Hangi ekmeği tüketiyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2shae
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi ekmek

• Total voters
    945
Su tam tahıllı ekmeklerde bir sorun yaşıyorum..

3 farklı yerden aldım.. biri sert ve siyaha yakın biri açık ve yumuşak diğeri de hafif kahveremsi (çavdar tipi) hepsi de tam tahıllı yani doğruladım alırken.. sizce gerçek tam tahıllı hangisidir ? bunlara kepek unu katıp tahıl diye kekliyor olmasınlar.

Siyah ekmeğin ağır bi tadı var sanırım gerçek olanı de siyahlar oluyor

eğer mesele kalori ise bence ha beyaz ha esmer ekmek farkı yok..ben malesef sürekli beyaz tüketiyorum...( ekmek yediğim zamnlarda)

Ekmek tüketmiyorum genellikle. Bir zaman sonra ekmeği komple unutuyorsunuz, ihtiyaç bile hissetmiyorsunuz.

Ayrıntılar çavdar,tam tahıllı falan filan derken fiyat baya bir artıyor en uygun kepekli bizim buralarda =)

neredeyse hiç ekmek yemiyorum fakat halkekmek'in tahıllı, kepekli, keten tohumlu vs. bu seriden olan bütün ekmeklerinin piyasanın en iyi ve en ucuzu olduğuna garanti veririm.

ekmeği tam anlamıyla sıfırladım sonnda :) ama uno tam tahıllı ve halk ekmeğinde satılan ufak bir çörek tarzı bişey vardı kuru üzümden tut türlü türlü şey vardı içinde tekli paketlerde 25 kruşa satılıyordu.Onun üstüne mideyi çalıştıran bişey tanımam tadıda alıştıktan sonra çayla çok güzel gidiyodu.

Yersem çavdar yiyorum. Beyaz ekmek 1 dilim zor yiyebiliyorum. Çünkü diğerlerinin yanında bir şeye benzemiyor ve de sağlıksız.

5 aydır adam gibi ekmek yedigim yok.Tam bugday ekmegi yiyordum artık onu da yemiyorum
fakat eve gidince kızarmış ekmek yaparsa anlam dayanamıyorum :(
hele kokusu cok güzel oluyor

Back
Yukarı