egemennn & requ. Antrenman Günlüğü

Antrenman:Sırt&tek hareket biceps

Deadlift 12-10-10-8-8 (70kg-80kg)
Pulldown 12-10-10-8 (25-25,30-30,35-35,40-40)
Bar row 3x12(40kg)
Straight arm pulldown 12-10-10-8
One arm dumb row 3x12(22.5kg)
Row machine 3x12

Cable overhead biceps curl 3x12

Evde 3x12 pull up
Antrenman güzeldi ama deadlift te fena Güçsüz hissettim kendimi antrenman başı sonradan düzeldi.
Dershanede Etüt koymuşlar uzadı berbat bi Gündü.soğuk tavuk yemekten acayip bıktım kusucaö artık gerçekten tavuğu guzellestiremiyorum acilen tarif bulmam Lazım yarınlık ton Balığı ile idare edicem varsa öneriniz dinlerim çünkü ciddi anlamda kusucak dereceye geldim artık hedefi amacı düşünüyorum ama yok yanı artık gıtmıyo boğazımdan ya tavuğu başka marketten alıcam yada tarif yada tavuk eti Çeşitleri deniycem herkese iyi günler..
tavuk butu yiyebilirsin soslu. gögüsten daha iyi olacağına eminim.. maddi sıkıntı yoksa ton balığıyla idare etmeye çalış. biraz da kuruyemiş yiyip geçiştirebilirsin.
bu arada bu tek hareket biceps ve tricepsin faydasının olmadığını söylemistin. gelisme var mi? devam ettiğin için sordum

ton balığını kepekli makarna ile beraber efsane bir tat oluyo tavsiye ederim tavuğa gelincede eğer sabah yapıyosanız tavuğu alüminyum folyaya sarıp üstünüde kağıt havluyla sarınca gerçekten etki ediyo

ton balığını kepekli makarna ile beraber efsane bir tat oluyo tavsiye ederim tavuğa gelincede eğer sabah yapıyosanız tavuğu alüminyum folyaya sarıp üstünüde kağıt havluyla sarınca gerçekten etki ediyo
Tavuğu aksamdan yapıyorum bazen Dediğin gibide deniycem yakında cok Sağol aynen balık makarna ile güzel gerçekten ama Civa vs muhabbetinden her gün yiyemem onu da :D

ha yeni aklıma geldi annem göğüsü kuşbaşı doğrayıp içine az salça istediğin baharatlar vs atıyodu ve gerçekten güzel bir tat oluyodu ve tavsiyem kekik ve kimyon mutlaka olmalı :D :D

ha yeni aklıma geldi annem göğüsü kuşbaşı doğrayıp içine az salça istediğin baharatlar vs atıyodu ve gerçekten güzel bir tat oluyodu ve tavsiyem kekik ve kimyon mutlaka olmalı :D :D
Cok teşekkürler bide hani eti döverler ya göğüsümde dövebilir miyiz acaba birazda kalın. Görünmesi etkiliyor beni çirkin görünüyor

----

Yarın off ama cuma dan salıya kapalı olduğu ıcın salon yarın omuz Perşembe günü de biceps triceps çalışıp bayramda dinlenirim muhtemelen bakıcaz artık :)

Bugun dogum gunumdu ve az önce de pastayı gönderdik, beslenme yerlerde her zamanki gibi. Buyrun detaylar;

Göğüs
Bench Press 12-10-10-8 (53-58-58-61 kg)
Incline Bench Press 12-10-10-9 (43-45-45-48 kg)
Dumbbell Fly 4x12 (10-10-12.5-d12.5 kg)
Chest Press 12-8-8-8/8 (40-45-45-45/25 kg) & Butterfly 4x12 (40 kg)

Abs
Crunch 4*30 -
Lying Leg Raise 4*20 -
Lying Knee Raise 4*10 -
Oblique Crunch 4*15 - Hepsi Ardarda Süperset

tavuk butu yiyebilirsin soslu. gögüsten daha iyi olacağına eminim.. maddi sıkıntı yoksa ton balığıyla idare etmeye çalış. biraz da kuruyemiş yiyip geçiştirebilirsin.
bu arada bu tek hareket biceps ve tricepsin faydasının olmadığını söylemistin. gelisme var mi? devam ettiğin için sordum
cevap arada kalmış yeni gördüm yav kusura bakma,maddi sıkıntım yokta civa konusu kafamı kurcalıyo :D
teşekkürler but tavsiyesi için :D bayramdan sonra vazgeçiyorum o sistemden saçma ve gereksiz sanırım bi yararını göremedim görcegimide sanmıyorum yine aynı sistemde devam hatta 3 harekete düşürebilirim bicepsi

bugün eve döndüm ve Omuz idmanımı yaptım. Buyrun detaylar;

Omuz
Single Arm Lateral Raise 4*12/12/12 (10/6/3 kg)
Wide Grip Upright Row 3*12/12/12 (40/34/28 kg)
Overhead Press 4*12 (28 kg)
Rear Delt Raise 4*12/12/12 (10/8/6 kg) & Hammer Grip Front Raise 4*12 (10 kg)

Antrenman omuz

Seated lateral raises 4x12 (7.5kg)
Dumbell shoulder press 12-10-8-6 (15,17.5,17.5,20)
Shoulder press machine 12-10-8
Seated Rear delt raise 3x12 (10kg)
Upright3x8

Antrenman böyleydi dershanede bir Sürü test çözdük Çıkışta kendimde değildim ne ara otobüse bindim ne ara antrenmana başladım anlamadım valla neyse ki açıldık sonra :) yarın biceps triceps ve bayramda antrenman yapmam diye düşünüyorum salon kapalı zaten evde var bişeyler ama dinlendirecem Vücudu hem antrenman yapmıycsm hem supplement almıycam biraz dinlensin vücut bayram Dönüşü 1 haftalık fullbody uygulıycsm 5x5 olucak güç Tarzı olucak biraz aslında herkese iyi Akşamlar..

Kahvaltıdan sonraki Biceps-Triceps idmanı geride kaldı. Buyrun detaylar;

Biceps
Ez-Barbell Curl 4*12 (27 kg) & Close Grip Barbell Curl 4*12 (17 kg)
Seated Hammer Curl 4*12 (15 kg)

Ez-Barbell Spider Curl 4*12 (20-22-22-22 kg)

Triceps
Ez-Barbell Skullcrusher 4*12 (29-29-31-31 kg)
Bench Dips 4*12 (27 kg)
Close Grip Bench Press 4*10 (45 kg) & Triceps Kickback 4*12 (10 kg)

Forearm
Finger Curl 4*12 (25 kg)

- Ez Barbell Curl'un son 1-2 tekrarları cheatliydi. Yani 10 tekrar diyebiliriz. Fakat belim az da olsa oynuyor curl de. Kiloyla ilgisi yok kamburluktan, ya da 2 gündür olan belimdeki ağrıdan olabilir.
- Skullcrusher da da 31 kg. 'da tam inemedim gibi. Haftaya okulda arkadaşımla form çalışacağım biraz.

BSN No Xplode içinden çıktı, ne ise yarar bu meret ?

uploadfromtaptalk1412254764685.jpg

Antrenman:biceps&Triceps

Ez barbell curl 4x8 (20kg-25kg-25kg-25kg)
Alternative db curl 4x8 (10kg-12.5kg-12.5kg-15kg)
Hammer curl 4x8 (10kg-12.5kg-12.5kg-15kg)

Close Grip bench press 4x8 (40kg-50kg-50kg-45kg)
French Triceps lying 4x8 (20kg-25kg-25kg-25kg)
Pushdown 3x12
rope pushdown 3x12

*kilolara bar dahil degil bp hariç
-Harika bi antrenman oldu,4x8 olarak denedim ve cok daha iyi kilolar kaldırdım piramitten cokta daha iyi pump hissettim tabi gelişime etkisi nasıl olur bilmiyorum bayramdan sonra omuz ve bacak hariç 4x8 deniycem ve istisna hareketler dışında..
-close grip bench presste göğüste bile ulaşamadıgım kilolara ulaştım,bidahaki göğüste 4x8 deniycem zaten ve en başta yapıcam bakalım kaç kg olucak
-ayrıca multipower whey kullanmaya başladım ve karışabilirlik tad koku her konuda mükemmel diyebilirim beslenme günlüğümde detaylı şekilde yazdım herkese iyi günler yarın belki evde squat falan yaparım sonra bayramda dinlenme.. görüşmek üzere

--

@requ. o içinden çıkan neme karşı koruması için falanmış açma öyle dursun içinde :D

Hacı şimdi eczacı ya sordum bu cevabı verdi ortamda çok rutubet yoksa cikarabilirmissin :) bilmiyorum içinde ne var :)

Ben bi ara icindekini acaba icerken icinemo katiyoruz diye dusunmustum neyseki sadece dusundum :)

Back
Yukarı