Hangi ekmeği tüketiyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2shae
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi ekmek

• Total voters
    945
Ben artık hiç ekmek yemiyorum.bi ara az miktarda öğünlerimde kepekli veya cavdarlı veya tam tahıllı tüketiyordum ama karatay diyetini okuduktan sonra hepsinden vazgeçtim zaten çabuk yağlanan bir vücudum var bide insilünü yükseltmenin manası yok...

Bim den aldığım tam buğday ekmeğini tüketiyorum :D Spor yapmadığım günler kahvaltıda 3 dilim yiyorum,spor yaptığım günler yulaf yiyorum.

Tam buğday ekmeğine geçiş olmuştu bi ara tadı güzel geliyor ama alışkanlık edinmemişsen en azından bende öyleydi sonra bıkınca ailece beyaz ekmek devam gene :)

tam buğday ekmeği çok lezzetli karın doyurmuyor ama ben alıştım 2 dilim anca yiyorum en az yarım beyaz ekmek yerdim ama yemeklerde 3. buğday ekmeği dilimini zorla yemeye çalışıyorum :D

Neredeyse 1 aya yakındır sadece esmer ekmek yiyorum.Beyaz ekmek hayatımda yok.Sadece çok zorunda kalırsam tüketiyorum.Cinsi değişiyor buğday,kepek vb gibi.

Hıc ekmek yok yemıyorum ama ... Bugun bı programda ekmegın de kesınlıkle tuketılmesı gerektı hakkında bı soylesı dınledım.. Vucuttakı seluloz ıhtıyacını falan karsılıyomus.. Ama kararsız durumdayım hala

ben ekmek yersem -istanbul halk ekmekten- başka ekmek yemem. daha rahat tüketiyorum. diğerleri hava doku şişirilmiş ekmek gibi bir tuhaf.

paketlenmiş ekmeklerde hem çok pahalı hem birdünya katkı maddesi var

uno tam tahıllı ekmek tüketiyorum nadir olarak 4.5 lira lezzetli ve değerleride iyi.

Normalde fırından tam buğday alıyorum, bugün bimden tam buğday ekmeği aldım paketlenmiş eve gelince arkasını okudum %60tam buğday unu diyor :S Diğer %40 için bir sürü boktan şey yazmışlar birdaha bimden ekmek alırsam.

Back
Yukarı