SagolasınBasın saolsun Allah rahmet eylesin( requ
(
SagolasınBasın saolsun Allah rahmet eylesin( requ
(
Şöyle alalımevet arkadaşlar Biceps-Triceps idmanı geride kaldı. Buyrun detaylar;
Biceps & Triceps
Ez-Barbell Curl 7*6 (29 kg)
Hammer Curl 7*6 (14 kg)
Ez-Barbell Skullcrusher 7*6 (35 kg)
Close Grip Bench Press 7*6 (45 kg)
- Hammer Curl berbat geçti. Nizamiyet çok çok kötüydü. Ama dediğim gibi bu hafta ağırlıkları bulma haftası oldugundan pek takılmadım. Diğer yandan bütün hareketlerin negatif ve statiklerine daha çok önem verdiğim için bu kilolar bile mahvetti. Özellikle close grip bench press. Biceps bölümü tatmin etmedi. Bakalım haftaya nasıl bir şey yapacaz.
- Bu arada @doxux zahmet olmazsa 1RM hesaplayan bir site vardı, bulamadım söyleyebilir misin ?
Allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun kardeşim.evet arkadaşlar dünkü idmanı yazamadım, dedemler kaza yaptı dün akşam ve babaannem vefat etti. Bugünde defin vb. ile geçirdik, az önce bitirdim idmanı ve tekrar cenaze evine gideceğim. Bu arada 7-8/5-6 sistemine geçtim bu haftayla. Buyrun önce dünün, sonra bugünkü idmanın detayları;
Pazartesi:
Abs
Crunch 4*30 -
Lying Leg Raise 4*20 -
Lying Knee Raise 4*10 -
Oblique Crunch 4*15 - Hepsi Ardarda Süperset
Sırt
Bent Over Barbell Row 7*6 (63 kg)
Bent Arm Barbell Pullover 7*6 (31 kg)
One Arm Dumbbell Row 7*6 (37 kg)
Barbell Shrug 7*6 (83 kg)
Salı:
Göğüs & Omuz
Dumbbell Bench Press 7*6 (26 kg)
Incline Dumbbell Bench Press 7*6 (22 kg)
Overhead Press 7*6 (34 kg)
Wide Grip Upright Row 7*6 (54 kg)
- 12 tekrar yaptığım ağırlıklarla 6 tekrar yapmam dikkatinizi çekmiştir. Ama önceden söylediğim gibi negatiflere dikkat etmiyordum. Ayrıca ilk hafta oldugu için ağırlıkları ayarlama haftası birazda. Haftaya böyle olmaz ağırlıklar. Çalışma şekli 2-3-2-2 şeklinde. Yani 2 saniye statik, 3 saniye pozitif, 2 saniye statik, 2 saniye negatif şeklinde.
sağolasın abiAllah rahmet eylesin, toprağı bol olsun kardeşim.
Yeni gördüm bunu, başınız sağolsun @requ. Nur içinde yatsın.evet arkadaşlar dünkü idmanı yazamadım, dedemler kaza yaptı dün akşam ve babaannem vefat etti. Bugünde defin vb. ile geçirdik, az önce bitirdim idmanı ve tekrar cenaze evine gideceğim. Bu arada 7-8/5-6 sistemine geçtim bu haftayla. Buyrun önce dünün, sonra bugünkü idmanın detayları;
Pazartesi:
Abs
Crunch 4*30 -
Lying Leg Raise 4*20 -
Lying Knee Raise 4*10 -
Oblique Crunch 4*15 - Hepsi Ardarda Süperset
Sırt
Bent Over Barbell Row 7*6 (63 kg)
Bent Arm Barbell Pullover 7*6 (31 kg)
One Arm Dumbbell Row 7*6 (37 kg)
Barbell Shrug 7*6 (83 kg)
Salı:
Göğüs & Omuz
Dumbbell Bench Press 7*6 (26 kg)
Incline Dumbbell Bench Press 7*6 (22 kg)
Overhead Press 7*6 (34 kg)
Wide Grip Upright Row 7*6 (54 kg)
- 12 tekrar yaptığım ağırlıklarla 6 tekrar yapmam dikkatinizi çekmiştir. Ama önceden söylediğim gibi negatiflere dikkat etmiyordum. Ayrıca ilk hafta oldugu için ağırlıkları ayarlama haftası birazda. Haftaya böyle olmaz ağırlıklar. Çalışma şekli 2-3-2-2 şeklinde. Yani 2 saniye statik, 3 saniye pozitif, 2 saniye statik, 2 saniye negatif şeklinde.
teşekkürler, inşallahYeni gördüm bunu, başınız sağolsun @requ. Nur içinde yatsın.
Teşekkürler abi dips iyi olabilir dedigin gibi deniycem tabi antrenman sonunda kendimi kaldırabilirsemPull over yerine chest dips + şınav süper seti olabilirmi ?? Veya sadece chest dips ? Zaten pullover yerine dips koyunca steve cook un bi videosundaki göğüs antremanının aynısı oluyorsadece o fly ı 2 pres arasına koymuştu
![]()
Sagolasın abi@requ. basiniz sagolsun,simdi gördüm
Sagolasın@requ basın sağolsun Allah rahmet eylesin