Merhabalar yine evde calistim neyse ki acil durumlar için yeterli agirlik ve ekipmanlarim var detaylar;
Triceps&bilek
Dips 3xmax
skullcrusher with straight bar 4x12
Diamond triceps push up 4xmax
Dumbell kick back 4x10
Wrist curl 3x30
Yazicaklarim belki ufakta olsa isinize yarayabilir okumanizda fayda var ozellikle yeni baslayan yada evde calisanlar icin
-Evde calismak gibisi gercekten yok ama salon gibiside yok bence
-Dips ile isinarak basladim vucut agirligi ile yapilan hareketlere onem vermeye basliycam zaten bu definasyonda, evde calisanlar icin bilindik bisey belki ama dips icin alternatifler yazicam belki isinize yarayabilir 1.iki sandalyeyi paralel olarak koyun saglam oldugunu dusundugunuz ve agirlikta koyun uzerlerine ki devrilmesin ve sirtimizi dayadigimiz yerleri tutarak dipsi yapabilirsiniz.2.mutfakta tezgahlarin birlesme yerleri vardır eger yakınsa birbirine oralardada deneyebilirsiniz boylece triceps ve gogusleriniz icin alternatif etkili bu hareketi evdede uygulayabilirsiniz..
-Skullcrusher alna triceps olarak yaptim dirseklere yuk biniyo ama benim tricepsimin dirsege yakin olan kismi eksik zaten sanirim antrenmanlarima artik bu hareketide ekliycem, alna triceps hareketinide yere yatarak yaptim sonucta alna cekiyoruz bari sıkıntı olmuyo yere değmiyo deneyebilirsiniz.
-Diamond push up ise bildiginiz elmas şınav bu da tricepsler icin guzel bi hareket hatta youtube'ta izledigim bi videoya göre yılın en iyis tricspa hareketi mi ne seçilmişti sanirim..
-Dumbell kick back fazla yer vermedim programimda suana kadar fena degil guzeldi.
-Bilek fazla calismam hatta nerdeyse hic tabi barbell curl tarzi hareketlerde hafifte olsa etkileniyo ama ayri olarak calisilmali kesinlikle zaten bu sporu yapiyosaniz nerdeyse yoldan gecen adam bile gel bilek güreşi yapalim diycek gibi bakiyo hem bileklerinizi güçlendirir hemde guclendirdikce diger hareketlerde agirliklari arttirabilirsiniz bende bundan sonra yer vericem programimda bilek calismalarina
Okudugunuz icin tesekkur ederim herkese iyi seneleer bol kasli bol sporlu saglikli huzurlu seneler, biletten para cikarsa son giris tarihimden anlarsiniz artik foruma görüşmek üzere

)