bende almayı düşünüyotdum fakat fazla olumlu yorum olmadı bende şuan için beklemedeyim
Bu basliktaki yorumlara bakilirsa sanki tam tersi olumlu yorumlar mevcut ?
bende almayı düşünüyotdum fakat fazla olumlu yorum olmadı bende şuan için beklemedeyim
Günde tek porsiyon kullanacaklar için tavsiyem antemandan yarım saat önce kullanın.
Bir ürün hakkında yorum yaparken vg geçmişinizi de yazar mısınız? Kaç yıldır yapıyorsunuz? Belki sizin için erken? Noxpldoe için de hiç bir işye yaramadı diyen olmuştu daha 2.ayında almış. Halbuki bb.com da 1.supplement seçildi.ben beğenmedim. ne enerji verdi ne de artı bir güç benim vücuduma.
benim 10uncu ayım. erken mi bilmiyorum ama en azından az da olsa enerji ya da güç artışı olmalıydı diye düşünüyorum.
o zaman bu ürünün amacı, ürünü kullanıp bıraktıktan sonra güç eksikliği yaratması mı
çok az güç artışıı oldu diyebilirim, göğüs ya da omuz antrenmanlarımda fark yok, bicepsde çok az var, o da kendi rutin güç artışım mı bilmiyorum ama kgt kullandıktan hemen sonra bir iki kere uyumuşluğum bile var. hani enerji veriyor mu sorusuna cevap olarak verebilirim.
mesela 25 kuruşluk bir nescafenin enerjisini bile alamadım.
dediğim gibi kendi fikrim ve ürünü aslen karalamak gibi bir niyetim yok, herkeste etkisi farklı olabilir.