Hangi ekmeği tüketiyorsunuz?

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve 2shae tarafından 22 Ekim 2009 başlatılmıştır.

Hangi ekmek

  1. Beyaz

    18,7%
  2. Tam tahıllı

    30,7%
  3. Kepek

    26,8%
  4. Mısır unu

    0,4%
  5. Çavdar

    13,9%
  6. Pide

    0,6%
  7. Trabzon

    1,3%
  8. Somun

    2,3%
  9. Diğer ( Belirtiniz )

    5,3%
Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 152 üye.
  1. rakunn
    Offline

    rakunn Üye

    Katılım:
    21 Nisan 2011
    Mesajlar:
    35
    Beğenileri:
    9
    Ödül Puanları:
    0
    Halk ekmeğin zeytinli ekmeğini çevremdekiler öve öve bitiremiyor. Ben denemedim.

    Çağdaş'ın cevizli çavdar ekmeği olağanüstü. Pasta gibi.
    Kipa'da falan da güzel ekmekler var.

    Kışın eve fazla ekmek geldiyse ya da stok yapmak istiyorsanız ekmeğinizi buzluğa atın. Yemekten 30 dakika kadar önce kaloriferin üstünde çözün. Fırından yeni çıkmış gibi oluyor.

    Normalde de evimizde ekmek buzdolabında saklanır.

    4 aydır ekmek yemiyorum ben de bu arada. Bundan sonra da ekmeklerimi evde yapmayı planlıyorum. Söke un'u methediyorlar. Deneyince sonuçları yazarım...
     
  2. battalion
    Offline

    battalion Üye

    Katılım:
    28 Nisan 2011
    Mesajlar:
    24
    Beğenileri:
    5
    Ödül Puanları:
    0
    Çavdar, Tam tahıllı ve ya Malt etmek yiyorum, bazende karbonhidrat olarak sadece makarna ve pilav yiyorum, çeşitli beslenmkete fayda var.
     
  3. avengeren
    Offline

    avengeren Üye

    Katılım:
    3 Temmuz 2010
    Mesajlar:
    456
    Beğenileri:
    233
    Ödül Puanları:
    53
    beyaz hariç herşey
     
  4. kizil_anka
    Offline

    kizil_anka Yeni Üye

    Katılım:
    2 Mayıs 2011
    Mesajlar:
    91
    Beğenileri:
    18
    Ödül Puanları:
    0
    Pahalı da olsa bizim evin karşısında buluyoruz bu ekmeği tadı da çok lezzetli ve protein açısından da gayet iyi.
     
  5. kentkur
    Offline

    kentkur Üye

    Katılım:
    3 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    5
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    ÖĞRENCİ
    Yer:
    ESKİŞEHİR-ANKARA
  6. TheExtremist
    Offline

    TheExtremist Üye

    Katılım:
    17 Eylül 2009
    Mesajlar:
    149
    Beğenileri:
    23
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Istanbul / Bostancı
    Uno Denge Light.1 paket 1 hafta yetiyor bana... :) Tavsiye ederim,hafif ve tadı güzel.
     
  7. temogra
    Offline

    temogra Üye

    Katılım:
    23 Mayıs 2011
    Mesajlar:
    136
    Beğenileri:
    27
    Ödül Puanları:
    28
    Meslek:
    sigorta
    Yer:
    istanbul
    ben ruşeymli ekmek yiyiyorum. gayet güzel. İHE de satılıyor.
     
  8. Danny Boy
    Offline

    Danny Boy Yeni Üye

    Katılım:
    1 Temmuz 2010
    Mesajlar:
    3.251
    Beğenileri:
    8.716
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Medical Laboratory Technician-Public Relations Spe
    Yer:
    İstanbul-Скопје-Београ&#1076
    son zamanlarda ıslerımın yogun olması sebebyle kendım ekmek makınemde ekmek yapamıyorum bu yuzdende ekmegı satın alıyorum tukettıgım urunler

    uno denge lıght - uno sofra tam bugday - uno sofra cok tahıllı

    ozelıklede cok ekemk yıyemeyen arkadaslara ( tabıkıde kompleks karbonhıdrat anlamında ) cok tahıllı ekemgı tavsıye ederım oldukca rahat yenebılyor aralrda
     
  9. SlipKnoT16
    Offline

    SlipKnoT16 Üye

    Katılım:
    19 Haziran 2011
    Mesajlar:
    659
    Beğenileri:
    228
    Ödül Puanları:
    53
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Bursa- Ankara(okuyor)
    bildigimiz ekmek :D üstelik bol bol tüketiyorum :D
     
  10. zrb20
    Offline

    zrb20 Üye

    Katılım:
    30 Haziran 2011
    Mesajlar:
    176
    Beğenileri:
    219
    Ödül Puanları:
    53
    2 aydır ekmek yemeyiyorum.... ama yemek zorunda kalırsam köy yapımı yufka yiyorum
     
  11. leecH
    Offline

    leecH Üye

    Katılım:
    19 Ağustos 2011
    Mesajlar:
    163
    Beğenileri:
    319
    Ödül Puanları:
    73
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    İzmir
    Günde 1-2 dilim kepek ekmeği veya tam buğday ekmeği yiyorum
     
  12. Ec0
    Offline

    Ec0 Yeni Üye

    Katılım:
    8 Eylül 2010
    Mesajlar:
    847
    Beğenileri:
    409
    Ödül Puanları:
    0
    ben uno çok tahıllı yada buğdaylı yiyorum günde 6 dilim 3 er 3er
     
  13. RealFace
    Offline

    RealFace Üye

    Katılım:
    10 Ocak 2008
    Mesajlar:
    11
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    13
    Bir günde yaklaşık 5-6 dilim kepek ekmeği tüketiyorum.
     
  14. Raito
    Offline

    Raito Üye

    Katılım:
    14 Aralık 2010
    Mesajlar:
    234
    Beğenileri:
    131
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Istanbul
    tüketiyorum lafı komik geldi bana ne zaman bu başlığı görsem bi garipsiyorum :D
     
  15. sultanmehmed
    Offline

    sultanmehmed Üye

    Katılım:
    31 Mart 2010
    Mesajlar:
    1.205
    Beğenileri:
    2.514
    Ödül Puanları:
    123
    Yer:
    İstanbul/Fatih
    Tam çavdar...
     
  16. kutlukan
    Offline

    kutlukan Üye

    Katılım:
    4 Ocak 2009
    Mesajlar:
    685
    Beğenileri:
    406
    Ödül Puanları:
    73
    tam buğday ve arada vazgeçilmezim her pazartesi annemde balık ve trabzon ekmeği:)
     
  17. motig
    Offline

    motig Üye

    Katılım:
    6 Ekim 2011
    Mesajlar:
    4
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Tam buğday ekmeği

    Tam buğday ekmeği eğer bulabiliyorsan en sağlıklısıdır.Atalarımızın yiyeceği budur.
     
  18. body24
    Offline

    body24 Yeni Üye

    Katılım:
    7 Eylül 2011
    Mesajlar:
    32
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    ben bimden alıyorum buğday ekmeği 1 sommun 75 kuruş
     
  19. R10
    Offline

    R10 Üye

    Katılım:
    16 Ağustos 2011
    Mesajlar:
    924
    Beğenileri:
    1.301
    Ödül Puanları:
    0
    yararlı olmadığını bilmeme rağmen beyaz ekmek
     
  20. Rpac
    Offline

    Rpac Üye

    Katılım:
    3 Haziran 2008
    Mesajlar:
    2.404
    Beğenileri:
    1.540
    Ödül Puanları:
    123
    Ekmek tükettiğim zamanlar çok tahıllı, kepek ve bazen de adını hatırlayamadığım cermen kökenli işlenmemiş karma tahıl lar içeren siyaha yakın bir ekmek türü.
    Hayat felsefem olabildiğince ketojen diyet olduğundan artık herhangi bir tahıl ürününün yanından geçmemeye çalışıyorum.
     
    heldic bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş