egemennn & requ. Antrenman Günlüğü

Her ne kadar yazma fırsatım olmasada az cok girdiğim zamanlarda takipteyim ... Cogunlukla omuz antremanlarda press hareketleri ilk sırada gördüm lateral raisesi 1. Sıraya koymanızın ne gibi etkisi oluyor ikinizdede ilk sıradaydı :)

Tesekkurler bende sizin gunlugunuzu mutlaka okuyorum yazdiginizda
Banada requ tavsiye etmisti,daha onceleri press ile basliyodum gelisim cok daha iyi oldu omuzlari daha onceden yormus oluyorum birde oturarak yapınca tadindan yenmiyo :D

Her ne kadar yazma fırsatım olmasada az cok girdiğim zamanlarda takipteyim ... Cogunlukla omuz antremanlarda press hareketleri ilk sırada gördüm lateral raisesi 1. Sıraya koymanızın ne gibi etkisi oluyor ikinizdede ilk sıradaydı :)
Pre Exhaust dıye geçiyor, önceden yorma türkçesi :) İri Omuz Başları konusunu okursanız her şey detaylıca yazılmiş. :)

Teşşekkürler cevaplarınız için okumuştum ama cok dikkatimi cekmemişti şimdi daha dikkatli okuyim. Başarılar
Ben de ilk okudugumda okudum geçtim sadece ama dikkatli baktıgımızda gayet mantıklı :)

arefe günü, aç karna Bacak idmanı, ve idman esnasında plakaların sıkışıp çıkmaması. Daha kötü bir başlangıç olamazdı herhalde :D Buyrun detaylar;

Bacak
Dumbbell Walking Lunge 6*10 (12 kg) & Romanian Deadlift 6*12 (63 kg)

Narrow Stance Squat 5*12 (45 kg)
Standing Calf Raise 6*20 (63 kg)

Abs
Crunch 4*30 -
Lying Leg Raise 4*20 -
Lying Knee Raise 4*10 -
Oblique Crunch 4*15 - Hepsi Ardarda Süperset

[DOUBLEPOST=1412350352][/DOUBLEPOST]90'a doğru emin adımlarla :D 1 ay olmadı okullar açılalı, 6 kilo artış var.

Antrenman yapamıyorum carsamba basliycam simdiden sikilmaya basladim ve daha 6.ayimda yeter bukadar yapma daha fazla tepkileri geliyo :D sabir sabir sabir kafam kucuk kalmis falan degisik degisik kendimi tutamayip patlayasim geldigi laflar sen niye kas yapiyonki kas yapip nabican yahu anlayamazsiniz diyorum susuyorum :D herkese iyi geceler

Savaş Cebeci ve Rich Piana'nın birkaç videosunu izledikten sonra yeni bir sisteme geçmeyi planlıyorum bayram sonrası. Beslenme konusunda zaten tam bir kobay oldum, denemediğim diyet var mı diye düşünüyorum, bulamıyorum :D Antrenman düzeninde de farklı sistemler deneyip, en uygununu bulduktan sonra o sistemle devam edip, en azından keşke onu yapsaymışım demeyeceğim. Kafamdaki program Göğüs-Sırt, Biceps-Triceps, Omuz, Bacak. Göğüs-Sırt ve Biceps-Triceps haftada 2 defa. Çift bölge idmanlarında her bölge 2 hareket 7 set 6 tekrar. Bakalım deneyeceğiz. Bu arada bu ikilileri süpersetlesem mi diye düşünüyorum ama maksimumdan düşüş olabilir diye sıcak bakmıyorum. Fikirleriniz nelerdir ?

Soyle birsey düşündüm sadece bir hafta içerisinde kısıtlamaya gerek yok mesela 10 günde bütün bölgeler iki kez çalıştırılabilir. Bende savaş cebecinin programı bayramdan sonra denicem fikirleri bende dinliyorum :)

Mesela göğüs biceps, sırt triceps, omuz bacak calisilip 2 gün dinlenip tekrar başlanabilir 8 günde her bolge 2 kere çalışılmış olur :)

Mesela göğüs biceps, sırt triceps, omuz bacak calisilip 2 gün dinlenip tekrar başlanabilir 8 günde her bolge 2 kere çalışılmış olur :)
Ben yurtta kaldıgım ve her gün boş olmadıgım için 7 den hesaplamam gerek. Ayrıca zamanımda 1 saatle kısıtlı oldugundan fantastik şeyler lazım :)

Adam reklam diye savaş cebecinin programının tartışıldığı konuyu kilitledi sanırsam. Baska forumun yoneticisiymis gidip orda mi tartışalım. Hiç yöneticilerin nickini bilmediğimiz rahat rahat konuştuğumuz forumlar var. Ama bu forumda maşallah yöneticiler göstere göstere ben buradayım diyor. Susalim mi yada youtube de popüler hocalardan biri diye mi konuşalım yada sonu 7 ile biten site olarak mı anlatalım derdimizi reklam olmasın diye sosyal paylaşım sitesine yüzlerkitabi sitesi diyen var ya bu kadar da suyunu çıkarmayın artık. Kusura bakmayın konuyu kirlettim umarım yetkililer tarafından bu yazı görülür :)

evet arkadaşlar dünkü idmanı yazamadım, dedemler kaza yaptı dün akşam ve babaannem vefat etti. Bugünde defin vb. ile geçirdik, az önce bitirdim idmanı ve tekrar cenaze evine gideceğim. Bu arada 7-8/5-6 sistemine geçtim bu haftayla. Buyrun önce dünün, sonra bugünkü idmanın detayları;

Pazartesi:

Abs
Crunch 4*30 -
Lying Leg Raise 4*20 -
Lying Knee Raise 4*10 -

Oblique Crunch 4*15 - Hepsi Ardarda Süperset

Sırt

Bent Over Barbell Row 7*6 (63 kg)
Bent Arm Barbell Pullover 7*6 (31 kg)

One Arm Dumbbell Row 7*6 (37 kg)
Barbell Shrug 7*6 (83 kg)

Salı:

Göğüs & Omuz
Dumbbell Bench Press 7*6 (26 kg)

Incline Dumbbell Bench Press 7*6 (22 kg)
Overhead Press 7*6 (34 kg)
Wide Grip Upright Row 7*6 (54 kg)

- 12 tekrar yaptığım ağırlıklarla 6 tekrar yapmam dikkatinizi çekmiştir. Ama önceden söylediğim gibi negatiflere dikkat etmiyordum. Ayrıca ilk hafta oldugu için ağırlıkları ayarlama haftası birazda. Haftaya böyle olmaz ağırlıklar. Çalışma şekli 2-3-2-2 şeklinde. Yani 2 saniye statik, 3 saniye pozitif, 2 saniye statik, 2 saniye negatif şeklinde.

Basiniz sağolsun @requ.
Ben once 4x8 tarzi gidicem sonra o sekilde deniycem zaten oturtamadim kafamda bi türlü haftada kac gun olucak hangi hareketler falan daha sonra gecicem o yüzden ayrica bide ornek gogus antrenmani yazmis savas cebeci video ile anlatıyo falan herneyse orada close grip bench presste eklemis goguse ben hic hissetmiyorum gogusu closeda triceps icin yapiyorum zatende..

başın sağolsun.
savaş hocanin videosu benim de dikkatimi çekti. sizin görüşlerinize göre ben de geçebilirim. çalışma şekli derken ben orayı anlamadım. statik pozitif negatif falan. açıklayabilir misiniz

Basiniz sağolsun @requ.
Ben once 4x8 tarzi gidicem sonra o sekilde deniycem zaten oturtamadim kafamda bi türlü haftada kac gun olucak hangi hareketler falan daha sonra gecicem o yüzden ayrica bide ornek gogus antrenmani yazmis savas cebeci video ile anlatıyo falan herneyse orada close grip bench presste eklemis goguse ben hic hissetmiyorum gogusu closeda triceps icin yapiyorum zatende..
Örnek program nasıl ben göremedim.

Back
Yukarı