaba arkadaşlar, ben bu ürünü aldım yalnız içinden çıkan ölçek kaç gram alıyor? Ürünün üstünde içinden çıkan ölçeğin çizgiye kadarının (Yani yaklaşık 3/4'ü) 35 gram olduğunu söylüyor. Halbuki ölçeğin tamamı optimum goldun ölçeğini doldurmuyor bile.Neden ölçekle ilgili böyle bir yalnış beyanatta bulunsunlar anlamadım. Yoksa ben mi bir şeyleri kaçırıyorum. Kullanmadan aldığıma pişman oldum.

Arkadaşlar Hardline ın bu ürünü kompleks kreatinler grubunda satılıyor.

100gr için:
34 gr protein
0 yağ
64.5 gr karbonhidrat
14.3 gr kreatin
14.3 gr glutamin
5.7 gr taurin

içeriyor. Bu ürünü daha önce kullanan var mı? değerlere bakılırsa oldukça etkili gibi gözüktü bana. 1 kg olanının fiyatı 60 ytl oldukça makul sanırım. Alternatifi olarak Ultimate Nutrition CreaMax'ın kapsül şeklinde satılanı var Etkileri hakkında bir bilgisi olan veya kıyaslama yapabilecek olan varsa çok iyi olur.
Teşekkürler.

Değerleri toplayınca 130 gr. gibi bir ağırlk çıkıyor :confused:

benım oldukca hosuma gıden bır urun ıcerısınde glutamın-tourın-creatının oldukca ıyı mıktarda olması bence cok ıyı

yurtdısında bu tarz urunler genelde cok populerdır cunku 3 farklı besını aynı olcekte alabılıyoruz ama tabıkıde kgt nın de bır dezavantajı var oda ıcerısındekı kreatının monohıdrat olması bunun yerıne daha etkılı bır form olabılırdı

ve karbonhıdrat mıktarı bu tarz urunde bence karbonhıdratın 0 olması ve kreatının daha etkılı bır form olması cok cok ıyı olurdu

ama herseye rahmen cok ıyı bır urun

Arkadaşlar bu ürün ile Saf creatin(sadece creatin olan) arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim kullananlar yorum yapabilirmi? okudugum kadarıyla gerçekten kesin bi sonuç söyleyen kişiler göremedim

Son düzenleme:
bu ürün sadece antrenman günlerinde mi kullanılır yoksa off günlerde de kullanacak mıyız bi fikri olan varmı?

görebildiğim kadarıyla bu şekilde bir ürünü sadece hardline yapmış..
diğer markalarda "5gr kreatin+5gr glutamin+2gr taurin" formuda bir ürün göremedim.
neden acaba?

Bu ürüne denk olarak birde Genrise'ın Dextroz Mass ürünü var 40 gr lık prosiyonunda 28gr karbonhidrat , 3.8 gr glutamine , 3.6gr Creatine , 3gr Taurin ve 50mg da inositol bulunmakta.
Fakat tadı tam manasıyla felakettir. :)
ve karbonhıdrat mıktarı bu tarz urunde bence karbonhıdratın 0 olması ve kreatının daha etkılı bır form olması cok cok ıyı olurdu

ama herseye rahmen cok ıyı bır urun

Bu tür ürünlerin karbonhidrat içermesinin nedeni creatine'in basit karbonhidratlarla kombine edildiğinde etksinin artmasından kaynaklanıyor.

Creatineler'in bir etkiside kaslara glikoz taşınımını arttırmasıdır. Bu nedenle bu ürünler basit karbonhidratlarla beraber kombine edimektedirler.

Tabi isteğe bağlı olarak 0 karbonhidrat içerikli Creatine ve diğer formları , glutamine , arginine ve taurin içerikli komplex ürünlerde piyasada mevcuttur.

İyi forumlar

Back
Yukarı