egemennn & requ. Antrenman Günlüğü

Hiç definasyona girmedim,sınavlarımın birlikte bende 1 aylık bir yağ yakımına geçmeye karar verdim.Ama hareketlerde yada set ve tekrar sayılarında bir değişiklik yapmayı düşünmüyorum Egemen. Sadece set aralarını olabildiğince aşağılara çekmeyi amaçlıyorum ve mümkün olduğu kadar yoğun geçirmeyi planlıyorum.

Biceps ise yorduğunu düşünüyorsan bence 2 hareket yeterli :)

Sırt

Deadlift 3x12 (60kg)
Latpulldown 3x12 (45kg)
Bent over barbell row 3x12 (50kg)
Row machine 3x12 (45kg)
Dumbell pullover 3x12 (15kg)
One arm dumbell row 3x12 (17.5kg)

-pazartesi gununden kalan gogus ve biceps ağrıları bugun bitti sayilir dun inanilmaz agriyodu gercekten bu arada bicepslerim agirmiyo diyenlere bi ufak bisey anlaticam deneyin biceps gününde,biceps çalıştığınız gunun aksami veya 2 3 saat sonrasında bicepsinizi sıkın ve gogusunuze dogru yaklastirik sıkarak ve yaklastiginda göğüse yumruklariniz, tam bicepsinizin tepe noktasi acısın ve bikac saniye o aciyi hissedin sonra yavasca salin kolu ve gerdirin bunu bikac kez deneyin anlatabilmisimdir umarim ben bicepste agri hissetmezken bu yontemi denedim agrilar biraz daha artti bu neyle alakali bilmiyorum veya kas gelisimi icin agri olmalimi illa derseniz agri demek gelisim demek degil illa tabi ama ben yinede motive oluyorum agirdiginda ve set aralarinda bicepsini sıkarak poz verin cekinmeyin cidden ise yariyo
-guzel ve kisa bi sirt antrenmaniydi bulkta iken uzuyodu ama set aralarini kisa tutmaua calisiyorum olabildigince bu cok tekrarli sistem acayip canimi yakiyo agridan duramiyorum harekeri yaparken kan daha cok pompalaniyo haliyle kasa

Herkese iyi aksamlar

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar dun ehliyet belgeleriyle ugrastim bugunde almaya gidicem dershanem de var anca beslenmeyi ayarlamakla gecicek zamanim hem biraz ders calisayim,yarin triceps omuz bacak birleştirip calisirim bugun tartildim sabah ve 92.00 kg 95 kg idim baslamadan once sanirim 1 hafta falan oldu bukadad kayip olmasinin nedeni vucut su atiyo diye dusunuyorum ozellikle karnim ve belim incelmeye baslamis durumda herkese iyi günler, @requ. Nerelerdesin :D

birsüre sonra bu hizli Kilo kaybi yavaslicak hatta durma noktasina gelicek,moralini bozmadan devam et o an geldiginde,iki haftada 7 kg gitmisti benden sanirim,günlügü bi karistirmam lazim hatta normal diil bukadar kayip felan demistim hatirlarsan:)

birsüre sonra bu hizli Kilo kaybi yavaslicak hatta durma noktasina gelicek,moralini bozmadan devam et o an geldiginde,iki haftada 7 kg gitmisti benden sanirim,günlügü bi karistirmam lazim hatta normal diil bukadar kayip felan demistim hatirlarsan:)
aynen abi cok iyi hatırlıyorum,moral bozmamak lazım durdugunda dedigin gibi :)

aynen abi cok iyi hatırlıyorum,moral bozmamak lazım durdugunda dedigin gibi :)

Kalori açığı bırakmak çok büyük sıkıntı yahu moral bozmadan olmaz bence :D Bi cheat meal deneyeyim dedim 4ten beri açım :D Ama durmak yok :)

Requ savaş cebecinin programini bitirdin galiba.birkac sey karalarsan denemk isteyen arkadaslar icinde aydinlatici olur.
Ve bundan sonra aklindaki program duzeninide merak ediyorum
Bence 6 aydan önce denenmemesi gereken bir program. Yani en azından orta seviye olmalı bu programı uygulayacak olan. Güç kazanımı olarak çok etkili. Ben bu hafta gunluge girmedim, çunku deneme yaptım bu hafta ve bundan sonra haftada 3 gün fullbody çalışacağım, yani en azından bu haftaki idmanı fullbody yapacam.

Iyi aksamlar herkese bugun fotograf cektim tabiki ilk hafta 3kg kaybettik diye biseu beklemiyorum oylesine cektim fotoğrafta belli olmuyo ama gercekten daha define ve sert gorunum kazanmaya basladim gibi geliyo ayrica definasyon iyi geldi kendimi fit hissetmek guzel bi his uzun sure sonra açlik cekmek bile guzel geliyo bilmem inanir misiniz :D ehliyetide aldim fotoğrafını burayada koyayim dedim konuyla ilgisi yok ama olsun yarin omuz triceps ve bacak calisicam bu hafta kardio yapmadim cunku bikac gun once dukkanda malzeme tasidim 2.kata agirdi taşıdıklarım ve cardiodan bile yorucuydu ama haftaya 20dk hit yapmayi dusunuyorum iyi aksamlar herkese..

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1420837684545.png
    uploadfromtaptalk1420837684545.png
    248 KB · Görüntüleme: 469
  • uploadfromtaptalk1420837701387.png
    uploadfromtaptalk1420837701387.png
    298 KB · Görüntüleme: 430
  • uploadfromtaptalk1420837720468.png
    uploadfromtaptalk1420837720468.png
    285,3 KB · Görüntüleme: 452
  • uploadfromtaptalk1420837754560.jpg
    uploadfromtaptalk1420837754560.jpg
    148,9 KB · Görüntüleme: 406
Omuz-Triceps-Bacak

Seated dumbell lateral raises 4x12 son set drop 12 12 12 (10kg)
Dumbell shoulder press 4x12 & front raise with plate 4x12
Seated rear fly machine 4x12

Close grip bench press 4x12
Skullcrusher (alna) 3x12
Pushdown 3x12 son set drop 12

Squat 3x12
Leg extension 3x12
Leg press 3x12

- Dun yaptigim antrenmandi bu aksaminda arabayi aldim izin alip arkadaslarla ehliyeti islatalim dedik yazamadim :D

-oldukca yorucu bi antrenmandi,arka bacakta calisicaktimda halim kalmadi gozler kararmaya baslamisti zaten abartmiyim dedim herkese iyi gunler iyi pazarlar..

vay be egemen nereden nereye:D konularına yazmak hiç nasip olmadı ama takip ediyordum, son attığın fotolara bakarsak Hulk olma yolunda ilerliyorsun sanırım :P

vay be egemen nereden nereye:D konularına yazmak hiç nasip olmadı ama takip ediyordum, son attığın fotolara bakarsak Hulk olma yolunda ilerliyorsun sanırım :P
Cok tesekkur ederim yorumlarin sevindirdi beni motive etti sagolasin gunluge yazanlardan baska takip edenlerinde oldugunu bilmemde ayri guzel oldu, :D biseyler yapmaya calisiyoruz insallah zamanla daha iyi olur :)

çok fazla okuyamadım ama yağ oranına bakıcak olursak bulktayken beslenmen çok iyi değildi sanırım ayrıca kıyafet bulmakta zorlanmıyormusun :)

çok fazla okuyamadım ama yağ oranına bakıcak olursak bulktayken beslenmen çok iyi değildi sanırım ayrıca kıyafet bulmakta zorlanmıyormusun :)
Temiz bi bulk gecirdim desem yalan olur son 2 3 ay sikildigimdan biraz bozulmustu beslenme ama zaten clean bile yapsam cok kolay yaglaniyorum,:D simdilik zorlanmiyorum insallah o gunlerde gelir

Egemen definasyon beslenme programi yazdın mi ben göremedim sadece antreman programı mi yazıyorsun artık ?

Egemen definasyon beslenme programi yazdın mi ben göremedim sadece antreman programı mi yazıyorsun artık ?
Ilk gun yazdim beslenme gunlugumde ama bikac gun istedigim gibi olmadi paylasmadim o yuzden yarindan itibaren paylasmaya devam edicem beslenmeyi oradan :)

Öncelikle hepinize selamlar. @egemennn de ben de 110 kg civarlarından 70 kg'a düşüp daha sonra bulking ile birlikte 80 civarı kilolara ulaşan insanlarız. Yaşımız da aynı özelliklerimizden biri. Böyle ortak yönlerimiz oldugundan ortak bir günlük açmak istedik. Bu günlükte antrenman detaylarımızı paylaşacağız. Hepinizi tekrar selamlıyoruz :)[DOUBLEPOST=1407087056][/DOUBLEPOST]requ.:
4 gün Split + 1 gün Fullbody
Carb Back Loading Diyeti

78-79 kg
Hedef: Merkezdeki Kasları Gördükten Sonra Clean Bulk

[DOUBLEPOST=1407087180][/DOUBLEPOST]Pazartesi: Bacak-Abs
Salı: Göğüs-Biceps
Çarşamba: Sırt-Triceps
Perşembe: Omuz-Abs
Cuma: Abs
Cumartesi: Fullbody
Pazar: Abs
[DOUBLEPOST=1407087412][/DOUBLEPOST]egemennn:
5 gün Split
Clean Bulk Diyeti

81-82 kg
Hedef: Biraz Daha Hacimlenip Sağlam Bir Definisyon

Pazartesi: Bacak
Salı: Biceps-Triceps
Çarşamba: Off
Perşembe: Göğüs
Cuma: Sırt
Cumartesi: Off
Pazar: Omuz
Ben haftada 6 gün gidiyorum ve de günlük bir bölge 10 hareket 4 setten bitirmeye çalışıyorum günümü genellikle yalnız kanat girmiyorum sizce bir problem yaratır mı ilerde
Pazartesi:Göğüs+bacak+karın
Salı:Ön kol+bacak+karın
Çarşamba:Omuz+bacak+karın
Perşembe:Arka kol+bacak+karın
Bu 4 günü tamamladıktan sonra seriyi başa döndürüyorum.

Ben haftada 6 gün gidiyorum ve de günlük bir bölge 10 hareket 4 setten bitirmeye çalışıyorum günümü genellikle yalnız kanat girmiyorum sizce bir problem yaratır mı ilerde
Pazartesi:Göğüs+bacak+karın
Salı:Ön kol+bacak+karın
Çarşamba:Omuz+bacak+karın
Perşembe:Arka kol+bacak+karın
Bu 4 günü tamamladıktan sonra seriyi başa döndürüyorum.

spor gecmisiniz ne bilmiyorum ama yenisiniz diye tahmin ediyorum haftada 6 gün fazla, evet sirt kanat calismamaniz ilerde sorun olur dengesiz bi vucut ortaya cikar neden calismiyosunuz? Ve hergun bacak neden? Bu sporda dinlenmekte cok onemlidir her bolgeye 10 hareket calisiyosaniz cok yanlis

spor gecmisiniz ne bilmiyorum ama yenisiniz diye tahmin ediyorum haftada 6 gün fazla, evet sirt kanat calismamaniz ilerde sorun olur dengesiz bi vucut ortaya cikar neden calismiyosunuz? Ve hergun bacak neden? Bu sporda dinlenmekte cok onemlidir her bolgeye 10 hareket calisiyosaniz cok yanlis
Daha yeni sayılır 4 ay oldu olacak.İlk başladığım ay haftada 3 gün yapıyordum bir sonra ki günü sabırsızlıkla beklemek yerine hergün gitmeyi tercih ettim.Kanat çalışması hareketler kısıtlı diye yapmıyorum açıkçası yalnız mesela göğüs+kanat olarak yapmaya başlarsam başlarım.Bacaklara hiç önem vermiyordum sonradan biraz özen göstermeye başladım benim bacak günlük çalışıyorum dememe de fazla takınmayın günde 6 set felan :) Ben hızlı bir şekilde hareket yapyıorum mümkün oldukça dinlenmem o yüzden 6 hareket girmeye kalksam baya zamanım artıyor bu şekilde 1:30 saatimi alıyor almıyor günlük çalışmam.Bu arada teşekkür ederim.

Back
Yukarı