Hangi ekmeği tüketiyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2shae
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi ekmek

• Total voters
    945
beyaz ekmek dışında diğer ekmekleride çok denedim ama beyaz ekmek kadar güç ve enerji katmıyor sanki bana.Çok fazla içindeki hamuru yemiyorum ama genelde beyaz ekmek yiyorum.günde 1 ekmek falan

Mestemacher. Rakipsiz :)

Lezzet olarak tam bugdayı seviyorum.Ama çoğunlukla kepek ağırlıklı yiyorum. Yalnız sadece kepek vs yemek nedeniyle B12 eksikliği cekmek konusunda kaygılarım var

Artık hiç tüketmiyorum, ilk zamanlar alışması zor oldu ama şimdi çok rahatım. evet ekmeksiz yaşanıyormuş.

Cevizli cavdar ekmegi kahvaltida guzeldir tavsiye ederim :) ,

Dr. Canan Karatay (diet kitapları vardır) ekmeği hiç yemeyin der. Yiyorsanız beyazı ile diğerleri arasında da pek fark yokmuş. Yani yiyen kasıp da alternatif aramasın. Ben çok az ekmek yerim. Makarna ve pilav ekmeğe gerek bırakmaz. Tavuk da öyle. Ekmek yemeden doyamayanlar da var. Onların işi ise zor.

Nalet olsun buyuklerimiz bize kilo almak icin hep beyaz ekmek tuket kilo alirsin demislerdi alayindada sadece gobek var baska hic bisey yok ne kol ne bacak sadece bi gobek bende beyaz ekmege abaniyorum bir oturusta yarim bazen 1 tam ekmek tuketiyorum ama abslerim baya belirgin genitikmi bu sizce

Uno-nun tam buğday ekmeği ile tam tahıllı buğday ekmeği arasındaki ne farklar olduğunu bilen bi arkadaştan öğrenebilir miyiz . tam tahıllının 2 dilimi 5.3 protein süper . Her öğünde 2 şer defa yiyorum kilo yapar mı ? Toplam 6 tane yani ?

Back
Yukarı