Hardline Nutrition KGT (Kreatin, Glutamin, Taurin )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 47 47,5%
  • Orta karar

Votes: 42 42,4%
  • Başarısız

Votes: 10 10,1%

• Total voters
    99
arkadaşlar ben 12 gündür hardline progainer kullanıyorum boyum 1.71 kilom 56 bu ürüne başlamadan 54 kg idim. Şİmdi yanına birde Hardline KGT aldım bu ikisini nasıl bir kür yapmalıyım? yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

Supplementlere kombinasyon diyoruz kür demiyoruz, kür ayrı birşey.
1 servis kgt antreman sonrası kullanman yeterli olur.

arkadaşlar tüm forumu okudum fakat ürünün whey ile nasıl kombine edileceğini tam olarak anlamadım. wheyi sabah aç karnına alsak bu ürünü antremandan 45 dk önce ardından hemen antreman sonrasında alsak daha sonra yatarken tekrar whey alsak olur mu?

yada nasıl olur bir türlü anlamadım.. ayrıca off günlerde whey almıyorum bu ürünü almalımıyım?

arkadaşlar tüm forumu okudum fakat ürünün whey ile nasıl kombine edileceğini tam olarak anlamadım. wheyi sabah aç karnına alsak bu ürünü antremandan 45 dk önce ardından hemen antreman sonrasında alsak daha sonra yatarken tekrar whey alsak olur mu?

yada nasıl olur bir türlü anlamadım.. ayrıca off günlerde whey almıyorum bu ürünü almalımıyım?

SAbahlari whey al, idman sonrasi bunu al.

Bos gunlerinden sabahlari bundan bir olcek al.

wheyi sadece sabahları 1 ölçek mi alacağım?

sabah kalkınca aç karnına whey idmandan önce bunu sonra yatarken whey mi alacağım?

boş günlerde sadece bunu mu alacağım?

Bence normal bir sporcu icin sabahki whey yeterlidir, diger ihtiyaci besinlerden karsilamak lazim.

Idmandan sonra bunu aliniz.

Bos gunlerde whey = KGT sabah alabilirsiniz.

benim merak ettiğim soru forumda soruyolar ya whey proteinlerin içindeki aminoasitler falan asıl amino asit değil diye işte burdaki glutaminde öyle mi çünkü piyasada glutaminin fiyatı 70*100 lira arası creatinde 50 desek bıde diğeri bu komplex ürün baya ucuza geliyo yani diğerlerini almaktansa bunu alalım ?

vücut geliştirmede 7.ayıma girdim hiç suplement kullanadım 185 cm 71 kiloyum karbonhidratı ve proteinimi yemeklerden karşılıyorum , amino asit ve kgt almayı düşünüyorum yanınada para kalırsa zma sizce bu 3 ü iyi gider mi , yaza kadar toparlayabildiğimi toparlamam lazım biraz daha ölçü almak istiyorum

İyi günler ürünü dün sipariş ettim aminoasit kullanıyorum. Amacım kast kütlemi çoğaltmak hacim kazanmak boyum 182 kilom 82. ürünü nasıl kullanmalıyım aminoasitle beraber antrenman öncesi yada sonrası mı almalıyım ? Ayrıca off günlerde almalımıyım?
Teşekkürler.

antreman sırasında gerçekten çok faydası oluyor ama bizim salondaki hocanın dediğine göre içinde 1 çeşit protein varmış cell tech de 4 çeşit ben pek faydasını göremedim tek başına kullandığım için

Beyler, bazılarınız antrenman sonrası alın demişsiniz. KGTnin içinde kafein var. Antrenmandan önce alınması daha doğru olmaz mı? Antrenman sonrası kafein ne işimize yarayacak anlayamadım.

SAbahlari whey al, idman sonrasi bunu al.

Bos gunlerinden sabahlari bundan bir olcek al.

Bunun mantığı nedir başkan? İdman sonrası KGT almak ne işe yarayacak? (şimdi diyeceksin ki yorgunluğu alıyor filan ama zaten antreman öncesi KGT almazsak yorulacak kadar antreman yapamıyoruz)

Back
Yukarı