Bu ürünü süt ile kullandıgımızda bir sorun oluyormu?
emilimi azaltmamak için sütle kullanmayın..
Bu ürünü süt ile kullandıgımızda bir sorun oluyormu?
***merhaba herkese.... bilgisayarımı tamamiyle hallettim, artık her gün eskisi gibi burdayım.... 1 aydır yoktum...
*onun dışında, hakikaten güzel söylemişsin; ben bir progainer ve KGT hastasıyım afedersiniz onlara aşığım dermişim....:lol: ama hakikaten öyle; Türkiye açısından bence fiyat-performans bir numara....
*ama amerika'da yaşasaydım; weider mega mass 4000 ; 300 ytl değil 30 ytl olurdu o ayrı....
*onun dışında, bu iki ürün hardline'nın en iyi ürünleri...
saygılar...![]()
arkadaşım aramıza hoşgeldin tekrardan sana soracak 2 sorum var bende progainer var universal 2700 amino asit var ve bu ürünü alırsam nasıl kullanmamı tavsiye edersin bu 3 lemeyi
Kişi o mesajı 2006 yılında atmış, tarihlere dikkat.
Ürüne gelecek olursak...
Sen gainer ve amino kullanıyorsun.
Kullanmak istediğin ürün bir post workout ürünü, kompleks bir ürün; fakat amaç creatin alımı.
Elbette kullanabilirsin; ama ben kullanmadım performansı hakkında yorum yapamam.
arkadaşım mesajın için teşekkür ederimde yorum yapamayacaksında niye mesaj yazdın![]()
arkadaşlar merhaba,
yaklaşık 1 yıldır bb yapıyorum ve artık takviye almaya karar verdim...
hardline amino 9000, hardline whey protein almıstım. ne kadar dogru bilmiyorum ama çalıştıgım için mecburen bu urunlerı antremanlardan yarım saat once sut ıle 1'er prosiyon (saat 19:00) ve yatmadan (24:00) oncede 1'er porsiyon şeklinde alıyordum yaklasık 3 haftadır.
- şimdi hardline kgt de almak istiyorum ancak bu dar zamanda bu üç ürünü nasıl efektif kullanabileceğimi bulamadım, bu konuda yardımcı olursanız cok sevınırım...
teşekkürler
Mesajı yanlış okumuşum.
Elindeki ürünlerle kullanıp kullanamayacağını sorduğunu sandım.
O yüzden sadece ona cevap verdim.
Gainer ve amino kullanıyorsun.
Dolayısıyla bir creatin ürünü bunları tamamlayacaktır zaten.
Ürünün kendi tavsiye edilen kullanım şekli 1 servis antrenman öncesi 1 servis ise sonrası.
Bana kalırsa creatin ürünleri en iyi sonucu antrenman sonrası veriyor.
İçindeki karbo-glutamin ise antrenman sonrası kullanıma çok uygun.
Taurin ise creatinle alındığında iyi sonuç veren bir ürün.
Genelde bu tarz ürünlerde cell volumizer olarak kullanılıyor.
Bu yazdıklarımdan sonra ne zaman kullanacağına sen karar ver.
İyi çalışmalar.
serdartan illa isime mi mesaj yazmak gerekiyor?
Senin mesajından 1 mesaj sonra yazdım bunu.
Okuyup kıssadan hisse çıkarsana.
1-attıgın mesajda baska bır mesajdan alıntı yapmıssın bu yuzden bunları baskasına yazdıgını sandım.
2-lütfen mesajlara cevap yazarken tarzına biraz daha dikkat et... bazı konularda biraz daha bilgili olman seni kimseden üstün yapmaz, biraz egolarından sıyrıl bence
3-ben gainer kullanmıyorum, whey ile gainer arasında sanırım fark var...
4-şükür okuma yazman var, ürünlerin üzerinde ne yazdıgını bende okuyabiliyorum
5-bunları okuyup kıssadan hisse cıkartabilecek olsam buraya yazmazdım
6-umarım yazdıklarım sana yardımcı olmustur. yinede teşekkürler...