Hangi ekmeği tüketiyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2shae
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi ekmek

• Total voters
    945
Halk ekmeğin zeytinli ekmeğini çevremdekiler öve öve bitiremiyor. Ben denemedim.

Çağdaş'ın cevizli çavdar ekmeği olağanüstü. Pasta gibi.
Kipa'da falan da güzel ekmekler var.

Kışın eve fazla ekmek geldiyse ya da stok yapmak istiyorsanız ekmeğinizi buzluğa atın. Yemekten 30 dakika kadar önce kaloriferin üstünde çözün. Fırından yeni çıkmış gibi oluyor.

Normalde de evimizde ekmek buzdolabında saklanır.

4 aydır ekmek yemiyorum ben de bu arada. Bundan sonra da ekmeklerimi evde yapmayı planlıyorum. Söke un'u methediyorlar. Deneyince sonuçları yazarım...

Çavdar, Tam tahıllı ve ya Malt etmek yiyorum, bazende karbonhidrat olarak sadece makarna ve pilav yiyorum, çeşitli beslenmkete fayda var.

beyaz hariç herşey

Pahalı da olsa bizim evin karşısında buluyoruz bu ekmeği tadı da çok lezzetli ve protein açısından da gayet iyi.

Uno Denge Light.1 paket 1 hafta yetiyor bana... :) Tavsiye ederim,hafif ve tadı güzel.

son zamanlarda ıslerımın yogun olması sebebyle kendım ekmek makınemde ekmek yapamıyorum bu yuzdende ekmegı satın alıyorum tukettıgım urunler

uno denge lıght - uno sofra tam bugday - uno sofra cok tahıllı

ozelıklede cok ekemk yıyemeyen arkadaslara ( tabıkıde kompleks karbonhıdrat anlamında ) cok tahıllı ekemgı tavsıye ederım oldukca rahat yenebılyor aralrda

Tam çavdar...

tam buğday ve arada vazgeçilmezim her pazartesi annemde balık ve trabzon ekmeği:)

Tam buğday ekmeği

Tam buğday ekmeği eğer bulabiliyorsan en sağlıklısıdır.Atalarımızın yiyeceği budur.

yararlı olmadığını bilmeme rağmen beyaz ekmek

Ekmek tükettiğim zamanlar çok tahıllı, kepek ve bazen de adını hatırlayamadığım cermen kökenli işlenmemiş karma tahıl lar içeren siyaha yakın bir ekmek türü.
Hayat felsefem olabildiğince ketojen diyet olduğundan artık herhangi bir tahıl ürününün yanından geçmemeye çalışıyorum.

Back
Yukarı