hangi saatte ne yediğine pek takılma. define olmanı merakla bekliyorum xtend kullanımını define dönemine sarkıtsan daha iyi olur düşüncesindeyim. yani en azından yazın kullanıyordun dikkatimi çekmişti bu durum.
Kenzo saatlere pek takılmayın almanız gerekeni alın diyor, gün içinde yoğun olduğumdan bende sıkı beslenemiyorum da oturduğumdada almam geriekeni alıyorum.
Bugün omuz sakatlığım ve bel çukurluğu sebebiyle doktora gittim 2 hafta fizik tedavi verdi omuz için bel içinde mr sonuçlarını bekliycem ama oda gitme şimdilik ara ver dedi yine bi ara vermek zorunda kaldım, Antrenman yapmıyacağım için proteini kaça indirmem gerekiyor ? tavsiyeleriniz varmı 2-3 hafta kadar ara.. 2 haftadır gidiyordum 6 ay sonra :O :/
Birde son olarak son öğününüzü nasıl ayarlıyorsunuz ? yatmadan ne kadar önce besleniyorsunuz ?
mümkünse @requ. @egemennn ikinizde uyguladıklarınızıı yazarsanız fikir sahibi olurum
Nasıl iyi bi fırsat olabilir ki egemen anlamadım1.80 e 77 - 78 kg . Biraz yağ yakmam lazım , bu 2-3 haftalık süreçte karboyu ekmeği kesiyim diyet yapıyım diyorum ?
Salondan çık eve gel yemeği ye 9 oluyor. 12 de yatıyorum, karboyu azaltmıştım son günlerde. Ant sonrası öğünüm günün son öğünü oluyor. e acıkıyorsun salonda haliyle çok yememeye çalışıyordum bu seferde az mı geldi acaba diye ikileme düşüyorum. Peki günlük ne kadar kuruyemiş alıyorsun ? sabah kahvaltıda 5 fındık 5 badem bi ara öğündede aynısını tekrarlıyorum. aslında daha fazla olsa iyide kg 50 lira...
Hocam bu makinada ilk kez denedim egimli makina bu salondaki.plaka takilan makina bu salondaki. eski salonumda plaka takilmiyodu agirlik ayarlamaliydi ve hep bu leg press makinelerini ariyodum keske olsa diye ama agirligi tam ayarlayamadim biraz daha fazla kaldirabilirim hasta olmasam birdeEgemen leg press makinesi egimlimi duzmu?
Sic Semper Tyrannis
Hocam bu makinada ilk kez denedim egimli makina bu salondaki.plaka takilan makina bu salondaki. eski salonumda plaka takilmiyodu agirlik ayarlamaliydi ve hep bu leg press makinelerini ariyodum keske olsa diye ama agirligi tam ayarlayamadim biraz daha fazla kaldirabilirim hasta olmasam birdeiyilesiyim diye yapmadigim sey kalmadi yarina iyi olurum umarim tavuk suyu corba buğu septik boğaz pastili, agri kesici (heryerim agriyo) sıcak yesil cay falanda icicem varsa tavsiyeniz hastalik icin bu arada iyi olur tavsiye verirseniz
![]()
tylol hot
Definasyonda hedefin nedir Egemen? Bende 2 hafta sonra girmeyi planlıyorum ama kendime bir hedef koyamadım![]()
Hehehegecmis olsun bende bu yuzden sordum makineyi, cunku squat 6/100 ise leg pressinde 6/200-205 civari olmasi lazim, sen farketmissin zaten daha fazla olabilecegini.., hastaliga gelince gerekeni yapmissin gibi gorunuyor [emoji4]
Sic Semper Tyrannis