egemennn & requ. Antrenman Günlüğü

Bugün dinlenme günüm yarın göğüs var.Bu arada dün bacakta birde dumbell kalf raise yaptım 3x15+15 unutmuştum şimdi ekliyim dedim.Normalde seated kalf raises yapardım makina ile ve bugün fena ağrı var kalflarda :D herkese iyi günler

ayağımda topuk dikeni var, o yüzden calf çalışamıyorum. işin güzel olan tarafı ise, resmen bir "sporcu hastalığı"na sahibim :)
geçmiş olsun abi ilk defa duydum nedir o geçmiyo mu hiç ?

geçmiş olsun abi ilk defa duydum nedir o geçmiyo mu hiç ?
eyvallah, sağol.tam topukta, nasır gibi bir meret. üstüne basınca bazen ağı yapıyor. calf çalışırken topuk bölgesi gerilim yaşadığından, ağrı artıyor. çok kilolu obez insanlarda, ve de bisiklet süren ya da koşan insanlarda kendini gösteriyor. nasır bandı uyguladım fayda etmedi. sabit bir ilacı yokmuş. cildiye uzmanına gitmem gerekiyormuş, ama işi bilen bir uzman olması şart. o bakımdan koşuda falan, özellikle ortopedik, sağlıklı ayakkabılar seçmenizi önemle tavsiye ederim.

10612664_778716785522590_536296011069042939_n.jpg
10698457_777008259026776_3080997978836221788_n.png
:DDD :DD

Göğüs

Bench press 8-8-8-8-2 (45kg,50kg,55kg,57.5kg,60kg)
Incline dumbell press 8-8-8-8-6 (17.5kg,20kg,22.5kg,22.5kg,25kg)
Dumbell fly 4x8 (12.5kg)
Chest dips destekli 4x8

-cok guzel antrenmandi, pumptan gogusler kizarmayi gectim morarmaya yaklasti yani baya kipkirmizi ve siskindiler :D
-ayrica dips oneriniz icin tesekkurler gercekten muthis bi hareket merak ettigim sizce sadece alt gogusu mu yoksa tum gogusu etkiler mi? sanirim tum goguse etki ediyo ?
-bugun baya hastaydim bogaz agrisi, burun akintisi falan neyse antrenmani etkilemedi, yazdım grip sorunu adli konuda spora basladigimdan beri hasta olmuyorum ama boyle dedim diye yarin olurum dedim yarin degil ama bikac gun sonra hasta oldum :D
-antrenman cikisi ehliyet kursum vardi direk gectim oraya ve öğün aksadi gelince yedim zaten cikista muz yedim detaylar icin beslenme gunlugume bakabilirsiniz

-motivasyonum fena hasta olmama ragmen cikistada hoca senin programa bi goz atalim yakinda zaten adam akilli yapan bi kac kisiden birisin dedi salonda sagolsun dahada motive oldum :)

Herkese iyi aksamlar uzattim biraz kusura bakmayin tesekkurler okudugunuz icin..

Yazıp yatayım, bugün alışamadım 1 haftadır 10'da kalkıyordum, bugun 7 de kalkınca bütün gün uyudum derslerde. Bu arada bugünle bırlikte megadyn ve no xplode'a başladım. Tat bence çok kötü. Bu arada bende ne karıncalanma yaptı, ne bir enerji artışı. Biraz daha kullanalım bakalım. Buyrun detaylar;

Sırt
Bent Arm Barbell Pullover 7*6 (33 kg)
Seated Cable Row 7*6 (75 kg)
Bent Over Barbell Row 7*6 (58 kg)
T-Bar Row 7*6 (52 kg)

Abs
Crunch 4*30 -
Lying Leg Raise 4*20 -
Lying Knee Raise 4*10 -
Oblique Crunch 4*15 - Hepsi Ardarda Süperset

Bugun sirt antrenmanim vardida gidemedim dershaneyede gec gittim izin alip geldim fena hastayim nasil gecicek bu meret kirk yilin basi hastaneye gittim kaptim sifayi mikrop yuvasi hastaneler bi rapor almak icin gitmistim neyse 1 bardak su bile icmedim bugun abartmiyorum yerimden kalkamiyorum antrenmani yarin iyi olursam yapicam herkese iyi aksamlar..

Bugun sirt antrenmanim vardida gidemedim dershaneyede gec gittim izin alip geldim fena hastayim nasil gecicek bu meret kirk yilin basi hastaneye gittim kaptim sifayi mikrop yuvasi hastaneler bi rapor almak icin gitmistim neyse 1 bardak su bile icmedim bugun abartmiyorum yerimden kalkamiyorum antrenmani yarin iyi olursam yapicam herkese iyi aksamlar..
geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle.. ben de hastalanıyorum sanirim o kadar dikkat etmeme ragmen ben de olacagim gibi..

geçmiş olsun egemen 3 gündür bende evdeyim dışarı bile cıkmadım ama bugun biraz daha iyi olursam gidecem spora
Tesekkur ederim bende dunden iyiyim yine kotuyum ama bu sefer gidicem :D gecmis olsun sana da

Tesekkur ederim bende dunden iyiyim yine kotuyum ama bu sefer gidicem :D gecmis olsun sana da
oglen 12 de gittim 3 günlük aradan sonra sporu ozlemısım valla
yeni antrenman programına başladım bugun hem programa alışmak hem preworkout almadıgım ıcın hemde hastalıgın vermiş oldugu kırgınlık oldugu ıcın 4 x 15 onlar hareketleri 4 x13 4 x 12 gibi yaptım
pazartesi tam anlamıyla baslıyacagım programa ilk hafta 4x15 ikinci hafta 4 x12 olarak 1 aylık bir program
ayrıca dün ve bugun kendımı odullendırdım hasta oldugum için 1 er dilim pastayla:)
normalde kolay yaglanmayan yapıya sahip oldugum ıcın bol bol cheat yaparım ama şekeri bayagı azaltmıştım son 1 ayda

Sırt&kanat

Deadlift 4x8 (70kg)
Pulldown 4x8+8 (35+35kg)
Bar row 4x8(40kg)
Straight arm pulldown 4x8 (80)
One arm dumb row 4x8 (22.5kg)

Antrenman boyleydi hastaydim bildiginiz gibi zor bi antrenman oldu fazla yuklenmedim zaten adam gibi beslenemedik,bugun islerim hep ters gitti, hep olumsuz moral bozucu durumlar, sabah 9dan aksam9a kadarda dershanedeydim sadece 15.10dan 6ya kadar bi vaktim vardi spor yaptim geldim.aksam 9 da ders cikisi ickinin yapamiycagi kafayi yapti bu kadar ders bende benden kucuklere tavsiye oturun ders calisin haftaicine falan kalmayin off topic icin Özür..

Yarın omuz antrenmanim var herkese iyi aksamlar okudugunuz icin tesekkurler..

Back
Yukarı